Kocam ve ben kafayı yicem?

4 yıllık evliyim kocam benimle evlenmek icin çok şey yaptı 100 kere ayrılsam da ya tehdit ederdi ya kendine zarar verirdi şimdi zafer onun evliyiz ama ilk 5 ay kavgayla geçti takı hamile kalana kadar sonra cocuk telaşı derken unuttuk kavgayı falan aynı ofiste calisiyoduk ben çok bunaldigimda bir kaç kıza derdimi anlattim zorla olduğunu ugrastigini 2. Evliligim cunku eski eşimden 2 yıl boyunca ayırmaya calistigini onlarda 2 . Eski esimle tanışmak istediler oldu malasef oyuna geldim yaptim bir hata eski esimle mesajlastim helallik istedim bana benimle uğraşma seni unutmaya calisiyorum dedi bnde kızlara soyledim sonra şimdiki esime herseyi anlatmışlar esimle çok kötü kavga ettik yinede vazgeçmedi benden kızlarla kötü olunca işten çıkar dedim oda çıkardı kizlar bunun üzerine iftira attılar bana orta yaşlı patron var onla konuşuyor mesajlasiyor esim delirdi bu sefer ve dava açtı sonra 2 ay anneme gittim 2 kere geldi aldı susnda 1bucuk yıldır beraberiz bos gunlerinde hep evde dışarı cikmaz çalışıyor da arar sorar mesaj atar seni seviyorum da der saçımıza okşar bazen bana tatlılar yapar eli yatkındır ama bir sorunum var eskiden telefonda şifreyi bilirdim şuanda vermiyor hemen eskiyi açıyor sen yaptın biliyordun herseyimi hatalisin bise yok zaten o treni kacirdin bu adam beni aldatiyor mu tamam hatalıyım ama 1 yılı gecti:( yeter
Kocam ve ben kafayı yicem?