Merhabalar. Buraya hep okumaya geliyodum ama demek bir gün yazmak da nasip olacakmış. Maalesef kötü durumdayım arkadaşlar. Direk konuya geliyorum. Kocamla 1 yıldan fazladır evliyiz. Bir tane kız kardeşi var. Evlendiğimiz günden beri aramızda uyuyor. Sadece ilk gece aramızda uyumadı ama yine de bizim evimizde kaldı. Kötü bir niyeti yoktur diye düşünüyorum ama sebebini de çok anlayamıyorum mantıksız geliyor. Ayrıca kız 21 yaşında arkadaşlar. Ayıptır söylemesi kocamla sadece ilk gün beraber olduk. Onun dışında 1 senedir hiç olmadı. Kocam bana gek kelime etmiyor bu konu hakkında. Bende üzülmesin diye bir şey demiyorum ama belli etmeye çalışıyorum anlamıyor. Sizce söylemenin zamanı geldi mi ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yok daha neler? Görümce neden sizde kalıyor? Sizde kaldı yatak odana niye alıyorsun? Görümceye sevgili ayarla?
Bir yıldır sadece gerdek te mi yaptınız yani yanlış anlamadıysam? O zaman bu nasıl bir evlilik ya. Eşin işini başka yerde görüyor olmasın?
Böyle saçma şey mi olur uydurma bence. Hadi oldu 1 yıldır insan bunu nasıl kabul eder? Görümcenin annesi de uyarmıyor galiba?
O da bizimle
Yuh, özelin olsun biraz. Evleri ayırın
Yok artik sacini yolar gene yollarim yeni evli ciftin yaninda bu kadar kalinmaz kayinvalidene söylesene evi yok mu yanina alsin kizini
Kayınvalidem de bizimle kalıyor ne yaptıysam gitmiyorlar.
Sen ya cok safsin ya da bu soru trol boyle sey olmaz kizim cocuk yapmiycaksiniz galiba
Trol değil gerçek hepsi
evli ve bir yildir yapmamak enteresan soylemekte cok cook gec kalmissin
Bir kişi daha alın yanınıza 4 kişi birden danaya girin :)
Şakamatik misiniz
Saçmalık öyle olmaz ki, beraber olmamanız da tuhaf.
Yok daha neler eşşek kadar kızın karı koca arasında ne işi var gönder gitsin kafasında sorun var galiba
Galiba kafasın da sorun var
Yuh lan ayıp ya peki hiç uyardınmı onu ya da kocana söyledinmi?
Hayır.
Bence uyar senin uyarman belki yanlış anlaşılır ama kocana de o uyarısın kocan rahatsız olmalı bu durumdan en iyisi onun söylemesi bu yüzden kocanla aranız açılabilir.
Kocama belli etmeye çalışıyorum ama anlamıyor.
Bence söylemelisin yoksa görümcen evlenene kadar böyle olur işin zor. Yoksa bir aile büyüğune anlat uyarsın görümceni evdeki kimse sizle yattığını bilmiyormu?
Kayınvalidem de bizim evimizde kalıyor her şeyden haberi var ama hiç uyarmadı kızını. Hatta bir keresinde mutfakta ikisi konuşurken kayınvalidemin aferin aferin laflarını duydum. Ama tabii emin olmadığım bir şey hakkında konuşamam.
Ciddi olamazsın
Hemde 21 yaşında
Salaksınız
İnananları tebrik ediyorum
Söyle ya peki kocan nasıl idare ediyor
Yok artık nasıl görümce bu böyle kıskanç he
Yok deve Kayin pederle Kayinvalideyide alin😂😂
Sanırım threesome doğru gidiyor
Trol bu böyle bisi olamaz
Bu nasıl bir saçmalık 😂😂
😢😢😢
Gorumcenin yaninda osur kalksın hatta su dök o uyurken altına islatmis gibi muamele et 😂
Yok ebesinin hoşafı 🤢🤢
?
Kocan nasıl sabrediyo peki banyoda kistirieim seni enn kotu ihtimal
Kiskaniyormu
Bilmiyorum ki. Normal zamanlarda kocamı öpüyorum sarılıyorum onun yanında ama hiç kıskanıyormuş gibi durmuyor. Sadece akşamları böyle yapıyor. Normalde iyi bir insan. İyi niyetli.
Dusundugum gibi degildir inaallah
Gelmiş geçmiş tur bindirmiş
Oha ya
Yok artık
Nasıl dayanıyorsun
Çük artık mk
Çüş*
Hadi canım
Cifdi olamazsın
Maalesef ciddiyim
İmkan varsa danışscağım şeyler var
Nedir?