Düğününe gidermiydiniz?

Biz kuzenimle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi beraber büyüdük nerdeyse her şeyi beraber yapardık ben ona hem ablalık hem abilik bile yaptım eksiği olurdu alırdım. para olmazdı benden yer içerdik derken bu ne zaman sevgili yapsa keserdi muhabbeti benimle aramazdı filan kavga da ettik bunu. İçin hep hatta iki kez benim numaramı sevgililerine verip beni arattı tehtit ettirdi ona rağmen yinede barıştım konuştuk hallettik derken birisi bana Instagram dan istek gönderdi bende kabul ettim sonra kuzenimle resimlermi görünce ben onu tanıyorum konuşuyoruz da bana ayarlasana dedi bende karışmam benimle konuşma dedim filan sonra usteledi bana yavsadı şerefsiz bende küfür ettim gidip demişki kuzenime kuzenin seni bana kotuluyor sana da küfürler ediyor demiş sonra bu elin oğluna inandı beni dinlemeden etmeden bana küfürler ölsende bir daha konuşmam demeler evime gelme demeler engelledi beni o günden bu güne dört senedir konuşmuyoruz beni arattı sevgilisine yine bende dayıma soyedim artık kızın böyle yapıyor numaramı veriyor millete dedim annesi yengem yani kızından taraf oldu tabi yapmaz dedi bende hepsiyle iletişimi kestim düğünü var hafta sonu arayıp cagarmadı annem mecbur gidecek dayım var diye yani ben gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum insan olsa arayıp derdi böyle oldu ama evleniyorum artık barışalım gel derdi demedi.

Düğününe gidermiydiniz?