Peki siz düğün istermiydiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hola💙🎈
Sade bir şey olabilir. Gösteriş amaçlı olanlar dikkatimi çekmiyor. Bence düğün yapmayıp nikah töreni yapmak daha hoş. Stresi de olmaz.
İlla olacaksa kır düğünleri ilgimi çekiyor.

Çok zarif duruyor bence. İlla göbek atan teyzeler ve kasap oynuyan dayılar olmak zorunda değil. Kına gecesi zaten eğlence oluyor. Birde bizde kına gecesi provası var😂 bir nevi 2 kez eğlenme oluyor.
Kınada zaten eğlenen eğlenmiştir. Düğün veya nikahda hoş bir klasik/ caz müzik sade bir dans bence çok daha nahif olacaktır.
Aslında düğünümü yaşıtlarla kokteyl / parti tarzında düşünüyorum. Akrabalarla yapmak pek istemiyorum açıkcası. Çocuk falan pisste olacak kır düğünü olsa çocuk kaybolur. Deniz kenarı olsa çocuk boğulur falan. Pek benlik değil. Düğün salonu istemiyorum zaten.

Bu tarz yerler ( görsel pek iyi olmadı sanki) yani kır düğünü olarak aslında insanları yaylaya bile götürebilirim. Ama bir yandan kumsal düğünleri de çok güzel gerçekten

Düğün salonunun bozuk atmosferinden ziyade burası daha hoş
Bence ufak bi organizasyon olmalı, eğlenilmeli içilmeli ve sadece en sevdiklerin Davetlin olmalı 🙂
teşekkür ederim 🥳
Aynı kafadayım bro. O paraya on numara tatil balayı yaparsın yurtdışına gidersin. Ne biliyim araba alırsın ihtiyaçlarını giderirsin. Evlendiğin an borçla başlıyosun hayata saçma geliyor bana. 100 bin lira veripte senden başka herkesin eğlenmesi bana saçma geliyor. Dans etmeyi sevmem edemem de zaten. Bana anlamsız geliyor kısaca
Cevap
6Cevap
Hayır istemiyorm, gereksiz masraf ona vericegimiz parayla, ihtiyaçlarımızı alırız. Müstakbel kocam, parayı sokaktan toplamiyor ki millete yedirelim😑
Ağzım açık kaldı 😃
@ZorErkek23 neden ki
Harfi harfine aynı düşünüyoruz 🤭
Dünyada böyle düşünen kız yok sanıyordum ama çok varmış 😯
Bu benim düşüncem tâbi aileler ne ister , bizleri nelere zorlar bilemem🤷😂
Az kalalım ya lütfen @jonywick😂
Düğün istemem diyenler damadı ailesini ve kendi ailesini en çok soyup soğana çevirenler olacaktır :)) her aile sırf taktığı çeyrekler tamlar yarımlar gelsin diye düğün yapacaktır haklı da bir sebep hani :)) herşeyi dozunda yapılırsa bir sorun kalmaz.
İstemiyordum nişanlım çok istiyor diye yapacaktık ama galiba yine yapamıcaz evlendikten kaç ay sonra düğün yapma saçmalığına düşmez bence
gereksiz gösteriş ve harcamının olmadığı bir düğün isterdim çünkü özel bir an ve hatıralarda eğlenceli ve kalıcı kılınmasını sağlıyor
Düğüne gerek yok. Aktabaların olmadığı küçük bir kutlama yeterli
Lafta istemiyorum. Reelde ''Sikee. erim... olacak o düğün''
Düğünü bırak evlilik istemiyorum bu devirde kime güvenim evlenek ha söyle kimee😂
Düğün sevmiyorum başım çok ağrıyor, o yüzden hayır balo filan sşkdsşls
Düğün gereksiz kargaşa bence. İlla bir eğlence aranıyorsa düğünden önce kına gecesi/bekarlığa veda vs gibi imkan var zaten. Düğünde gereksiz. O özel günde yanımda bulunmasını istediğim insanların olduğu sade bir nikâh çok daha güzel ve özel.
İçim ferahladı 😃
Düğün isteyen biriyle evlenmem. En mutlu günümün maskotu olamıcam
🤣 🤣 🤣
Koktely tarzinda olabilir
Abartı olmaması şartıyla isterim evet ama düğüne para harcamak yerine, ev dizaynına veya birlikte tatile gitmek daha cazip geliyor.
Aşiret düğünü istiyorum
İstemem ama düğünsüz aileler kabul etmez.
İstemezdim öyle saçmalıklara hevesim bile yok.
Evlenmeyi düşünmüyorum
Eğlenmek bizim neyimize
Evet söyle yatlı filan
Sade bir nikah, miss.
Bence de masraf sadece
Nikâh ve balayı kâfi
Istemem
Evin tek oğlu olmasam evlenmezdim bile:)
Hayırrrrr :D
Olsa olur ama çok da lazım değil.😌🖤
İstemem.
İstemem
evet istiyorum..
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?