Aile & Toplum Düğününe gelmeyenin düğününe gider misin? Kimikio Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Düğününe gelmeyenin düğününe gider misin?#Düğün Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Düğününe gelmeyenin düğününe gider misin? Görüş Yaz 25 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
CieloStellato Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 83% 1 yıl Eğer geçerli bir mazereti yoksa gitmem tabii ki. Bu işler karşılıklı. :D 2 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 43 , eig 50% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,8b görüş paylaştı. Evet giderim. O gelmedi ise vardır bir sebebi. Ben gider eğlenirim. Sebepsiz yere gelmemiş ise o utansın. 1 0 Yorumla
s PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 27 , eig 78% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b görüş paylaştı. Geçerli bir neden ile katılmamış ise giderim tabiki. Keyfi gelmemişse bana davetiye sunmaya utanması lazım 1 0 Yorumla
müzikçiyizbiz Takip Et Xper 3 Yaş: 34 , eig 30% 1 yıl duruma bağlı. düğünüme gelede gitmeyebilirm gelmeyene gidedebilirim. samimiyet değişebilir. 1 0 Yorumla
Venss Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 96% 1 yıl Yakınsa manevi olarak ve gelemeyecekse giderim sevdiğim biri olsun yeter. 1 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Yoda Yaş: 38 1 yıl Aile & Toplum konusunda 337 görüş paylaştı. Düğün sevmiyorum ya o kadar yapmacıklığa bu kadar çok masraf yapılmasına artık bi dur demek lazım değil mi? 1 0 Yorumla
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 23 , eig 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 521 görüş paylaştı. Kesinlikle gitmem. Bunu da alenen yaparım. Yani müsaitim, ama gitmiyorum. 1 0 Yorumla
incihmm Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 100% 1 yıl Kimsenin düğününe gitmiyorum benim düğünüm olmayacak çünkü. 1 0 Yorumla
Hayat-GüneşiFenomen Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b görüş paylaştı. Düğünlere gitmiyorum.. 2 0 Yorumla
Sismanlamaya_Calısan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Yani o benimkine gelmemiş ama ben onun gibi olmak istemem giderim hatta takı bile takarım 2 0 Yorumla
Ad1mb1l1nm1yor Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 100% 1 yıl Giderim pasta yer beş lira takar geri dönerim 💆 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 33 , eig 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b görüş paylaştı. Gelenede gitmiyorum.🤭 1 0 Yorumla
u Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 19 , eig 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b görüş paylaştı. Gelsede gitmem ki😂🤣 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b görüş paylaştı. Giderim ama altın takmam, 😅 1 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Yoda Yaş: 43 , eig 68% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 330 görüş paylaştı. Gitmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Eğer geçerli bir mazereti yoksa gitmem tabii ki. Bu işler karşılıklı. :D
Evet giderim. O gelmedi ise vardır bir sebebi. Ben gider eğlenirim. Sebepsiz yere gelmemiş ise o utansın.
Geçerli bir neden ile katılmamış ise giderim tabiki. Keyfi gelmemişse bana davetiye sunmaya utanması lazım
duruma bağlı. düğünüme gelede gitmeyebilirm gelmeyene gidedebilirim. samimiyet değişebilir.
Yakınsa manevi olarak ve gelemeyecekse giderim sevdiğim biri olsun yeter.
Düğün sevmiyorum ya o kadar yapmacıklığa bu kadar çok masraf yapılmasına artık bi dur demek lazım değil mi?
Kesinlikle gitmem. Bunu da alenen yaparım. Yani müsaitim, ama gitmiyorum.
Kimsenin düğününe gitmiyorum benim düğünüm olmayacak çünkü.
Düğünlere gitmiyorum..
Yani o benimkine gelmemiş ama ben onun gibi olmak istemem giderim hatta takı bile takarım
Giderim büyüklük bende kalsın
Giderim pasta yer beş lira takar geri dönerim 💆
Gelenede gitmiyorum.🤭
Yemek yer çıkarım.😂 Acıkmışım ya
Gelsede gitmem ki😂🤣
Hayır, her şey karşılıklı bu devirde
Gitmem prensip olarak
Giderim ama altın takmam, 😅
Dugunler yasaklansin
Gitmem