Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, geçen yıl 8 Temmuz'da Kadir Doğulu'yla yaşamını birleştiren Neslihan Atagül'ün düğününe katılmamış, gerekçe olarak da o tarihlerde yurtdışında olmalarını göstermişti. Neslihan Atagül şimdi tıpkı kendisi gibi Boğaz manzarası eşliğinde nikah defterine imza atan rol arkadaşı Burak Özçivit'in düğününe gitmedi. Neslihan Atagül, böylece kendi düğününe katılmayan rol arkadaşına düğün misillemesi yapmış oldu. Peki sizin düğününüze gelmeyenlerin, düğününe gider misiniz?
eslerın cokta ıyı anlasamadıklarını hatta neslıhanın burakla tartısmalı oldugunu ve dızının ıkıncı sezonunun nasıl baslayıpta sona erecegını bılemedıgı gıbı bır haber okumus ıdım. dolayısıyla bunlar gerekce degıl gercekler, tartısmalı oldugun bırının dugunune katılmamak cokta kayıp degıl kanısındayım.
Neslihan Atagül'ü haklı buluyorum, ben de gitmezdim ama gerçekten geçerli bir mazaretleri varsa, o zaman giderdim tabii. Fahriye Evcen'in bahane ettiğini düşünüyorum, gerçekten gidemeyeceklerinden değil yani. *Gecen bol olsun.*
En İyi Cevaplar