Mesaj kutunuza hayatınızda ölen birisi yazsa korkar mısınız?

Mesaj kutunuza hayatınızda ölen birisi yazsa korkar mısınız?
Rüyamda babam beni arıyordu. Sesim soluğum kesilmişti. Telefonu açmıştım ama konuşamamıştım. Sen diyebilmiştim sadece. Boğazımda kocaman bir düğüm oluşmuştu. Korku değildi ama. Çok başka bir şeydi.
Sanki gerçek hissi uyandırdığıda oluyor.
Annemin vefat ettiği ilk zamanlar sürekli rüyamda görürdüm. Ben ölmedim derdi. Şaşırma ve sevinç arası değişik bir durumdu bu.
Ölen birisi yazamayacağına göre, numarası, hesapları kimdedir diye bir araştırırdım.
Biyolojik olarak mı ölmüş yoksa ben mi kafamda öldürmüşüm. Biyolojik olarak ölen birinin yazamayacağını biliyoruz kesin biri işletiyordur. Kafamda öldürdüğüm biri yazarsa hayırdır derim yazık günah.
Töbest gece gece..
Cevap
5Cevap
Hayır hayatımda ölen biri yazamaz zaten yani öldüğü için hesabını çalmışlardır derim. engellerim. ya da zaten benim için ölmüştür ki o zaman da engel atarım. diriden de ölüden de korkmam :D
herkesin hayatında en sevdiği ölsün istiyorum canı yansın ki anlasın bazı konularin bu denli hafif olmadığını
?
Yani keyfin yoksa bizden cıkarma olur mu
Hesabını kim kullanıyor acaba diye merak ederim. Korkmam.
Diriden korkmak lazım aslında ölüden niye korkalım..
Ailesinden birisi yazmıştır diye düşünürdüm ama öyle bir şey olması mümkün değil çünkü hattı direkt bloke eder yakınları
Hayır, altında bir kurgu olduğunu düşünürüm. Asıl beni korkutan, çoğu zaman bana mesaj atan insanların yaşarken ölü olması.
Fake olduğunu düşünürüm. hayatımdaki sallakları gözden geçiririm kimin işi diye
bu nasıl soru yav 🙄 kendime randevu alırım ruh ve sinir hastalıklarından
Böyle bir şeyi çokça hayal ettim acaba ne tepki veririm diyerekten. Korkmaktan ziyade çok şaşırırım.
Yo korku kim ben kim
Tırsardım çok çok sjdj
Rahmetli babamın telefonunu kullanıyorum. Birilerini aradığım zaman ürperiyorlarmış. 😃
Ölen kişisi yazamaz herhalde 🤔
Valla bravo ben hiç düşünemedim bunu 😂
Öyle bir şey imkansız
Keşke yazsa :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?