Instagram'da gördüm de komiğime gitti :))
Biriyle berabersiniz diyelim ve aniden hayatınızdan çıkıp gidiyor. Unutmuşsunuz, yeni biriyle başlamışsınız. Kendisinden böyle bir mesaj alıyorsunuz :D

Instagram'da gördüm de komiğime gitti :))
Biriyle berabersiniz diyelim ve aniden hayatınızdan çıkıp gidiyor. Unutmuşsunuz, yeni biriyle başlamışsınız. Kendisinden böyle bir mesaj alıyorsunuz :D

Kimse hak vermemiş bu mesaja, fakat ben bu mesajı atan kişiye hak verdim😃
Neden biliyor musunuz?
Seven insan ayrılık sonrası 6 ay içinde manita, felan yapmaz.
Yapıyorsa ya karşı tarafı hiç sevmemiştir, ya da yeni bulduğu manitayı eski manitanın üstüne yarı bandı niyetine kullanmıştır.
İki insanın yolları bir şekilde ayrılmış dahi olsa, geçmişte yaşanılan güzel günler hatrına her iki tarafında o ayrılığa bile bir müddet saygı göstermesi gerekir.
En azından 6 ay kadar ayrılığın yasını tutup biraz kafasını dinleyip sonra ne yapıcaksa yapması gerekir.
Zaten mesajı atan kişi de bana geri dön dememiş. Sen beni hiç sevmemişsin, sevseydin yeni manita peşinde koşmazdın, demek istemiş.
Karşı tarafa; İşte sen busun, bu kadarsın demesinden ki mana aslında hiç mi hiç sevilmemiş olduğunu farkına varması sonucunun bir nevi dışa vurumudur.
Belki de onu denemek istedi ondan bırakıp gitti..
Onun onu gerçekten sevip sevmediğini öğrenmek istedi.
Ama maşallah karşı taraf da hiç boş durmamış.
Adete koşturmuş.😂
O anki psikolojime ve durumuma bağlı ama ben dalga geçiyor diye düşünürüm :) bence daha da komiği şu olurdu diyelim başına bir şey gelse ya da bir şekilde haber ulaştıramasa ve o süreçte insan sevgili yapsa ya da evlense işte o zaman kötü olurdu :)) yani düşündüm de üzücü bir durum
ama bilerek yapıyorsa bir zahmet gitsin :D
Küfür etmeyi seviyor olsaydım güzelce saydırırdım. Sevmediğim için yanıt vermezdim. Küfürden başka hiçbir yanıt verilemez bu mesaja. Ama yine de böyle bir mesaj alma ihtimalim bir hayli düşük olurdu. Hayatımdan birden bire çıkıp giden birine engeli basarım ki bir daha yazmak istese bile yazamasın. Geçerli açıklaması varsa yol onun. Hiçbir açıklama yapmadan ortadan kayboluyorsa kendi kaybeder.
Yaşandı :D ölene kadar yas tutup bekleyeceğimizi sanıyorlar sanırım. Kendileri bir o kadına hatrı kalmasın diye diğer beşine de yürürken hatta koşarken.
neyse şey denir; "Alçaklara kar yağıyor, üşümedin mi? Sen bu işin sonunu düşünmedin mi?" 😅
Cevap
22Cevap
O anki psikolojime bağlı 😬
Neyse hiçbir şeye şaşıramıyorum artık😃
Cevap vermem görüldü atarım...
Tanrı bizi ruh hastalarından korusun. Ayrılıyorsun başkasıyla konuşuyorsun ve ihanetle suçlanıyorsun artı herkesi ben sanıyor... Kaç kişinin başına gelir ki bu saćmalik.. şaka gibi ama gerçek
"Özür dilerim. Ama hayatımdan? Nasıl oldu da senin gibi bir vakayı güzel hayatıma dahil ettim. Tam da tekrar birinin kalbinde doğduğum bu günü kutluyorum. Allah'tan rahmet, 6 ay komada yatırıp öldürdüğün bu kadın için sana başsağlığı diliyorum." gibi bir şey yazmazdım tabii çünkü niye tenezzül edeyim. :))
Ne bilim sen selam yazınca bende gelinlik bakmaya başladım ile aynı kafa bence :D
Şöyleki sevgiliysek ben kendimi rahatsız edip konuşmazsak derdini sorar ve bitiririm.
Sadece sohbet ettiğim biri o kadar süre yazmazsa koparız ona da kim olduğunu hangi hakla bunu söylediğini sorarım :).
Rahatsız hissedip *
Hem kızi aramayan.. hem de kızı yanında başka bir erkekle görünce caddenin ortasında hakaretler edip kızla yaşadığı özel şeyleri ifşa eden.. adam olamamış.. insan olmayan başka bir galaksiden gelen türlerde var..
Yaşandı😃
Bizde 6 ay konuşmamıştık eski sevgilisiyle bi sıkıntı çıkmıştı sonra tekrar o kızla çıktı sonra başka biriyle ve gelip bana bunu yazdı ama benim sevgilim yoktu :) yine iftira attı o kızın laflariyla bana patladı
6 ay sonra mı jetonun düştü bir anda yazışmadığımızı farkettin. iyki bulmuşum ben o yeni manitayı. Hem seni hiç aramıyor der, üstüne de engeli basardım.
Onunla mı uğracıcam. Akıl sağlığıma yazık.
Kanka afedersin de buna da sövün bir zahmet nezaket bir yere kadar
Ne senle ne de sensiz yapabildim demek istiyor. Kaybedince anlamış değerini. Ben bu mesaj karşısında gülen emoji atardım sadece delirsin diye 😄
6 ay da ayrıldığımızı da düşünmedin mi derim ve ben sevgili yapmadım beni kimse sevmez derim, ilişki hiç yaşamadım ve böyle bir mesajla karşılaşmam çok zor
Gülerdim. Ve teşekkür ederdim. Evet öyleyim derdim. Açıklamaya gerek yok. Ve kimseye bir şey kanıtlamak ya da kendimi iyi göstermek zorunda değilim :d
Cevap bile vermem, hatta niye engellememişim diye kendime sorarım. Gitmiş bitmiş. Hayat devam ediyor. Sürekli geriye bakacak halimiz yok.
Dkdkkdkdkd valla sadece görüldü atarım herhalde 😂😂hatta görüldü şeyim kapalı onu bile yapmam kdkdjdk
Egosuna yedirememiş herhalde. "Şaka mısın sen?" diye karşılık verilip bir daha yazılmamalı.
Gülerim ya eğlenirim yani. Hayatımda başka biri olmasa sinirlenebilirim ama hayatıma yeni biri girdiyse komik gelir sanırım😅
Benim kadar sabırsız, senin kadar ince ruhlu düşünceli birini görmedim
Kesinlikle haklısın derdim
Hayatımdan çıkıp gittiyse bana hesap sormaya da hakkı yoktur
Ya ahshdjdjdjjf canım ya 10 sene geçti alt tarafı. Sevgili yapmışsın ne acelecisin 😃😃😃
"Beni iten birinin, beni kimin çektiği de umrunda olmasın" derdim ve engellerdim onu.
Yeri doldurulamayan kimse yok.
Cevap vermezdim.
Görüldü bırakırdım. Böyle birisine ne söylenir ki tartışmaya bile gerek yok diye düşünüyorum.
bir şey yazmazdım ki o vakite kadar engellemişimdir yazamazdı. Ayrıca cidden komik.
Kafanmı güzel derdim zira 6 ay boru değil epey uzun bi zaman.
Sektir git derim 😃 kalkmış beni manüple ediyor, hayırdır lan lsdşslslşfb
2 ay soğuk yaptım diye hemen sevgili yapan tc erkeği tanıdım.
6 ayda çocuk yapılsa onu bile yapardım bununla mutlu ol derim 😀
Bugüne kadar normali bulmadı ki senden yana yakınayım der geçerim 🤦🏼♀️
Hayatımsan birden giden kişi bana böyle mesaj yazıyorsa yüzsüzdür 😂
Bende böyle bir yamuk olmaz çünkü ben düz adamım yanulmayı sevmem
Bu kadarına küfrederdim heralde. Hatta hayatım boyunca öğrendiğim ve kendim bulduğum küfürlerden bir kolaj çıkarır beğenisine sunardım çünkü bunu haketmiştir. :)
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ya da ne yapacaktım turşunu mu kuracaktım derdim
Başka ne yapacaktim arkandan yas mi tutacaktım birde derim direkt. Sen eskide kaldı nokta
Şaka gibi ama gerçekten böyleleri var. Hep beklensin istiyorlar, üstelik her pisliği de yapıyorlar. İlginç.
sen ölmedin mi ua : )
Doğru demiş 😅
kahkaha sebebim olurdu djfnjjf
Ruh hastası der engellerim dhdgshd
Hadsizliğin daniskası…
Yazmam görüldü veya engel
Bazı kız sorunları 😂😂
Napiyim seni mi bekleyecektim gelseydin derdim 😅
6 ay uzun bir süre
Direkt engelle.
Allah akıl fikir versin görüldü atarım ancak :))
Bir şey yazmam
"hadi ln ordan velet bana bak ln bi daha yazma almiyayim façanı" yazarım
Aynı mesajdan gelmesi şokuuu 😂
Cevap vermeye bile gerek duymam. Hadsiz. 😂
çıhtığın yere kadarım mng derdim şahsen
"👍" atarım
Seni mi bekleyecektim yazardım sanırım
Çıldırms
böyle arkadaşlar var.
Sen kimsin? 😂
Atamaz ki
Sg yazarım