Kızlar Bir Adım Öne Başka şehirde yeniden başlamak istiyorum, ne yapmalıyım? (Sayfa 2) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Başka şehirde yeniden başlamak istiyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Ancle07 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben de yeni başladım üni ye eğitim iyidir 0 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl İzmire git ya da Ankara bursaya gelme bursa leş 0 6 Yorumla papatyaaa_9213 +1 yıl Neden Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl @papatyaaa_9213 kaplumbağa deden xd Yorumla papatyaaa_9213 +1 yıl Hahaha çok güldüm ya nereden buluyorsunuz bu orijinal espirileri Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl @papatyaaa_9213 alin teri Yorumla papatyaaa_9213 +1 yıl Yormayın zihininizi o kadar daha basit düşünün alın teriymiş 🤦 Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl @papatyaaa_9213 tabi efendim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sana rahat batmış. otur oturduğun yerde 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Batıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ordan burdan duyduğun oturma harekete geç, risk alanlar kazanır başarır vs vs gibi paylaşımlar çok gaza getirdi sanırım seni Yorumla Soran +1 yıl Hayır gaza gelmiyorum. Sadece doğru karar vermeye çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl otur evinde be yaaa Yorumla Soran +1 yıl Söylemesi kolay Yorumla Baharkul +1 yıl Haklısıniz 21yasinda millete kaniyor sonra iki gune yaziyrolar arkadaşlar napabilirim diye Yorumla
GeceyeVurgun54 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl İnanmak başarmanın yarısıdır derler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok doğru bir yorum Yorumla
nurrella35 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl İzmire gel ben sana yardimci olurum güzel kardeşim 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 494 cevap paylaştı. Başla seni tutan ne 0 0 Yorumla
kenal171717 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl beraber bu yola çıkalım mı? 0 1 Yorumla Egzistansiya +1 yıl Boş yapma 4mmk Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kafanj dagit 0 0 Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,6b cevap paylaştı. aileni bırakma 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yapabilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Ben de yeni başladım üni ye eğitim iyidir
Once o gt olmasi lazim
İzmire git ya da Ankara bursaya gelme bursa leş
Neden
@papatyaaa_9213 kaplumbağa deden xd
Hahaha çok güldüm ya nereden buluyorsunuz bu orijinal espirileri
@papatyaaa_9213 alin teri
Yormayın zihininizi o kadar daha basit düşünün alın teriymiş 🤦
@papatyaaa_9213 tabi efendim
Ben kendini güvence altına almanı öneririm
Metin2 mi bu şehirde yeniden baslicaksin
maaş iyiymiş işin nedir
sana rahat batmış. otur oturduğun yerde
Batıyor
ordan burdan duyduğun oturma harekete geç, risk alanlar kazanır başarır vs vs gibi paylaşımlar çok gaza getirdi sanırım seni
Hayır gaza gelmiyorum. Sadece doğru karar vermeye çalışıyorum
otur evinde be yaaa
Söylemesi kolay
Haklısıniz 21yasinda millete kaniyor sonra iki gune yaziyrolar arkadaşlar napabilirim diye
İnanmak başarmanın yarısıdır derler
Çok doğru bir yorum
İzmire gel ben sana yardimci olurum güzel kardeşim
Başla seni tutan ne
Bende başka bir şehir istiyorum artık
beraber bu yola çıkalım mı?
Boş yapma 4mmk
Hit başla banane dostum
Kafanj dagit
Açıktan okuyamazmısın
İstek atsana burdan konusslim bi senle
aileni bırakma