Lise çocuğu neden keşke fakir olsaydım da çok mutlu biri olsaydım der?

Eşimle evliyim 37 yaşındayız ikimizde üniversite mezunuyuz çalışıyoruz sağlığımız ve maddi durumumuz yerinde 2 tane çocuğumuz var biri ilkokula biri liseye gidiyor ikisiylede sorun yaşıyorum ilkokula giden çocuğum arkadaşlarım benimle oynamıyor beni dışlıyorlar okula gitmek istemiyorum dedi bende okula gitmesi gerektiğini başka arkadaşlarınla oyna diyip ikna ettim 1-2 defa dedi liseye giden çocuğum ise Bizim Hikaye dizisini biliyorsunuzdur oradaki çocuklar gecekondu da kaç kişi kalıyorlar anne baba desen doğru düzgün ilgilenmiyor maddi durum desen pek iyi değil çocuklar birçok şeyden mahrumlar ama bunlara rağmen çok mutlular fakirler benden daha mutlular keşke bende fakir olsaydım da çok mutlu olsaydım dedi okula gidiyor ama gitmek istemiyor açık açık mutsuzum diyemiyor ama birşeyler ters gidiyor gibi arkadaşları desen yok niye böyle yapıyor çok üzülüyor esas o çocuklar çocuğumun yerinde olmak istiyorlar doyumsuz değilim hiçbir şey istemiyor sadece mutlu olmak istiyorum çok mu şey istiyorum dedi ne diyeceğimi bilemedim şu birkaç gündür üst üste gizli gizli ağlıyor kalbinden rahatsızdı doktora götürdüm kaygı bozukluğu var dedi bana bir şey anlatmıyor okul psikoloğuyla bile konuşmuyor ilkokul çocuğunu konuşup ikna edebiliyorsun ama lise çocuğu öyle değil bu durumda ne yapmalıyız ve sizce neden böyle şeyler söylüyor
Lise çocuğu neden keşke fakir olsaydım da çok mutlu biri olsaydım der?