Şahsen ben böyle düşünüyorum. Çok zenginliktende geçtim. Orta hallinin biraz üstünde bir ailede dünyaya gelseydim de yeterdi.

HALEN DAHA SUKRETMEK İCİN NEYI BEKLIYORSUNUZ?(AYET). UC TURLU DUA VARDİR. DUA EDERSİN ALLAH (C. C) DİREK KABUL EDER. DUA EDERSİN ALLAH'U TEALA KABUL ETMEZ DAHA İYİSİNİ VERİR. DUA EDERSİN ALLAH (C. C) KABUL ETMEZ SİKİNTİ VERİR SENİ SİNAR SONRA DAHA İYİSİNİ VERİR. NE OLURSA OLSUN BETERİN BETERİ VARDİR SUKRETMESİNİ BİLİN! HZ. YAKUP AMANSİZ BİR HASTALİGA YAKALİNİR 10VEYA20 YİL HASTA KALİR HEP SUKREDER VE EN SONUNDA İYİLESİR VE İYİLESİNCEDE YİRMİ YAS KADAR GENCLESİR. VE İNSAN BİR SEYON KİYMETİNİ KAYBETİNCE ANLAT ZATEN. MUTLUGU KAYBEDİNCE HAYATİN ANLAMİ OLMAZ. BİR İNSANİN KOLU KİRİLİR VUCUDUNUN EN ONEMLİ UZUVU KOLU OLUR ANİDEN. BİZ ELİMİZDEKİ SEYİN KİYMETİNİ KAYBEDİNCE ANLARİZ. SULRETMESİNİ UNUTUYORUZ!!!
Şükür ede ede aç kaldık ztn şükür çıksın boğazından
Son zamanlar bir çok genç bu tür sıkıntılar içerisinde. Gelip geçici hayat takma. Mutluluğu da paraya şart koşmayın. Eğlenceli başka şeyler bakın hayatınıza.
bence yanlıs düşünüyosun her zengin insan mutlu değil para sadece anlık bir mutluluk
paran olunca nolucak
evin var mı
Hem parasiz hem mutsuz oldugum icin bir de zengin ve mutsuz olmayi tatmak isterdim.
Aynen. Hem ben zenginlerin mutsuz oldugunu dusunmuyorum
Haklisin
Cevap
21Cevap
Para mutluluk değilmiş ha? Bırakın ben Bugatti min içinde ağlamaya razıyım.
Emin misin?
Para herşey demektir. kusura bakma parasizsan bir hayvandan daha değersiz ve kiymetsizsin bu dunyada
Yani zengin olup ferrarimin koltuğunda yatımın terasında falan ağlamak ta cazip gelmiyor değil ☺️
Paranin cani cehenneme. Ben bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum
Olsun yine de baba babadir. Ben de yaklasik 7 yildir babamin parasini yemiyor ustune ona veriyorum ama babamin bana verdikleri paradan cok daha degerli seyler
Bendede babama karsi gelen ofkeler var ama konusarak cozmek lazim. Ben baya yumusadim bazi konularda. Sende asabilirsin. Gerci 26 yasindasin kimseye ihtiyacin yok. Antalya ya da konyada isen mesaj bana yardim etmeye calisiyjm is konusjnda
Benimki de oyleydi yeni yeni duruluyor
Diger agresiflikleri de söner zamanla :)
halime şükürler olsun ama zengin olmaya uğraşıyorum
naparsın paran olsa mesela en çok neye ihtiyacın var?
Soru mantıksız değil mi fakir ama mutsuz olacağıma zengin ama mutsuz olsaydım :)
parayla işim olmaz. keşke daha fakir olaydımda elimde var olanların hesabınıda vermeseydim...
Eger muslumansan soyliyeyim sen dunyaya gelmeden kendi yasayacaklarini ruh iken goruyorsun :)
Hep armut piş ağızıma düş.
Zengin olsaydım mutsuz olmazdım
zengin olsam kendimi mutlu ederdim yaa :D
Psikoya bağladın yine zeynep.
Zengin ve mutlu olmak istiyorum
Aynen
Para belki seni mutlu etmeyebilir ama,
Parasızlık seni %100000000 mutsuz eder. Kimse burada fakir edebiyatı yapmasın şimdi.
Para var huzur yok ya
Elif'im olsun da ister fakir ister zengin olayım
Para dert
Öyle dert dolu alışmak lazım deertlerle dost olmak lazım
Çok zengin olmasamda, ortanın üzeri diyebiliriz
huzurun olsun ya
Zengin birini bul acilen
Allah versin o zaman bana da versin benimde param yok
katılıyroum
hayırdır, iş güç?
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar