Arkadaşlar aranızda eczacılık okuyan ya da yakın tanıdığı olan var mı? İlk tercihim de acaba bölüm çok mu zor? Avantajları dezavantajları nelerdir?
Cevabın nedir?
+1 yıl1-2 dersi dışında çok zor bir bölüm değil. 5 yıl olmasıyla uzunluk açısından tıptan sonra en uzun süre okunan bölümlerden birisi. anatomi, fizyoloji, histoloji vb. dersleri tıp fakültesine göre çok daha yüzeysel olsa da alıyorlar ve bu gerekli birşey zaten. kimya bölümüyle yakın arkadaş bir bölümdür eczacılık. eskisi gibi rağbet yok ama iş alanı bir süre daha devam eder, tıp varoldukça her zaman varolur. özellikle ilaç şirketlerinde çalışmak büyük avantaj, oraya yönelebilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılBakkaldan daha fazla eczacı oldu...İlaç fiyatları ve kazancı devamlı azalıyor...Büyük ölçekli iş yapan kalabalık semtlerde olanlar iş yapar. Küçüklerin işi çok zor...Sakın bulaşma..Acımasız kız yazmış .Diş hek... Doğru tercih..
00 Yorumla
eczacılık kesinlikle daha iyi. evet sermaye gerek ama zaten o sermayeyi kısa sürede kapatırsın kazandığınla. ben tıp okuyorum sürünüyorum daha bitiremedim. arkadaşım bir yıldır eczacı. 4 tane de çırak aldı. altında araba geziyor. şimdiki aklım olsa eczacı olurdum.
40 Yorumla
+1 yılHala vaktin varken bana kalırsa değiştir sen o bölümü eczacılık bitti..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
+1 yılBen de eczacılık istiyorum.Dün açmıştım konunun benzerini ben de :D Ya eczacılık okuası kolay bölümmüş,fakat öldü diyorlar. Eskisi gibi iş imkanı yok diyorlar.Ben yine de onu hedefledim ama hadi bakalım. Hangi üniversiteyi düşünüyorsun?
14 Yorumla- +1 yıl
Ben de İstanbul istiyorum.İnşallah girersin :) Ben daha sınava girmedim :)
- +1 yıl
Amin :)
Bak okuycaksan adam gibi oku ..:)) >> link
00 Yorumladiş hekimliği daha iyi eczacılığı okumak zor değil ama sermaye ister
00 Yorumla
+1 yılsenin yaşın gerçekden 21 mi
02 Yorumla- +1 yıl
sağol
+1 yıldiş hekimliğini tercih etsen daha iyi
00 Yorumla
+1 yılBu eczacılığa kim kolay dedi gayet zor bir bölüm
40 Yorumla