Ailemin evi ve parası var. Ben evleneceğimi, evim yok ve ev vermiyorlar. Ne yapmalıyım?

El oğlu hemen hazır evde oturtulmaz bakacağız çalışıyor mu inceleceğiz sonra verirsek veririz diyorlar ben yıllarca annem tedavi gördü ona baktım yemedim aileme verdim üstüme almadım onlara aldım erkek kardeşim var oda anca yesin içsin gezsin tüm sorumluluk benim üstümde yıllarca anneme baktığım için çalışamadım şimdi işr girdim nişanlıyım nişanlım iyi biri ama maddi olarak durumu normal ailem diyor ki biz para verelim karşı tarafta versin sizde kredi çekin ev alın ama karşı tarafın durumu buna müsait değil kendi evleri bile yok düzgün biliyolar o zaman kira da idare edeceksiniz diyorlar İstanbul’da kiralık daire bulmak çok zor ve kiralar çok yüksek zorluk yaşayın diyorlar ama bize de yakın oturun diyorlar bende böyle yaptıkları için yakın değil uzak oturmak istiyorum hergğn bu konudan tartışıyoruz bıktım artık ben diyorum size kira vereyim onuda kabul etmiyorlar ne yapmalıyım?

Ailemin evi ve parası var. Ben evleneceğimi, evim yok ve ev vermiyorlar. Ne yapmalıyım?