20 yaşındayım üniversite okuyorum üniversiteye gitmeden önce de ailem para vermezdi zaten. eve geleli daha 2 hafta oldu bir şey almak istesem adam öldürmüşğm gibi bakılıyor ne dışarı gönderiyorlar ne para veriyorlar. babam geçen 150 TL verdi marketten kuruyemiş al dedi 120 tuttu 30 TL arttı. Bir şey desem o gün sna bir sürü para kaldı onu harca diyorlar bir sürü para da 30 TL yalnız. sizce ne yapmalıyım
kendim çalış diyenler demeden birkaç yere iş başvurusu yaptım zaten iş arıyorum. söylememize gerek yok o kadar aklım var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Önemli olan okuldayken para durumunun nasıl olduğu?
oradayken veriyorlar ama az. baban bu sene yurdun parasını çalışıp sen öde dedi ve özel de kalıyorum kyk çıkmadığı için
Şaka değil mi bu? Ciddi olamaz yani, böyle bir şey dememiştir.. Bir baba üniversite okuyan kızına git çalış yurt parası kazan demez herhalde. Bunun şaka olduğuna inanmak istiyorum
maalesef. kardeşim çalışıyor telfn aldı bbqmn karttan çekti 5000 Di telefon 4 bin alıyor. kardeşim 2 2 1 öderim dedi babam ilk ay 4000 ver öbür ayda 2 bin dha verirsin demiş kardeşim bana para kalmıyor deyince 3 bu ay 3 öbür ay daha ver diyor 2 kalıyor normalde. annemde kardeşimin parasıyla halıları yıkanıyor kendine bşiker alıyo
İnsanın okurken bile kanı donuyor. Sizin yapacağınız en güzel şey, kardeşinle birlikte kendinize yeni bir hayat kurmanız. Keşke bunu yapabilseniz. Onlardan uzaklaşmanız en güzeli. Bu kadarı çok fazla. Sen öncelikle okuluna konsantre ol. Hayallerin varsa bunlardan kopma. Gerisi bir şekilde yoluna girer, sakın kafanı takma. Ben her zaman senin yanındayım.
Sahibelik yap. Çalışmana gerek yok ki, çok çirkin bir kız değilsen zaten köleler sana ödemek yapmak zorunda. Sahibe ol uğraşma böyle şeylerle
o nasıl olacak
Profil açarak başlarsınız. İsterseniz yazın bana. Soruyu beğeniyorum
İş başvurusu ile olmaz tanıdık birileri aracılığıyla iş bulursun
okurken nasıl calısabiliyorsunuz ben dersten kafamı kaldıramıyorum ben mi çok salagım :(
Estağfurullah. Binlerce insan küçük saatlik işlerde çalışıyorlar
Gel kız gezdirim seni yanıma biri lazım gezmek için
Hangi ildesin bi kac saatlik part time yüksek getirili isler oluyor istanbuldaysan?
Canım benim parasız yaşanmazki iş bul çalış
Ailenin ekonomik durumu nedir?
ortanın üstü
O zaman ayıp ediyorlar
Bir genç kız parasız bırakılmaz
Maddi destek olabilirim isterseniz
ne gibi
Her hafta belirli bir miktar gönderebilirim yani… zaten destek olabileceğim bir kişi arıyorum.
ama neden ki
Anlamadım?
Kabul ederseniz tabi
yani destek olacak birini arıyorum ne demek onu anlamadım. herhangi bir karşılık yoktur umarım
Karşılıksız evet
Yani parasal anlamda yardım edebileceğim bir kişi arıyorum nesi anlaşılmıyor ki
haftada 2000tl kadar
Satış yap internetten
Ailen para vermek istemiyor
bende onu diyorum zaten
Ben verem mi
neden
Aslinda kolay
nasıl kolay
Banane senin fakirliginden
aile akp li galiba
jejejrjrnr evet
ya abi o kadar belli ediyorlarki kendilerini daha ailenin hakkında hiç bişey bilmememe rağmen ak partili olduklarını ruhuma kadar hissettim 30 tl ye 1 litre benzin alırsın artık kafası güzeldir
foto sat sende
Ben vereyim
okey jffnnf