üniversiteye geldim başka şehre aile ilişkilerimiz çok iyi değil bayağı kötü şiddet falan yaşadığımjz kötü bir olaydan sonra herkes dahada etkilendi düzenimiz bozuldu aile bağı diye bir şey kalamdı, şu an başka şehirdeyim yurt çıkmıyor şuanda geçici kalmam gereken bşr yer gerek ve o yer yok kardeşiö burada yanında kalmaml istemiyor çünkü arkadaşlarıyla kalıyor erkek evi çok pis çok dağınık yatacak bir yer yok falan babamla buraya gelmeden kötü kavga ettik uğurlamadı bir şeye ihtiyacın var mı bile demedi arayıp sormadı bile sildi beni , şu an çok yalnız
kaldım destekçim yok artık ailemi silmek istiyorum o raddeye geldim öyle böyle değil kötüler erkek arkadaşım destek olmaya çalışıyor beraber ev tutarız falan diyor onuda ailem kabul etmez kardeşim yakalarsa olay çok farklı yere gelir ne yapmalıyım çok dardayım çaresizim ciddi anlamda ne yapacağımı bilmiyorum canım gibi kaldım sağa gitsem olmıyor sola gitsem olmuyor baba zaten yok geriye kalanlarda imkan yok siz olsanız ne yapardınız
kaldım destekçim yok artık ailemi silmek istiyorum o raddeye geldim öyle böyle değil kötüler erkek arkadaşım destek olmaya çalışıyor beraber ev tutarız falan diyor onuda ailem kabul etmez kardeşim yakalarsa olay çok farklı yere gelir ne yapmalıyım çok dardayım çaresizim ciddi anlamda ne yapacağımı bilmiyorum canım gibi kaldım sağa gitsem olmıyor sola gitsem olmuyor baba zaten yok geriye kalanlarda imkan yok siz olsanız ne yapardınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu nasıl bir babaymış ya kız evladını parasız pulsuz başka şehirde yalnız başına nasıl bırakabiliyor anlam veremiyorum
Bende veremiyorum hep böyleydi
Hangi sehirdesin peki
Sinop
Valilikten ya da kaymakamlıktan yardım iste
Yani işlemlerini en erken 16sında yapabiliriz oda olur mu olmaz mı meçhul
Cimere yaz kısa sürede dönüş yaparlar kızsın olumlu cevap gelir
Bir sonuç olmadı
Demek ki dikkat çekici şekilde bir yazı yazamamışsın
Bende ayni eve çikacak kiz arkadaş ariyorum paramiz olmasa bile bi şekilde hallederiz
Nerde yaşıyorsun
Antalya sen Sinop sanirim
Antalya da bulmakta çok zorlanmazsın diye düşünüyorum. Yurtta mı kalıyorsun , apart tarzı bir yerde mi?
@1Dehliz1Zirve Antalya da misin
nerede okuyorsun peki
Sinopta
Peki Sonuçta erkek arkadaşında kalsın Sizinkilerin nereden haberi olacak ki zaten sana soğuk davranıyorlar seni silmişler erkek arkadaşına eve çıkın beraber bölümü ne
Kardeşimde burada sağısolu belli olmuyor o sıkıntı oluyor öğrenirse tepkiler büyür yobazlar cahiller bu konuda çünkü yani hem destek olmayıp hemde engel olıyorlsr
Kardeşin orada öğrenci mi yoksa çalışıyor mu hani kardeşini neden yaşamıyorsun o zaman
İstemiyor
Öğrenci mi peki o da yoksa çalışıyor mu erkek mi kız mı kardeşin
Erkek oda burada yeni öğrenci oldu
Keşke gizli olmasaydın ya
Neden
Maddi olarak sana destek olmak isterdim Hem ailenden sıkıntılısın hem kardeşin sıkıntı En azından maddi olarak biraz rahat olsan kirada falan zorlamazdım
O kadar sıkışığım ki zaten giderkende 5 kuruş para vermedi öyle geldim buraya maddiystım iyi olsa tek eve çıskrım evlerde pahalı
Yani işte diyorum ya keşke gizli olmasaydın üniversitede okuyorsun Hani düzen olarak yardımcı olurdum ben sana
Teşekkür ederim
Valilige git gerekeni yaparlar
Valiliğe gidip ne yapıp ne demem gerekir
Ayrıca depremzedeyim burs falanda almıyorum
Şu anda nerde kalıyorsun bide hangi şehir
şu an geçici olarak bşr yerde kalıyorum burdanda istenmiyorum kaldığım kişide farklı bir yere gidecek
Hangi şehirdesin?
Sinop
Ya çok uzaksın Ankara 'da bile olsan bir çare arardık senin için
Maalesef
Ne okuyorsun ki sen
Özel eğtim
Kaç yıllın kalmış
Belediye'ye gittiniz mi?
Evet bir şey yapamayız dediler
Öyle bir şey mi olur yaa,