Param yok ailem çalışmama da izin vermiyor, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. benim ailem çalışmama da izin vermiyorlar. Annem ve babam çalışıyor maddi durumumuz ne iyi ne kötü ben küçük kardeşime ve ev işlerine bakıyorum.9 yaşında kardeşime bankada hesap açtılar her ay para verip biriktiriyor bankaya atiyor. kızın abartısız bankada 3-4bin lirası falan var. Abim 25 yaşında o da çalışıyor aileye desteği var ama onun bile bi' birikimi var eksiklerini ya da canının istediği herşeyi alabiliyor. ama benim akrabaların verdiği harcligimi bile alıyorlar elimden lazım falan diye.. bu çok zoruma gidiyor. Helali hoş olsun bişi demiyorum ama eksiklerimi de söylemeye çekiniyorum artık onlara söylesem para yok diyorlar. ya da sonra alırız diyorlar almıyorlar. Defalarca tekrar istemeye utanıyorum artık19-20 yaşına geldim. Bu daha ne kadar böyle devam eder bilmiyorum. Annem emekli olsa en azından başka şehirde iş bulurum ailem izin verirse ki onu da zannetmiyorum. Okumuyorum da. Yasadigim yerdeki en kötü okula verdiler beni hamile kalan mi dersiniz aklınıza ne gelirse. Ben 11. sinifa kadar okudum görmediğim zorbalık kalmadı. Yardim isteseler hayır bile demezdim ama benim suçum onlara uymamak oldu. Hocaya şikayet etseydin diyenler olursa da ben dersim'de sınıf hocam ile siniftakilerin benimle alay ettiğini +18 muhabbetler yaptıklarını bikirim. hatta en son iftira atıp en yakin arkadaşım kardeşim dedigim insanla adımı çıkartıp okuldan attılar. Gercekler ortaya çıktı ama birdaha da ne okula dönmek istedim ne kimsenin yüzüne baktım. Anliycaniz elimde avucumda ne gelirim var ne de beş kuruş param. Benimde ihtiyaçlarim var Ağdam var kuaförüm var veasire. En son 10 yaşımda kuaföre gittim ortaokula ilk basliycam zamqn işte.. bi'kac ay önce saçlarımın kırıklarını aldırayim dedim. para yok dediler.2 gün sonra kardeşimin saçlarını kestirdiler. anemde saçlarını boyattı kestirdi vesaire. Yanina gittim belki aklına gelirim diye sordum falan nasil yaptırcan saçını diye. Hic aklına bile gelmedim... O kadar ailede hiç'im yani.. Ne yapabilirim bana akıl verin neolur

Param yok ailem çalışmama da izin vermiyor, ne yapmalıyım?