2-2.500 vermezsen mutfak masraflarını karşıla diyor
Benim bir sürü kursum ve masrafım var...
En fazla bin 500 harcarım dedim olmaz diyor
2-2.500 vermezsen mutfak masraflarını karşıla diyor
Benim bir sürü kursum ve masrafım var...
En fazla bin 500 harcarım dedim olmaz diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Haklı değil. Sen gönlünden geçeni yaparsın, alırsın konu olması hiç hoş değil
Evet. Hâlâ başımda para konusu yapıyor. Nasıl çözüm bulucam. Ben test parası istediğim zamanlar zar zor verirdi 250 falan 2 ayda bir
Diyorum ya sen gönlünden geçeni ver
Çözümlük bişey yok ki annenin utanma duygusu yok mu
Olmazsa olmaz de üstüne gelmemeli bence fazla
Bana diğer koca alana kadar çalışan kızlardan örnek veriyor sürekli. Bilmem nenin kızı her ay annesine şusuna busuna kadar yapıyor o da asgari çalışıyor diyor. Ben onlardan değilim benim hedeflerim var geleceğim var dedim. Ne alaka diyor
Kızım para senin değil mi takma kafana açmı bırakıyorsun anneni yok o zmn sıkıntı etme
Ben senin yerinde olsam 1 kuruş vermem asla haketmiyor anan o parayı
Ek iş yapmak internet üzerinden ordan gelen parayı annene. Ver
Ne ek işi? Ve ek işi vakit yok
Nasıl insanlar var ya
Ben mi
Hayır Annen
Evet. Akraba kızlarına ve komşu kızlarına özeniyor. Okul hayatını sonlandıran çalışan kızlarla kıyaslıyor beni. Yardımcı olur musun nasıl çözüm bulayım
Bence ailenden uzaklaşman senin için en iyi yol hem kendi paranı da kazanıyorsun seni kim tutabilir ki
Senin için kullanacak ise ver
Hayır benim için değil ev için
evde de sen yaşıyorsun bence vermelisin
Ama 2.500 18 yaşında kursları olan elektronik alet ihtiyacı için birikim yapan bana çok değil mi? Babamdan gelen para nereye gidiyor hiç anlamıyorum 15 bin alıyor babam
ben 25 bin alıyorum. ailem yok ve para artmiyor. bu güne kadar baban emin ol op parayı kendi için degil ailesi için harcadı. senin de destek olman lazım
Ama ben Sürekli çalışmayacağım ki. 6 ay küsür falan... Benim masraflarıma yetip yetmemesi bile şüpheli 2 bin fazla geliyor
paran yetmese sana kim para veriyor peki. bu güne kadar ihtiyacın oldukça ailen vermedi mi
Benim geçen yıl sınav senemdi mesela. Test için para isterdim 2 ayda bir 250 tl için ağlatana kadar anca veriridi. Uzak yerleri gezem Tozan biri olmadığım için para vermezlerdi. Anca okul masrafı için veriridi. Dediğim gibi o da zar zor
elinden geldiği kadar veriyor. parası çok olsa çok vermezmiydi
Bana 200 tl istediğim zaman bi önceki gün halıya 450 tl vermişti. Çok da gerekli olmayan
Hakli
Ben kendisinden sınav zamanımda bi test parası 200 lira isterken 40 takla atıyordum kimi zaman ağlatıyordu