AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Arkadaşlarını iyi seçmelisin aynı görüşte olmadığın biriyle arkadaşlık kurma derim
Mevcut iktidar milleti, halkı fena ayrıştırıyor. Maalesef durum bu.
Depremden sonra yardımlarımız haram zıkkım olsun diyenler ayrıştırmıyor tabii ki.
Her an her şeyde mevcut iktidar var yıllardır ve etkisi ve çarpan etkisi çok fazla. Yoksa duruma şaşırıp az sayıda kişinin öyle demesi o kadar etkili değil ki zaten içten söylemez onlar.
Doğru hdpkk nın desteğinden memnunuz da demedi.
@Брюнетка_Король demedi tabi yalancı herif. Demiş olsa bile sizinki neler neler dedi say say bitmez. Mesela milliyetçiliği ayak altına aldım dedi. apoyu övdü, apoya sayın dedi. osman öcalanı TRT'ye çıkardı.
www.haberler.com/.../
İşiniz gücünüz yalan söyleyip algı yaratmak. Kadın öyle bir şey dememiş, yazmamış, twitlememiş.
Ben Reis'i kötüleyen biriyle asla arkadaşlık etmem, yağmurda bile su vermem.
Çok saçma bir durum siyaset gelip geçici her şey gibi o da unutulacak bunun için seni siliyorsa da değmez üzüldüm :(
Demekki en yakın arkadaşın değilmiş arkadaş dost olsaydı seni silmezdi boş ver öyle arkadaş boş tur üzülme ye bile değmez
Niye üzülüyorsun ki çok mu değer veriyordun kendisine sizi böyle bahanelerle bırakan insana acıman lazım o kaybeder siz değil
Yani can sıkan bir şey, evet. Belki pişman olur 3-5 gün sonra, kendisi gelir sana, konuşur özür diler belki
Siyasetçiler dansöz gbi işlerine geldg gbi kıvırıp duruyor onlar gbi gereksz bir konudan dolayı arayı bozmak saçmalık
bediüzzaman hzleri işte bunun için demiştir ki siyasetten ve şeytandan Allaha sığınırım. siyaset yalan ve dolandır. sadece oyunu kullan ve hayatına bak. siyasette yapman gereken sadece bu. gerisi tartışma kalp kırma ve şeytanı sevindirme işidir.
Arkadaşlığı bitirmeye değmez. Biraz zaman geçsin yine eskisi gibi olursunuz. Arada tartışmalar ister istemez olabilir.
eğer öyle tartışmaya bu oluyosa bidaha eskisi gibi olmazlar :DD
Sırf bunun için kimse ile tartışmayı sevmiyorum herkesin fikri farklı sonuçta neden ötekilestiyorlar anlamıyorum
Bak biriyle ayrı düşüncelerde isen onunla siyaset falan konuşmamalısın ben öyle yapıyprım benim fikrimin dışındaki insanlarla siyaset konuşmam.
Siyaset sanırım herkesin arasını bozdu ya chpye değil de oğan başkanıma verdim diye isitmedigim hakaret kalmadı tek doğrular kendi gerçekleriymis gibi davranan insanlardan nefret ederim üzülme bence
💡partiyi tutuyorsa kendine hayrı yoktur sana zararı olur uzaklaş ondan
Degmez ama sevgilim istemediğim partiden olsaydı o zaman değerdi ilişkiyi bitirmeye
Siyaset arkadaşlığı etkilediyse o kişi gerçek arkadaşın değildir zaten.
karşındaki insanın görüşüne saygı duymak önemli
Meclise giren adamlar sizin gözünüzün önünde can ciğer kuzu sarması olacak ama sizin görmediğini koridorlarda ne ahbaplıklar ne dostluklar kuracaklar bir bilseniz o ysp ye terörist diyen mhpliler nasıl dost olacak bir bilseniz neyse
Tabi ki değmez. Yani bu raddeye gelmemek gerekir.
Ama insan saygı duysa da bazen kendi düşüncesini paylaşmayan insanı anlayamaz neden benim gibi düşünmüyor neden benim gördüklerimi görmüyor diye hayıflanır ya. Bu da normal.
Inan yazik!! Yani yurtdisinda biz iyi farkli dinle ve dille anlasiyoruz insanlarla... ama senin icin hayirlisi böyleymiş demeyi öğren yani arkadaslik otobüs yolculuğu gibidir biri iner biri girer... derken kendini böyle gelistirirsin.
ben babamla kavga ediyorum senin arkadaşlığın bitmiş çokmu 😂
Akp zihniyetindekilerin belli bir aklı olduğunu düşünmüyorum eğer öyleysen arkadaşın sonuna kadar haklı. şu an hizbullakçıları ülkeye sokmayı bırak meclise içimize kadar soktular bu örgütün nasıl olduğunu bilmiyorsan 90lı yılların hizbullahçıların yaptığı vahşet yazarsın hepsi teker teker çıkar karşına bu kadar kör sağır olmaya gerek yok gözünüzü açın artık şaka değil ciddiye alın yaşayacaklarınızı.
Politika konuşmayın yakınlarınızla bu kadar basit…
Ailenle, iş yerindekilerle, sevdiğin kişilerle siyaset konuşma
Siyaset yüzünden kalbini kıran kişiyi boşversene ya
Bir arkadaş için değer mi bu kadar üzülmeye ya, ben bitirmek için bahane arıyorum
Siyaset için değmezdi arkadaşlığını bitirmeye 3 yıllık bir dostluk birde
Siyaset baba oğul arasını açan bir konu arkadaşlarınızla yapmayın
Değmez. Eğer o başlattıysa hem kendisinde hemde zihniyetinde bir problem vardır
O seni silecek kadar sana değer vermiyormuş. Sende boştan yere üzülme.
Siyaset, sevdiğin insanlarla konuşulmamalı.
Farklı siyasi görüşte olduğum çok yakın arkadaşlarımla arama mesafe koydum galiba bu en güzeli
Cehaletten başka bir şey değil , tartışmayı bilmeyen insanla tartışmayacaksın.
Sen ne diyorsun bu da ne ki benimki bana görüldü atınca neden görüldü atıyorsun dedim diye bozuldu bıraktım öyle boş çocuk kafalı insanı 😂Neyse soruna gelecek olursak üzülme. En yakın arkadaşınla siyaset konuşabilmelisin. Siyasi görüşlerinizin uyması gerekiyor. Anlaşabilmelisin. Bu yüzden boş ver yenisini bulursun. Sevgilin mi o kardeşin mi de bu kadar üzülüyorsun
Güzelim ülke ne hale geldi ya insanlar kutuplaştı.
yahu bir siyaset yüzünden kardeş kardeşe bir birine giriyor. ne durumlara düştük Allah kahretsin.
Dostunla bir alışveriş, iki siyaset yapmayacaksın. çok net sonu hüsran olır hep
Evet ben de zıt siyasi görüşlerle arkadaş olmam ama bazen görmezden gelebiliyorum.
Zaten din ve siyaset herkesin arasını açar çok konuşmamak gerekiyor bence
Bugün bende bi cahille siyasetten bahsettim
Benimde moralim bozuk
AKP ve MHP liyse hiç tartışmaya bile girmem direk yağ kuyruğu diyorlar.
Yağ kuyruğu yorumundan sonra kulağını tikadigin için daha fazlasını duymazsın
Evet dinlemek istemiyorum o günlerde öyle oldu diye bu gün öyle olmak zorunda değiliz.
20 yıldır yağ kuyruğu dışında hiç bir hizmet görmedin , duymadın mı?
Gördüm ama doların ve euronun bu kadar yükseldiğini hiçbir zaman görmedim hergun zamları hiç görmedim eleştiri yaptı diye hapse atılan insan görmedim kendisinden değil diye herkesi vatan haini terörist ilan eden başka parti görmedim.
Sen ülke olarak , sağlık, eğitim savunma sisteminde milli olmaya karar verirsen o doların sahibi de yükseltir auro nün sahibi de yükseltir doğal olarak bunlara bağlı zamlar da peş peşe gelmeye devam eder ben soğan ekmek yer ama el pençe başka ülkelere köle olmayı asla kabul etmem ayrıca eleştiri yapipta hapse girendemişsin o eleştiri (!) Yapan kişinin hapse girmesiyle alakalı gerekçeli kararını gördün mü ? Kendimizden olan veya olmayan hiç kimseye terörist demeyiz ama teröristlerin desteklediği HDP ile ittifak halinde olan da sizsiniz bu arada depremzedelere yaptığınız hakaratlerde unutulmayacak.. akp depremin altında kaldı diyenler , öyle umanlara en güzel cevap yine depremzedelerden geldi yalan yanlış siyasetimiz de o enkazlarin altında kaldi
Hdp sizinle ittifak kurmuş olsaydı bugün böyle konusmayacagindan öyle eminimki de neyse iyi günler.
Şivan Perwer ve İbrahim Tatlıses barış türküleri söyledi diye adamı terörist ilan edip denediğinizi bırakmamıştınız oysaki şimdi siz sırtını YPG ye dayayan Öcalanı serbest bırakacağız , Öcalanın heykelini dikeceğiz diyenlele yanyanasiniz PKK nın kirli ve kanlı siyasetiyle iş tutanlara bu millet fırsat vermez sizede iyi gunler
Siyasetle baş olmaz zaten nefret ediyorum siyasetten konusuluncada ama arkadaşlığınizi sırf bu yüzden bitirmeniz ve böyle şeyler yapmanız sacmalik gibi bir şey ki gercek arkadaşlar siyaset için birbirinden vazgeçmez
Bir siyaset yuzunden dostluk bitiyorsa o dostluk hicbirzaman dostluk degilmis onun icin herzaman derim siyasi gorusler her ne olursa olsun yakinlarinizla siyasi tartismalara girmeyin sonuclar boyle oluyor maalesef umarim araniz duzelir
değmez bence onca sene arkadaşlık yapmışsınız bırbırınıze siyasetçiler bile arkadaş kalıyorlar düşman gelde iken bile
değmez, çünkü oy verdiklerimiz koltuğuna oturur maaşlarını alır ve sizin varlığınızdan bihaber olurlar.
Ne konuştunuz da birbirinize girdiniz, seçime kadar ses etme seçimden sonrs bşraz zaman geçtikten sonrada gelen geldi kalan kaldı bizim arkadaşlığımızın bittiğinfen hiçbirinin haberi yok önemsiz de bsrışın ama şu an bekle herkes gergim
boş ver askim gorusun önemli değil biz kanka oluruz görüş için arkadaşlık biterse de bitsin çünkü iyi bir karar ve gerçek dost degilmis
Siyaset yüzünden tartışılmaz.
Tam olarak nasıl bir şey olduğuna bağlı. Ben ülkücü milliyetçi bi insanım mesela hdp yanlısı ve ya hüdapar tarzı bir şeyi destekleyen biri benim arkadaşım olamaz. Tam olarak bilmediğimiz için yorum yapamayız bence
Çok saçma ya bu holuganlik neden herkes iyisini ister görüşler fikirle farklı olabilir ben tartışma hayırlısı olsun derim
Hainleri destekliyorsa değer, birisi vatan sever birisi vatan haini vatan hainlerini destekleyen ile dost olunmaz
Arkadaşlarımla ben tartıştım şey ettim ama hiçbir siyası arkadaşılıktan önemli değil bence ilk o sildiyse boş ver takma
Kusura bakmayın da o da sen de malsınız. Saçma sapan şeyler için 3 yıllık dostluk mu biter. Bir de zaten siyaset sizi kurtarıyor mu kurtarmıyor? Ayrı düşünceler illa olur.
Iyi sizin siyaset yuzunden, benim flört ettiğim şahıs yuzunden bozulmuştu. Mesajlasmislar araşmışĺar😂 siyaseti tercih ederdim yani😂
Bi ufak ge. bertmek istiyorsun ıkisini de sonra
Barişsan bile eskisi gibi olmaz o yüzden salla gitsin. Tecrübeliyim tavsiyem olsun
Mustafa Kemal Atatürk'e küfür eden bir pic ise evet...
+1
Arkadaşınla asla siyasete girmeyeceksin. İşin içinden çıkamazsın. Ben o yüzden pek girmiyorum. Ailemle bir kere girmiştik girmez olaydım ne cahil olduğum kaldı ne gençliğim kaldı 😂😂
Hahaha valla öyle oluyor 🤣
Biz de aile içinde babamla aramız bozuldu. Böyle şeyleri konusmaman gerekirdi...
SiYASET ARKADAŞLIĞI, DOSTLUĞU, AİLE ORTAMINI BOZAR AMA SİYASETÇİLER HAYATLARINA DEVAM EDER BİRBİRNİZİ KIRACAK DURUMA GELMEDEN BİRBİRNİZİ DURDURMANIZ GEREKLİYDİ SENDE HATALISIN O DA
Kimseyle siyaset yapmıyorum ya banane oyunu kullanan kendine benimki bana
Siyaset yüzünden araya mesefa koyan insandan hicbir şey olmaz. Ne zaman ülkede herkes birbirine saygı duymayı öğrencek, ne zaman insanlar insanlarımız özgür bir şekilde parti tutabilecek?
Bu ülkede bölünmüşlük var kimse kimseye saygı duymaz