AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Dünya üzerinde etkili bir kelime var kavgaları bile bitiriyor
Haklısın
Bitti gitti
CHP ise salla gitsin. Örümcek beyinli yaratıklar...
iyi de daha yeni bozulmus nasil gecmesini bekliyorsun ki
Yanlış yapmışsınız siyaset yüzünden birbirini lzi kırmaya ne gerek var
En yakın arkadaşım akpliyse onu silerim arkadaşlıktan hiçte üzülmem
Tahmin ediyordum ve yanilmadim bu tür sorunlarin çıkacağıni.. Canınızı sıkmaya hiç gerek yok ama siyaset içeren herşeyden bu aralar uzak durun çünkü bu tür durumlar fazlasıyla mevcut..
Kim CHP li kim AKP li. Hanginiz kürt hanginiz türk. Kürt sensen ve CHP ye oy vardiysen hak etmişsin. Vatanı satıonuz resmen. Kürt oysa ve o CHP ye oy vermişse xsöktör et cidden. Bu kadar da değil. AKP ye verenden tarafım
Kesinlikle. Yürümez o arkadaşlık. Çooook farklı kafalardaymışsınız kültürel olarak düşünce olarak.
Eşimle bitirecektim. Esim CHP DIYOR BEN AKPARTI. AZ KALSIN BOŞANIYORDUK
Ay deger mi bir parti ugruna
Değer ya kafa yapının uyulmadığı biriyle arkadaş nasıl olursun ki
Ne alaka evlenecek miyim sanki yakin arkadasimla siyasi gorusum farkli olsa nolur beraberken keyifli vakit geciriyorsak iyi anlasiyorsak siyaset mi bozacak bu durumu
@xbalikx söylemek istediğim siyasi bir şey konuşurken hararetle gleip tartışmaya kötü konuşmaya dönerse napıyım o arkadaşlığı
Benim de bi arkadaş var alttan almazsam aramız açılacak jdjdjd he diyip geçiyorum
Değmez yaa siyaset için arkadaş mı kaybedilir inşallah pişman olur yaa :(
Siyaset ayrı arkadaşlık ilişkisi ayrıdır ne alaka herkes hür istediğini savunmaya sevmeye tutmaya ne alaka ki yani biraz saçma olmuş
Çok Zor bir durum seni çok iyi anlıyorum bende 16 yıllık arkadaşlığımi bitirdim benimki ayrı sebepti tabi ama değmez git özür dile.
Siyaset yüzünden insanlarla ilişkinizi bozmak hiç mantıklı ve doğru değil herkes düşüncesinde özgürdür saygı duymak gerek
Değmez. Ama ikinizde silecek kadar arkadaşmışsınız demek..
ya siz manyak mısınız onlar yoluna devam eder siz kalırsınız işte böyle hepiniz kk ye oy verin bitsin gitsin abi
Kk skimin başını alır ancak
Valla benimde en yakin arkadasim gider terorristi tutarsa bende onu silerim hayatimdan yani kimse kusura bakmasin.. Annem babam olsa bile! yani yakin arkadas kimki ozaman deme?
Büyük devlet adamları anlaşmayı yapar savaşı da küçük insanlar yapar
Siyaset çok pis iş en iyisi hiç bulaşmamak lazım. Üzüldüm senin adına inşallah barışırsınız. Hanginiz akp li merak ettim birde.
saçmalık benim her partiden ya da siyasi görüşten arkadaş hatta dostlarım var
İnsan siyaset yüzünden arkadaşlığını bitirmez. Saçmaa
Sen neyi savundu o neyi savundu ona göre yorum yaparım ancak tarafsız bir şekilde.
ayni partili oldugum yasit yok diye yalnizim bencede siyasi parti cok onemli
Ben coguyla bozdum benim geleceğimi etkiliyor düşünceleri
arkadaşına bunu at biraz düşünsün geri dönerse senindir dönmezse boş ver siyaset için seni bırakıyorsa sana yeteri kadar değer vermemiştir
Saçma ama karşı taraf hep kendini haklı sanıyosa sıkıntı zaten vardır dost dediğin seni asla yalnız bırakmaz
Saçmalık fikirler ve görüşler farklı olabilir nihayetinde
Kız akp liyse hadi ordan et daha düzgün arkadaşlar edinebilirsin
Bırak gitsin siyaset için arkadaşını satandan hayır gelmez
Eğer hükümetin yanındaysa boş ver daha iyi olmuş. Biz soğan diyoruz onlar tank tüfek diyor.
Gerek yok bence ayrı kalmaya herkes hürdür sayğı duyun birbirinize
S. Et boş ver sirf siyaset icin bunu yapmissa pek takilma.
O akpli ise asla düzelmez çünkü akplileler haşa tapiyorlar
Herkes ederi kadar yürütüyorlar konuşmaya gerek yok
Değer kavga ettiysem zaten önceki gibi bakamiyorsun gözünde değeri kalmıyor
arayı bozmak sacma bence hani siyasetçi bile bozmuyor arayı siz nie bozuyorsunuz
Benim sevgilimle bozuldu bu konulara girmemek lazım
Siyaset yüzünden bukadar çabuk birbirinizi silebiliyosanız zaten arkadaşlık etmeyin
Siyaset demek dusunce demektir yani
İnsanın var oluşunun yansımasıdır
bence kesinlikle bıtırmelısın sonucta sacma bir mesele degil
Değmez. Siyaset için tartışmalar dan uzak durmaya çalışın..
geçende chp li k2rizin biri sinirlenip gerçekleri söylediğim için bana dava açacağını söylüyordu :D
bir zaman sonra yaptığınız yanlışı anlar geri barışırsınız kuzu sıkıntı etme🤍
Siyaset için değmez diyoruz ama ben bunca yaşanana rağmen akp savunan ve tayyipçi takılan birine saygı duyamam ya. Mesele buysa yani ben de çevremde tayyip savunan birini istemem
Delimisiniz yaa kalp kirmaya degmez savundugunuz partiler bok gibi hicbiri adam degil sacmalayin
Siyaset yüzünden değmez ama farklı düşünceye ve hedefe hizmet ediyorsanız olabilir
Ampülcüyse anında şutlarım anında
Kesin sen ak partili oda CHP lidir
Ben Akp li 3 arkadaşımı sildim engelledim
Kurtulmuşlar senden 👌👍
Eline sağlık kardeşimmmm
@bedenimsağ_amaruhum neden abla
bir şeyi çok merak ediyorum neden hep kapalıların çoğu Erdoğan'a oy veriyor, dini kullandığının ve insanları bu şekilde manipüle ettiğinin farkında değil misiniz?
ki bu İslamiyette de günah diye biliyorum
@simA908 eğitimsiz olmalarından kaynaklanıyor
Ben de açığım, gayette eğitimliyim. Ama erdoğan'a oy veriyorum.
Chp'ye oy verilmemesinin en büyük sebebi, o partinin İslam düşmanlığı yapması. Zamanında insanlar bu partinin yaptıklarından ötürü çok çektiği için, şimdi de nefret ediyorlar. O sebeple de oy vermezler.
Şöyle düşün, örneğin müslüman birisin ve Kuran okuyacaksın ama Kuranı saklamak zorunda kalıyorsun. Kuran okumayı öğretmek yasak. Evlâdına ne Kuran ne de arapça öğretemezsin. Arap harfleri yasak. Böyle böyle insanlar nefret ettiler chp'den.
İnsanların kutsalını okumayı, öğretmeyi yasaklarsan onlar da senden nefret eder doğal olarak. Sonrasında İsmet inönü halk açlıktan kırılırken, kendi heykelini yaptırıyormuş. Bunlar da büyük etken
@Alacabulaca 40 50 yıldır ülkeyi sağcılar yönetiyor prdn de chp nezaman yönetti? Kimsenin islam düşmanlığı yok sizi bunları söylerek yıllardır kandırıyorlar Bu kadar Kurana düşkünsen git tekrar oku ama anlicak şekilde baştan sonra Kuran Hırsızlara çalanlara kul hakkı yiyenlerin karşısına çıkın diyor gidip destekleyin demiyor! 24 yıldır deprem vergisi alınıyor her depremde ölen insanlar her seferinden tedbir yok bir şey yok son maraş depreminde 100 bin insan öldü neymiş kadermis haha 24 yıldır alınan deprem vergileri şahsi uçaklara saraylara çetelere gitmeseydi şu an 100 bin tane insanımız ölmicekti. Sizler daha inandığınız dini dahi bilmiyorsunuz
1923'ten 1950'ye dek chp tek başına yönetimdeydi. Tarihi araştırın lütfen öyle yorum yazın.
İnsanlar birçok ağır şartlar altında birçok şeyle savaşmak zorunda kalmış. Ve bu sebeple de evlâtlarına da bunlar yansımış. Chp nin Kuzey Kore yönetiminden farkı yokmuş.
Depremden alınan vergilerle yıkılan evler yeniden yapılıyor. En son İzmir ve Van depremlerine birçok para gitti. Ve son 11 ili etkileyen depremde ise suçu tamamen hükümete atmanız biraz trajikomik. En basit sebebini söyleyeyim, insanlar evlerini vermek istemiyor. Yok m2'si küçülecek yok üstüne para vereceğiz yok ben köşe dairede oturmam. O kadar çok problem çıkarıyor ki bu insanlar, deprem gelince de evler yıkılıyor.
Erdoğan'ın 2012'den itibaren 2022'ye dek depremle ilgili konuşmaları var. Mitinglerde halka sesleniyor, kentsel dönüşüme destek verin diyerek. İnsanlar yanaşmıyorsa, evlerini zorla mı yıktıracak? Son depremden sonra İstanbuldaki birçok insan hem korkuyor hem de hâlâ daha kentsele gitmesi için destek vermiyor. Burada sence suç kimin?
Müteahhitler eksik yapıyorsa onlar cezasını elbette çeksinler. Fakat en basiti Hatay'da Chp belediye başkanı kentsel dönüşüme hayır diyerek pankart açmıştı. Bunlar ne kadar doğru? Eğer sen doğru bir belediye başkanı isen, işin içine rant girmesini istemiyorsan o zaman hiçbir belediye de vergi adı altında rüşvet toplamasın. Doğru düzgün denetim yapsın.
Yahu bacım bunun gibilere nefes tüketim mesaj yazıp parmağını yorduğuna değmez. NATO kafa NATO mermer
Ablam bu tarihlerde zaten dünyanın kendini savaştaydı ayrıca 1923 1950 arası türkiyenin dünyaya göre durumu çok iyi be şimdi utanmasalar atatürk bişey yapmadı diyecekler Atatürkün 1923 ten 1937 e kadar yaptığı şeyler bile türkiye tarihinde yapılmış her şeyi toplasan yine atatürkün yaptığı işlerin yarısı dahil etmez. Evleri yapıyorda babasın hayrınamı yapıyor parayla tekrar millete satacaksa ben niye deprem vergisi veriyorum? Kılıçdaroglu gelirse tek bir kuruş almicak demeki para almadan da yapılabiliyor depremin tabikide akp nin suçu var 11 ilin 11 taneside akp de işini yapacak öyle televizyonda mitinglerde konusmicak belediye ondaysa o denetimi her yıl yapacak yapmak zorundada projeler önüne geldimi rüşvet alıp onaylamicak tamam mı bana gelip savunamazsın 100 bin tane insana saygınız olsun yazık ki o insanların ruhu sızlıyor 1 yaşındaki bebekler yetim kaldı sizler yüzünden...
@Bedenimsağ_amaruhum haddini bil kime ne anlatıyorsun nasıl bir zihniyet olduğun belli ve cevap verme işine bak bu ülkeyi sizin gibilerinden kurtarıcaz... çoban ve sürü devri bitecek!
Chp'nin destek verdiği hdp pkk yüzünden yıllardır şehit veriyoruz. Oy verdiğiniz kitleye dönüp baktığınızda şehitlere, şehit ailelerine, o yetim öksüz kalan çocuklara, bu vatan için canını feda etmiş binlerce insana nasıl hesap vereceksiniz Allah aşkına? Kalkmışsın bana depremden bahsediyorsun? Sana tek tek yazdım. Erdoğan İstanbul içinde kentsel dönüşüm şart, destek olun yarın öbür gün bir şey olursa bana ah edersiniz yine dedi. Dinlemiyorsanız benim suçum değil. Gözünüzü açın.
Aynen pkk ya destek verdiği için Türkiyede pkk tarafından silahlı saldırıya ugrayan tek genel başkan. Kime ne masalı anlatıyorsunuz ya hdp ye terör örgütü diyorsunuz ondan daha beter olan hüdapara afganlara süriyeli pakistanlı mültecilere sesiniz dahil çıkmıyor. Ekonomi diyorsunuz ekonomiyi bu hale getiren adamı destekliyorsunuz. Din diyorsunuz ama daha yaşadığınız dinin neye karşı olduğunu bilmiyorsunuz. Özgürlük diyorsunuz onun bunun dinine laf atiyorsunuz.
Dinimin ne olduğunu biliyorum. Bana maval okuma bu konuda.
Benim dinim lâik sistemi değil, şeriatı emrediyor zaten.
Peki ablam iyi akşamlar
O kadar cahilsin ki keşke ölseniz. Oksijen israfısınız yemin ediyorum... Güzel uslup yok sizin gibi hain terörist sürüsüne bundan gayrı. Hodri meydan
Biterse bıtsın Biz 15 yılımızı bitirdik Boş boş muhabbetler ağlama Sen daha acı yaşamamışsın Muhtemel ergensin
Değer kardeşim boş ver kimse için ağlama.
İnsan sevdiği insanlarla siyaset konuşmasın ya.
Arkadasın akpli sanırım
Vallahi vatana ihanet eden hepsini yok ettim.
Siyaset sıfır bilgim 🙈🙈
Senin görüşün ne onunki ne
Sen hangisini savundun
Boş ver hiç üzülme bittiği iyi olmuş
Sen ne tarafta o hangi tarafta
Siyaset herkes konuşulmaz