AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
286Cevap
seni etkilemek için bir umut vari ayakta gideceği yere kadar acaba son kez birşey daha dermi die dünyada böyle erkekler kaldımı die düşünmeni istemiştir
kendince centilmen ' olmaya calışmış kısacası sana hoş görünmek istemiş
ilginç.. yer vermesi gayet normal bişe kibar biriymiş demekki
gotunuzu kaldırıyo bunlar ıste sızın de yaslı olmadıgı surece nıye yer verecekmısım
@ersan_baslar örnğn yaşadığım bişe adamın az kalsın kucağına düşüyodum son hamlem sayesinde ayaklarına düştüm sence güzel olur mu senin kız kardeşin annenin başına gelse?
her zaman mı oluyo bu allah askına sız herseyde rahat etmek ıstıyosunuz kadın erkek esıt demeyı bılıyosunuz ama herseyde en onde olmak ıstıyosunuz ole bı dunya yok artı yer vermek prosedur deıldır yanı erkek kadına yer vermek zorunda deıldır
@ersan_baslar zorundadr demedik ztn veriyosa kibardır vermiyosa kendi bilir :/ kadın erkek eşitliğine gelince bu haklar ve hukuk olarak eşitliktr bu durumla alakası yok
ben yorgun argın bı otobuse bıncem kız da dıyelım gezmıs tozmus ısım yok ona yer mı verıcem guldurmeyın ya
niye ben her kıza veriyorum siz nerde yaşıyonuz ben hayatta oturmam kız oturmazsa biz babamızdan öyle gördük babam 65 yaşında 20 yaş üstü birini görse öğrenci yer verir başkası da olsa kendinden genç yie verir
asıl babana yer vermelerı gerekıyo yuh artık ya
Bende herzaman yer veririm bayanlara ülkemizde malum tacizci vs dolu her yer o yer verdigim bayanın yerinde kardeşimde olabilirdi. Ondan ziyade bayanlar biz kadar degildir bazen dk larca bazen saatlerce ayakta kalmaya..
bana çok yer veriolar :D kız oldugun için bide kalabalıksa seni ellerler diye koruyo güyaaa
güyaaa, yapılan iyiliğe centilmenliğe bile bir kulp takıyorsunuz, sonra neden odun yok bilmem ne. hak etmiyorsunuz çünkü
yo ondan demedm orda ince bir ayrıntı var sen anlamadın
Altında bir anlam aramak gereksiz bence:
1) Adam harbiden iyi niyetli,
2) Dekolte giydiysen eğer, bakmak için kalkmıştır. :D
3) Sana asılmak ve dikkat çekmek için yer vermiştir (genelde kullanılır).
Sonuç olarak fortlanmaktan kurtulmuşsun...
Bir kadın kalabalık bir otobüste ayakta tacize uğramaya meyilli bir durumdaysa ben de veririm. Abaza çok malum + bir kadının arkasında kalıp kaçacak bir yer olmayınca bunalıma giriyorum. Normal bir durum aferin adama
Bende guzel sanatlar fakultesi onunden otpuse biniyim dedim ful kiz. Artik okadar ki tanidigim bir kiz yer verdi gel otur okadar kiz icinde ayakta kalma dedi :d tersledim bende napim sen gene bisey dememissin
Ben bir bayan otobuste ayakta durunca yerimde oturamiom ki cekiniom vallahi kendimden utaniom hemen kalkip gidiom en arkaya :D hatta buyrun oturunda demiom direk kalkip gidiomo zaten anliyor oturuyor
Yahu yer vermese suçlu, centilmenlik yapsa yine suçlu. Bazen hak veriyorum erkeklere :D
Kesinlikle EİC, helal ;)
Eyvallah :D asgshd @humanist06
Buna "insanlık ya da centilmenlik" deniyor. Son derece normal.
Bana yer vermesi hiç hoş olmazdı zaten. Ama kötü niyet aramamak gerek. Centilmen de olabilir. :)
Centilmenliğindendir koskoca yaşlı adamlar bile yer veriyo bazen utanıyorum oturun siz gencim ben diyorum
Bana da oldu kac defa. hic sorgulamadim. şokta olmadim. kendilerinin degil bayanlarin oturmasi daha uygun olacagini dusunerek yer veriyorlar.
Çok yaparım bunu güzel bir kız gördüm mü dayanamam aDfsasfsadfAFDs :D
centilmenlik yapmıştır sürekli görmediğimiz için yadırgıyoruz..
ısımız gucumuz yok sıze yer mı verıcez yaslı mısın elın ayagın mı tutmuyo
ge. z. kalımısın sen? ben bana kalkta yer mi ver diyorum Sana. Soruyu soran arkadaşım durumu yadırgamış yadırgamasının sebebini söylüyorum bende. Sana mı cevap verdim sazan gibi neden atlıyorsun?
efendiliği yüzünden. o an için empati yapmıştır kendi anası bacısı o durumdayken yer verilmezse başına neler gelebileceğini düşünmüştür, bir bayanın kalabalık bir ortamda ayakta kalmasına gönlü razı olmamıştır
ayakta yolcu cok olunca genlerede yer veriyo bazi beyler taciz olaylari yasanmasin diye :)) sasirma bu kadar :))
erkeklerin korumacı iç güdüsünden dolayı, nezaketten
sız hıcbısı haketmıyosunuz
@ersan_baslar senin düşüncen öyle olabilir. İyi geceler
Bayan oldugundan buyuk ihtmalle bnde veririm birsey yok bunda :)
Bunda ne var ki bziim burada yer vermeyince asil abes durum oluyor.
ya bunu da mı yanlış anlıyosunuz yuh artık..
erkekler kadınlara yer verir bu bilinen bişey
sana asılmamış
sız ayakta kalmayın zaten sureklı rahatınızı dusunun
ona centilmenlik derler canım tanışmadıysan bir dene bir ara
düşünceli bir erkekmş ne var bunda yani sende hemen yanlış anla aman
Ne kadar guzel bisey iste. Kibar bir baymis daha ne
Nezaket icabi verdi lady is first ama senin kafa yapini bilse vermezdi
Centilmenlik yapmış altında başka niyet aramamak lazım
Nezaketen yer verilir bayanlara çünki onlar biz erkekler gibi güçlü değillerdir narindirler bizler saatlerce ayakta dursakta alışkın bedenlerimiz acıya ama onlar birer çicek gibiler dokunmaya kıyamadığımız
bu kadar da yalaka olunmaz be ne alaka ayakta duramaz mı saglıklı bırısı
Yalakalıkla alakası yok benim düşüncem bu senin düşüncen sana kalsın
Centilmenlik örneği. alismadgimiz icin tuhaf geliyo dogrudur:)
Çocuklu kadınlara bile yer vermeyenler var, böyle insanlara helal olsun
yer vermek zorunda mıyız saglıklı bırıne
Yer verseler neden verdiler dersiniz, vermeseler 'Ayy öküze bak' dersiniz. Gardaş siz hayırdır la?
Beyefendi ya da sana yaranmak istemiştir bilemeyiz..
bende veririm bayana dicemde otobüse tramvaya binmeyeli 10 yıldan fazla oldu ama binersemde kesin veririm
Ben onlarca kez yer vermişimdir. Hatta bende küçük lise öğrencilerine bile yer verdim. Sonuçta onlar hanımefendi.
Daha münibüsde gelirken benden 5-6 yaş küçük kıza yer verdim ne var bunda her zaman yer verilmesi lazım
Nedense yer verseler bile oturmuyorum hatta bos yer olsa bile oturmuyorum. Bazıları öyle bir bakıyoki sanki cinayetten aranıyormusum gibi :D
büyük şehirlerde verilmiyor hamile bayanlar bile ayakta kalıyor yaşlılar geçin kalabalık oldumu genç kıza da veriyorum yerimi
Ayaktayken bir kaç Erkeğin Arasında kaldıysan rahatsız olma diye vermiştir. Düşünceli bir insanmış demek ki :)
evet bazen yapıyoruz biz öyle, kızlara yer veriyoruz ki yorulmasınlar, ayakta durup tacize uğramasınlar diye. dekolten varsa ve basında dikiliyrsa zaten niyet bellidir :) :)
Ben ona yer verdim oda bana verecek felsefesi bn sahsen yorgun ya da eli dolu olmadigi surece pek yer vermem elindee hele bir bebis varsa orayi bosaltirim
Yavşakliktandir, benim önümde adriana lima gibi kiz olsa eli ayaği tutuyor niye yer vereyim derim. Engelli, hamile ve yaşli insanlar her zaman önceliklidir.
Sorduğun sorunun içinde cevabı var aslında bir nevi.
Evet bayan olduğun için vermiş fakat işin içinde biraz puştlukta olabilir yani yanaşmak manasında :))
ben bir keresinde genç bir kıza yer vermek isteyen arkadaşımı yumruklayıp yerine oturtmuştum. Zaten bağcılardayız biri hayırdır dese al başına belayı mk. Gerek yok
Centilmenlik yapmış yerini sana vermiş bunun altında ne arıyorsun :)
Yer vermezse şuna bak yer vermiyor öküz falan filan verse neden verdi sizleri anlamak mümkün değil
neden bu kadar merak ediyosunuz nalamış değilim!!!
nedenmi çünkü genelde otobüsler kalabalık olur ve elle taciz Vs...
olayları çok olur dolayısıyla ona bağlı bir düşünceden olamazmı sence?
vay m k nerde yaşıyorsunuz siz? diyarbakırda yaşlı hamile sakat ya da bayan ayakta durursa biz kendimizden utanırız.. İstanbul'da falan yer vermiyorlar mı?
Ben çok yaparım öyle şeyleri bunda garip birşey yok ki. Ben hep ya kız kardeşim, annem olsaydı gozuyle bakarım bu gayet normal bence ki olması gereken bırsey cunku toplumumuzun geldiği nokta belli o kadar fırsatçılık kovalayan insanlar varki.
yer vermeselerde kibar ve centilmen değiller diye hayıflanacaktın.
Bayan olduğun için eski gonlu guzel insanların adamlarin efendiliginin hanfendi insanlara karsi bayandir ayakta kalmasin DİE güzel bir yaklasimi tabi 2014 teyiz suanki nesil alisik olmadigindan böyle saçma sapan soru ve düşüncelere maruz kaliyoruz ;)
yer vermeyiz ayı oluruz yer veririz niye yyer verdin derler bizde şasırdık birinde sabit kalalım
Eğer yaşlı değilse hamile hasta çocuklu ve elinde ağır yükleri olan biri değilse vermem bir kere verdim ondada kız oturdu teşekkür etti ismimi nerde okuduğum dan girdi sohbet açmaya çalıştı dedim heralde bundan bir anlam çıkarıyorlar daha da asla:)
Cahilmisin Yoksa ek gelir içinmi yaziyosun Boyle soruları.
veren oluyor ama ben görmemeye çalısıyorum milleti yerinden mi edicem
İşte aradığım kız ya :D İşine gelince kızlar eşit işine gelince öküze bak ayaktayım hayvan gibi oturuyor yer vermiyor diyen kızlardan gına geldi :)
Bana da oldu aynı şey birkaç kere bayan olmanın tadını çıkarıp sebep aramayalım =D
fordculuk olayları çoğaldı ülkede hem nezaketen yer veriyorum hemde bu tür olaylar yasanmasin
Kalabalıksa genç yaslı farketmiyor bende yer veriyorum
Erkekler, genellikle kadınlara ve kızlara yer verirler. Bir erkeğin size yer vermesi olağandır, tabiidir, olağan dışı değildir...
Ben olsam bende veririm.
Otobüste kızlara ayakta kalmak yakışmıyor ne o öyle sürtüne sürtüne gidilir mi?
neden gıdemezmıs gıdenler nasıl gıdıyo
Hep yapilan bir şey neye şok oldunuz? Anlamiyorum.. sirf bayan oldugunuz icin evet
Guzel. oldugunuz icin degil