Otobüste Bana Arkadan Dayadı?

Öncelikle ben erkeğim. ERKEK

Sabah okula gitmek için otobüse bindim. Bindiğimde çok kalabalık değildi ancak oturulcakta yer yoktu. Neyse uzatmadan konuya giriyorum, ayaktayım orta kapının boş kısmındayım demire tutunmuşum otobüs kalabalık sonra kızın teki bindi bende sıkışıklık olmasın diye (hani omuzlar değiyor ya) kıza yan durdum o arkamda bende köşede ve macera başladı. Kızın bildiğiniz bana arkadan değdiğini hissettim bildiğiniz dayadı artık ne amacı varsa bilmiyorum. Dayayıp bıraktı sonra yine dayadı hatta bir süre yapışıp kaldı sadece zorlamasını hissediyordum işte öyle sürdü.

Her neyse otobüsten inince valla şok geçirdim. Neye uğradığımı anlamadım aslında buraya yazmayacaktım ama aklım çok takıldı sabahtan beri neden böyle bir şey yaptığını anlamadım. Kız ama bildiğiniz kızdı yani öyle sakata gelmedim söyleyeyim.

Özellikle kızlara soruyorum neden böyle bir şey yaşadım yani bir kız neden böyle yapsın ki anlamadım. İlk başta psikolojim bozuldu sanmıştım.
Güncellemeler
+1 yıl
Eminim kızdı yani onda şüphem yok. Neden böyle bir şey yapsın ki onu çözemedim ya da olayı ben mi abartıyorum anlam veremedim.
Bu arada yazarken tabii abarttım psikolojim bozuldu filan yazdım ama yani korktuğumu söylemeliyim.
Otobüste Bana Arkadan Dayadı?