AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
286Cevap
bende genelde öyle yapıyorum bir kızın ayakta kaldığını gördüğümde vk etrafında erkek varsa Kalkarim yer veririm bu normal
Vay anasını bir kız bu konu üstünde bukadar düşünüyorsa gördüğüm güzele yer vericem artık.. Belki manita yaparım
oha şilk defa mı sana verdi :D :D kızsın diye verdi bende öyle yapıyom mesala kızlara yer veririz :)
Herkes sizin gibi değil demekki
gerçi artık yaşlılara bile yer vermeyenler var. s
Beğenmişlikle falan alakası yok. Toplum yasallarına göre bayanlara yaşlılara sakatlara ve hamilelere yer verilir. Ne yazik ki bizim millet bunu kendilerine aşılayamamış..
Bir bayanın ayakta iken benim oturmam bana göre en büyük saygısızlıklardan biri. Bu bir nezaket kuralıdır. Elbette ki kültürden kültüre değişiyor.
o kulturun ak ben kımse kımseye yer vermek zorunda deıl bayansa bayan ne yapıyım elı ayagı tutuyosa nıye yer verıcem
Seninle aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum. Tabi bu kültür seviyesine bağlı.
ben de senın gıbı abazayla aynı ulkede yasadıgıma utanıyorum
ben hıc bole bı nezaket kuralı gormedım kanun deıl bu kadın da ınsan erkek te ınsan kadınları ılahlastırmaya gerek yok hee yaslı olur kabulumdur ama baska turlu nıye yer verıyım elı ayagı tutan bırıne
Benim örnek aldığım insan budur. Sizinki kim bilmiyorum ama onada saydı duyarım ve sizinle tartışmam.
https://i.hizliresim.com/Y5A1AA.jpg
sen once yaslı bırıne ver kadına deıl abazalıgın luzumu yok
Ben genç kızlara yer verilmeli demedim, bayanlara dedim yani; genel olarak dünyadaki tüm kadınlar... Ne yani yer verdiğiniz kızla evleneceğinizi mi zannediyorsunuz? Bu nasıl bir düşünce tarzı? Aileniz sizi nasıl yetiştirdi? Şiddetli geçimsizlik olan bir ortamda mı büyüdünüz siz genç kızları cinsel obje olarak görüyorsunuz? Bilmiyorum; gençlik nereye gidiyor...
Ilk kez oldu diyorsn yaa, muhtemelen egede, daha dogrusu Izmirde yasiyorsun. Dogru mu?
Ben yaşlı falan olmadığı sürece yer vermiyorum kimseye öküz müyüm ben şimdi O_o
Bir erkeğin bir kıza yer vermesini mi yadırgadın :)
bazilari da vermeyecegini boyle dile getirir.
Vallaha bakarak kız olup olmadığını anladımı bilmem ama nezaketten olsa gerek :D
yok evlenme teklifi etti..
ulan bunu bu kadar büyüymeyin...
yer vermem için kişinin;
hamile, sakat, yaşlı veya güzel olması gerekiyo :)
nezaketten yer vermiş herkes anlamaz yorma kendını ya :D
Normaldir bende yer veririm bunda bir neden aramaya gerek yok
O kadar yaşlı insan dururken mini etekliye yer veren adam gördüm ben. Gene iyisin :D
flas flas flas hatuna yer vermisler hemde otobuste, neler hisettin peki nasıl bir duyguydu
Efendilik yapmış adam, bana da bir kaç kez olmuştu.
Belki basuru vardır fazla oturamıyodur herşeyde bir mana aramamak lazım
ne var bunda garip birşey değil bayanlar ayakta kalmasın diye her zaman verilir yer
Iki gündür bu tuhaf soruyu görüyorum. Burdan beylere çağrı yapıyorum. Kizlara yer vermeyin. Kendilerini bişey zannediyorlar.
bende cok verdim benden küçüktür büyüktür sağlamdır verdim, ben nekadar yorgun olsamda dayanırım oda dayanır ama O bayan öncelik onun
yer verilmesi gerektigini dusunuyorum. Bayan olmaktan oturu :D iyi etmiş, şurdan bir alkış yer veren kardeşimize..
neden yaslı mısın sen
bu kadar cinsellige aç insanın oldugu bir yerde bir bayanın ayakta durmasını uygun gormuyorum.
Onun sebebi şudur cevrende cok erkek vardir o esnada ve sana yer vermistir eger boyle bir niyetle yer verdiyse helal olsun ona
Koltuk altı ter kokuna maruz kalmak istemediyse tabi. Çocuk o kolları yere doğru indirmek için en büyük kozunu ortaya koymuş :)
Ben genelde yer veririm.
Hele otobüs veya dolmuş doluysa.
Bayana fordçuluk yapmasınlar diye özlellikle yer veririm.
ulan yer veririz suçççç vermeyiz ayrı bir suç sizede yaranılmaz. insan yerine koymuş yer vermiş iste.
bayanlara yer vermenin yasiyla alakasi yok genç kızların okadar erkeğin içinde ayakta ortalarinda durmasi beni rahatsız eder gerçi boşta olsa bayana yer verilir bayan yani sonucta
Cinsiyetle ilgisi yok "adam" olduğu için vermiş. Birçok erkek de erkeğe yer veriyor yani görüyoruz.
Çocuklu kadına yer vermeyen ayılar var en önde oturup görmesine rağmen, otobüsün ortasında otururken kalktım çağırdım daha dün, yazıktır ya ufacık çocuğa ya.
Benden genç olsa bile bende yer veririm bayanlara, ne var ki bunda?
evet sırf kızsın diye yer verdi. seni onu beğenmeni sağlamak için bir yöntem kullanmış.
Ben vermem istersen benden büyük ol bir sonrakine bin madem oturmak istiyorsan
Yuh ya bunu bile burada soyluyorsun tam bir gorgusussun
Birinin seni rahatsız ettiğini ( fordçuluk ) ya da rahatsız edebileceğini farkettim için olabilir.. Bir kaç sefer farkedip yer verişliğim var.. çok takılma..
bu soruyu soran birine yer verilmez:) yanlış yapmış demek ki. :)))
yer verse sorun verseme sorun ulan ne istedignizi bilmiyorsunuz
Centilmenlik sizin memlekette yok mu bayan arkadaşım :)
Eğer güzel bir kızsan, kesinlikle evet. Yoksa inecektir birazdan :)
kibarlıktır bu nezaket senın sıfatından hoslandıgı ıcın degıl yanı
Boşuna dememişler, dünya kadar malım olacağına... diye diye :D
Yaşlıları görmezden gelip genç kızlara yer veren bir nesille karşı karşıyayız. Şaşırmadım.
Bana yer hiç verilmedi verilse de oturmam zaten hiç sevmem öyle şeyleri:D
hee eşitiz ya ayakta git
Hahshdh
Otobüste NE fanteizler yaşıyor millet beee :d. d. d. d. d. d.. D.
bana baq * tek goz penimmmmmm...[.[.[
Evet bana da yer veriyolar bende saydıklarından değilim , nedeni sadece kız olmamız :D
Büyüklerimiz derki dunya kadar malin olacagina findik kadar... Olsun :))))
değer veren birini bulmuşsun onu da kaçırmışsın :)))
sende haklsıın şaşırmakda yaşlılara bıle yer verılmezken...
uzumu ye bagını sorma
Ben her gün dolmuşa binen biriyim ve Allah razı olsun şehrimin insanları çok düşünceli tesettürlü olduğum için hemen yer veriyolar
Ben de çok veririm bayanlara yer valla utanırım öyle bayan ayakta ben oturmuş içinden gelmiştir bence
erkek olsa idi senin yerine
yer vermezdi ona
toplum olarak kadınlara zaafımız var
yoksa saygı çok güzel
yanı yalakayız dıyoruz
Genelde verririm. Yorugun olursam umrumda olmazsin. :))
Yer versen neden verdiler diyorsunuz, vermeseler ne kadar odun diyorsunuz. Kafanız güzel herhalde.
Bana her zaman yer veriyolar ya :)) aynen yani, hasta, yorgun ve s. gözükmüyorum
Bakti iss atiyosun her tasa her basa otuema sende ;)
Gözüne başka göründün her hal de bide üsten bakim defi belki V görünüyodur
Bana hiç denk gelmedi böylesi darısı başımıza diyelim
elın ayagın tutuyosa cok beklersın yaslı mısın da yer ıstıyosun
Centilmenlik; hep derler bayanlara yer verin diye :D
Herşey bitti bu mu kaldı düşünecek centilmenlik yapmış aklınca
Senı birde otururken gòrmek ıstemıstır belkı :) etkilenmş olabılır