+1 yılcentilmen erkek hiç mi görmediniz yahuu? ulen ben bildim bileli yaşlılara sakatlara vs. ve kızlara yer verırım.. cunku toplumda sapık cok oluyor bırde dekolte gıyındıysen tacız ederler ayakustu..(yaşadım bıcok kez oyuzden biliyorum) örnek vereyim; birkeresinde b. çekmeceden avcılara gıdıyordum, otobus çilesi çekenler bilir tıklım tıklım oluyor genelde.. neyse işte kızın biri vardı çok guzel ve sexy... baktım buna pezevengın biri 5 dakkadır ellemeye çalışıo surtunmeler fılan kızda baya bunaldı artık of puf edıo anlamıo angut... neyse sınırlendım ensonunda kalktım yerimi verdım buyrun hanfendi dedim ve kızın yanında durdum bu ıbne yakınlaşmasın dıe onune set çektım.. kız aynı senın gıbı çok şaşırdı cunku magandalar görmekten böyle bırsey çok hoşuna gıttı neyse efenım gıdene kadar gülümsedi bakp durdu sonrakı durakta yanındakı kısı ınmıstı benı cagırdı kız yanına ve teşekkür ettii baya muhabet ettık fılan yarım saat sonra ındım ve kız pencerede bana bakıp durdu gözden kaybolana kadar.. o anı görmelıydınız kız bırsey demek ıster gıbıydı bende öyleydım ama hatta nomu verıcektım oraya kadar gıttı muhabet ama utandım yanlş anlar dıye.. sonra öylece bakışıp kaldık o arabanın pencereden öylece masumca bakarken..(başıma çok güzel şeyler geldi centılmenlıgımden hep kazandım gönülleri)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bir zamanlar centilmenlik yapardım hiç art niyet düşünmeden. Ama bir gün başıma öyle bir olay geldi ki o günden beridir 35 yaşını aşmış, hasta, sakat, hamile olmadığı sürece bayanlara yer vermiyorum.
Başıma gelen olay da şu. Belediye otobusunde gidiyoruz otobus cok kalabalıktı. Benimde yakınımda ayakta bir bayan vardı elinde kitapları çantası ayakta zor duruyordu. Yer verdim. Otobus kalabalık olduğu için arkaya doğru ilerledim. Kız telefonda konuşurken istemeden kulak misafiri oldum ve telefonda arkadaşına şöyle dedi "Sağolsun enayinin biri yer verdi de oturarak gidiyorum"
O gün bu gündür bayanlara yer vermek için kriterlerim var.07 Yorumla
Soran+1 yılBende çoğu insanın iyi olduğuna inanmıyorum o yüzden hiç kimseye ne koşulda olursa olsun yer vermem
Cevap sahibi+1 yılTabi sanada yer verilince "Bayram değil seyran değil bu çocuk bana neden yer verdi" diye düşünüyon demi
Soran+1 yılYep.
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi iyi niyetli insanlar da böylece yok olmuş oluyor.
Ama her şeyin arkasından bir şey aramakta yalnış bir davranış bana göre.
Ha yer verdi diye sohbet etmeye tanışmaya çalısıyorsa o zaman art niyet aramanı doğal bulurum- +1 yıl
Kezbanlara yer verdiginde suçlu olursun boyle iste. Yapılan her hareketi onlarla konuşmak olarak anlarlar. Anlaşılması zor bir durum ama onların kafasını yaşamak isterdim ne kadar da mutluluklardir şimdi bu kendilerini kandıran düşünceleri ile.
Cevap sahibi+1 yılvalla kardeşim kezban ya da değil artık bayanlara yer vermek için kriterlerim var.35 yaşını aşmış, hasta, sakat, hamile olmadığı sürece bayanlara yer vermiyorum.
Ve gerçekten centilmen olmayı enayilik olarak değerlendiren kızların sayısı da bir hayli fazla- +1 yıl
suc sızde arkadaslar kızların gotunu kaldıran sızsınız kusura bakmayın da kımse kımseye yer vermek zorunda deıl ayakta ben durabılıyosam o da durur hee sıkısıksa bınsın taksıye gıtsın umrumda olmaz
- Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılHayatında ilk kez olmuş ondan hayret ettin heralde:) erkekler verirki bir de gözüne baktıysan ayakta kaldım gibisindrn. Bunda kafaya takma bişe yok
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilginç geldi
- +1 yıl
Yaşın küçük heralde. Senin gibi her kıza aynıdır bu yardım amaçlı. yani sana asıldı diye düşünme
Soran+1 yılHayır değil , sana çok mu yer veriyorlar
- +1 yıl
Çok otobüs le ulaşım için kullanmam. Ama ras geliyo bu tür şeyler
Soran+1 yılBende pek kullanmam neyse
banada yer veren olmuştu bir kere bende şok olmuştm :))))
313 Yorumla
Soran+1 yılBugünde bana şok oldu. Erkekler inip kız oturduğu zaman ben inecekleri durağa geldiler diye düşünürdüm. Meğersem bir kısmı yeer vermek için yapıyormuş
- +1 yıl
Tabi yaş genç olunca kimse kalkmıyor. Ancak bende tereddütte kalıyorum bu durumlarda, mecbur yer veriyorum.
Bir kız gelip tepemde dikilecek, ben orada oturacağım. Olmayan psikojimide bozuyorum. Devreler yanıyor, beyin kısadevre yapıyor. Böyle en son utanıyorum, genç olsa dahi kalkıp yer veriyorum... Bilemiyorum sizin orası nasıl bir yer çözemedim. Bu yaşa kadar ilk kez yer veriyorlar size. Hayret. (:
Soran+1 yılAdam düşünceli dagılın 😄
- +1 yıl
Yorgun değilsen, elinde yükün yoksa, oturmanı gerektirecek desteleyici bir sebep yoksa uzaktan çağırması garip.
Gerçi ara ara bizde yaparız uzaktan gelin bayan diye. Gelirler, yer veririz. Sonra yok yok yok dediklerinde, iniyorum zaten yer sizin olsun deriz. (:
Tepemizdeki adam tip tip bakar dövecek gibi. (:
Ulen uzun zamandır otobüse binmiyorum o geldi aklıma haaa, Teşekkürler ilginiz ve görüşleriniz için. (: - +1 yıl
Ben bununla ilgili fena bir pot kırmıştım ya. Otobüste yer var ama kızın arkası dönük olduğu için görmüyo. Bide başörtülüydü. Teyze dedim yer var oturun buyrun derken kız döndü arkasını, genç biriymiş :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
284Cevap
Gunun sorusu yerine gunun en saçma sorusu seçilebilir bende yer veriyorum ne olmuş yani ben kendime yediremiyorum kendime ben otururken ayakta bir bayanın durmasına istisnai zamanlar oluyor evet çok yoğun günler oluyor meslegim gereği o günler dışında herzaman yer veririm bu art niyet değil babadan gordugumuzdur...
16 Yorumla
Soran+1 yılOooo müthiş bir insansın
- +1 yıl
vay canına neden yedıremıyosun kadın gencse ayakta duramaz mı ne sacma dusuncenız var sızın
- +1 yıl
ılahlastırın kadınları yer vermek prosedur deıldır yaslı olmadıgı surece neden yer verecekmısım saglıklı bırı ayakta gıdebılır ben nasıl ayakta gıdebılıyosam
otobüste kendimle yaşıt ya da daha büyük bir kadın varsa ve yer yoksa hemen zıplar yer veririm oturunca kendimi rahat hissetmiyorum. bazı kadınlar tutunmayı pek beceremiyolar bana kalsa düşücek gibi geliyolar nedense yer verme zorunluğunda hissediyorum kendimi işte
20 YorumlaTürk erkeği odun diyorsunuz birde. Ben şahsen kız kardeşimin o otobüslerde sıkış tıkış yolculuk yapmasını istemem. O yüzden bayanlar erkeklere göre daha fazla rahatsız olacağı için yer verebilirim. Bir de sınav dönemi iyilik yapayım Allah yardımcım olur diye yer veriyorum :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılSana yer veren bendim, Sonrasında kendini kesin bir şey zannetti. Keşke beyefendiliğimi göstermeseydim dedim. Haklıymışım.
https://i.hizliresim.com/5RBabq.jpg10 Yorumla sen alışık olmadığın için sana tuhaf gelmiştir. bizim buralarda 12-13 yaşlarındaki kız çocuklarına bile yer verilir. serviste eğer başka yer yoksa orta yaşlı insanlar bile yerini o kız çocuklarına veriyor. bu sadece bir centilmenlik bence. yaşlı engelli saymıyorum bile...
00 YorumlaBende genelden bunu yapiyorum, içgüdüsel bir şey ama en son sefer dumur olmustum. Bir kaç erkegin arasında olan kıza rahatsız olmasın diye hafendi buyrun oturun dedim. Ben o kadar yaşlı mıyım canım yaww uahau diye yüzüme kemçırdi. Tamam l*n bundan sonra ne olursa olsun imrumda degil dedim, cama kafamı yaslayip ölü taklidi yapiyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha ölü taklidini bende yaparım
+1 yılNeden acaba :DDd
img4.wikia.nocookie.net/.../...hahaha-no-kanye.gif
:I00 YorumlaBen genel olarak, kalabalık değilse genc kadınlara yer vermem.
Ama kalabaliksa, oturuyorsam koltuğu, köşedeysem köşeyi veririm.
En sık kullandığım replik, istersen yer değiştirelim mi abla?
Dır :)
Onun dışında otobüs bos ta olsa, hamile-çocuklu genç kadınlara ve yasli teyze-amca lara yer veririm.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılYahuu nesine şok oluyorsunuz ben de hala yer veriim eğer otobus kalabalıksa ve fotçular varsa kalkar yer veriim ne var bunda altında binbirtürl şey ariyorsunuz?
Hatta öğrencilerin kitapalrin alrim elerindeki vs şeyler varsa verin tutim derim ne var bunda?
@tubabruno
@morayakkabı
centilmenlik yapmış çocuk her bieşyin altinda kulp arama sevdaniz ne zman geçciek sizin pempişler :P?12 Yorumla- +1 yıl
her şeyin altında bir kulpmu arıyomuşuz , sanmıyorum :D
- +1 yıl
Peki ben yanlis anladim pardon @morayakkabı
Kadınlara yer verilmesini çok saçma buluyorum erkek ve kadın eşittir yaşlı veya hamile olunmadıktan sonra kimse kimseye cinsiyetten dolayı yer vermemeli bence. Sanki özürlüyüz. Nezaket bu değil bence.
33 Yorumla
Soran+1 yılBak bende bunu düşündüm. Yani ben özürlü değilim sonuçta. Neyin kibarlığını yapıyorsun ki?
Git benden daha yaşlı birine yer ver- +1 yıl
nıye herkes sızın gıbı dusunemıyor hemcınslerımden utanıyorum ya yukarda resmen yalakalıgın ornegını sergılemısler
+1 yılBen genelde bayanlara yer veririm. Çünkü çoğu erkek bayann arkasnda olmaktan bile bir hoş oluyor arkadaslarmn anlattigi vs durumlar. Benimde annem bacim ablam var. Bu durumları düşünerek bende yer veriyorum. Ben yer verirsem benim esime karima kizima ilerde yer verirler. Anneme ablama vs. Diye düşünüyorum. Ne ekersen onu Biçersin. Ne verirsen eline o gelir seninle :)
12 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah hacı sağolasın
+1 yılErkek arkadaşları otobüslerde , tramvaylarda görüyorum da oturmuyorlar boş olsa bile :) otursalarda hep bir yan oturuyorlar kalkma modunda :D o arkadaşlara hep saygı duydum :) bazen arada otursunlar diye sondurak-sondurak yolculuğumu ayakta yapıyorum :)
12 Yorumla- +1 yıl
sen yaslı mısın senın gotun rahat edecek ben sana yer vermek zorunda mıyım ole bı kural mı var ayakta durabılıyosam ben sen de ayakta durabılırsın
- +1 yıl
yazdıklarımı üstüne alınmana gerek yok :) herkes aynı olamaz.
+1 yılTacize ugrama orani burani fordlamasinlar diye vermiştir. Ben de veriyorum. Gayet doğal yani. Yetistirilis ve aile eğitimi ile alakali. Küçükken dolmuşda annenin yaninda oturuyordum. bir bayan bindi yaşça büyük. Annem kalk anlama yer ver dedi. Abla da 20 li yaslarda. Ben cix mix dedim. Annem bacagimi bir cimdikledi. Acidan aglaya aglaya kalktim. O gün bugündür yer veririm.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe derseniz deyiniz arada sırada böyle şeyler olabiliyor daha çok olur inş , fakat benim bulunduğum ilde yer vermemin sebebi otobüsün kalabalık olduğundan dolayı bir takım kişiliğe sığmayacak hareketler yüzünden , ufak tefek sürtünmelerden falan görüyorsun rahatsız oluyor kız bayan kadın artık her neyse , ne yapalım şimdi versek dert vermesek dert.
00 YorumlaBen kizlara yer vermiyorum dursun yahu bu abazan ligin dibi artik yoksa tak tukmu bayan biniyor iste kil olirum o tuplere goruyorum arada
O deilde ilginc bir animo hatirladim teyzenin biri inecegi duraga yaklasirken kalkip bana gec buraya oglum demisti bunu duymayan kizon biride gecmek iatedi pozisyonuda musait hani teyze durdurdu cocuk gecsin mi ne dedi oyle virsen yavrum sen hastasin sen gec dedi guldum ama acinasi haldeyim yahu :D05 Yorumla- +1 yıl
baksana asagıda ne yorumlar var bırı ben dayanamam dıyor bayanın ayakta kalmasına bunlar bu kadar karaktersız ıste
- +1 yıl
Ersan başlar saygısızlık yapma profilde beyefendi yazıyor tası o beyefendi ikonunun gereklerini babam bana bunu ogreti saygıyı ogreti ben asılmak için yer verenlerden deilim babam delikanlı yiğit genç bir adam adamdır aslan gibidir dedi herzaman ben babam bana ne dediyse onu yapıyorum karakterimi yargılamak senin gibi beni tanımayan birinin haddine deil..
- +1 yıl
beyefendılık durduk yere kadına yer vermek deıldır ben beyefendılık sıfatını baska ozellıklerımle tasıyorum zaten kımseye de cınsıyetınden oturu yer vermek zorunda deılım cok ıstıyolarsa bınsınler taksıye gıtsınler
- +1 yıl
bak o senin dusuncen hangi ozelliginde tasıdıgını bilmiyorum ama şurada yaptıklarında hiç bir beyefendilik goremedim başka bir yorumun altında benim karakterime dil uzatma lutfen olurmu bana bişey solemek istiyorsan bana yaz bende sana cevap vereyim olurmu sana sonuna kadar saygı duyuyorum ama benim hakkımda konuşursan o zaman deişir durum kardeşim iyi akşamlar...
+1 yılyer vermeleri abazanlıktan değil kadınlara olan saygılarından ötürü. erkek varken kadın ayakta yorulmamalı düşüncesine sahipler ve hemen yer veriyorlar. sen yer vermeyenden kork ayaktayken daha rahat dikizlerler seni :)
11 YorumlaAbuk sabuk giyinmis biriyse hic tinlamam ama boyle efendice elit bisekilde giyinmis narin bir bayansa kesinlikle yer veririm ben amuda kalkip gitsem de sorun değil (amacim yavsamak deildir) edepli kadinlara saygi duyarim
10 YorumlaGayet normal. Abartılacak bir durum yok. Bende yeri gelir genç bir erkeğe benden daha yorgun bitkin gorundugu için yer veririm, insanlık hali. Cinsiyet gozetmeyin.
32 YorumlaBen defalarca yer verdim bayanlara. Nedeni ise bayanlar biraz hassas ve narin ist de bazı yollarda uzun otobüste bizler dayanırız ama kadınlar daha çabuk yorulurlar o yüzden gerekli bişey bence yer vermeyip mal gibi oturanlarada öküz gözüyle bakıyorum.
10 Yorumla
+1 yılAslında İstanbul'da çok rastlanan bir durum değildi, eskiden genelde sadece genç erkekler yaşlılara ve kadınlara yer verirdi. Hatta benim ortaokıl-lise yıllarımda sinir olurdum bu yaşlılara yer vermeyen kızlar ne götüü kızıl bir ayak ya derdim, genç değil mi bunlar derdim. Ama üniversitede işin renği değişmişti kızlarında yer verdiğini gördüm zamanla. Biz böyle dua alan bir nesiliz işte :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 779 cevap paylaştı. herşeyin altında bişey aramasanız ne dersiniz? adam centilmenlik yapmış yer vermiş, yer vermese de öküz gibi oturdu ben ayakta kaldım dersiniz.. namümkün anlamak sizi ;)
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yorgun olduğum zamanlar dışında genelde yer veririm.
Benimde annem kardeşim genelde metroda ya da otobüste giderler empati yapmakta yarar var.
Ha hinliğine yer verdiyse o onun deyyusluğudur ;)00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. Sen biraz takıntı yapmışsın hepsi bu. Tabi bakış açısı farklıdır erkekten erkeğe. Ben otobüste bayan ayakta gidiyorsa rahat edemem. Yer vermediğim zaman o koltuk batar bana. Şunu kabullenin artık ; bayana saygı halen daha devam ediyor ülkemizde :)
00 Yorumla
+1 yıldelikanlı dediğin öyle yapar. nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama eski İstanbul terbiyesidir bu. genelde otobüste minibüste bayana yer verilir. esasında centilmenlik olarak isimlendirilse de daha derin bir anlam içerir.
12 Yorumla
Soran+1 yılotobüste benden daha yaşlı biri varken, ben bana yer verilmesini doğru bulmuyorum
- +1 yıl
onu gördüğü halde sana yer verdiğine eminmisin? onu görmemiş ola bilirmi acaba?
ben de veririm eğer yolum çok uzun ve yorgun değilsem. ayakta bir bayan, hem de yanıbaşımda dikiliyorsa oturduğum yerde rahatsız hissediyorum kendimi. özellikle çantası, eşyası falan varsa mutlaka veriyorum.
00 Yorumla
+1 yılCentilmenlik yapmış demk adamın ruhunda var öyle adammı kaldı be gelinlik siparişini şimdiden ver ahahahh bulmuşum centilmeni bırakır mym , şka bir yana belki annesini kız kardeşini faln düşünmüş olabilir bn erkek olsm göz önüne alırdm şahsen.
00 Yorumla
+1 yılBana da bir kac kez yer verdiler boyle erkekler hala varmis :) ben hic sarkintilik ya da herhangi bir kotu niyetli olduklarini dusunmedim ve oyle de oldu.
11 YorumlaSeni yatağa atmak istiyor açık ve net başka ne olabilir ki dmi :))))))))))
40 Yorumla
+1 yılBen herzaman veririm ama yavşamak için değil çoğu zaman yüzüne bile bakmam sebebi kızların ayakta beklemesi beni rahatsız ediyor savunmasız kalmasınlar diye , yanlış anlaşılacak bişey yok
20 Yorumla
+1 yılİnsan naziklik yapıp yer vermiş biz o kadar şüpheci olmuşuz ki herşeyin altında bir hinlik arıyoruz helal bize
20 Yorumla
+1 yılSırf topuklu ayakkabıliyim diye güzel ülkelemin iyi kalpli erkekleri yer vermişti yoksa otobusun sallantisindan zelzele olacaktı bana :)))
20 Yorumlasırf kız olduğun için değil kardeşim bir erkek otururken bir kızın ayakta durması ayıp bişey bence ondan bizim güneydoğuda her yer öyle kardeşim sen kaldığın yeri bilemem ama bizim anlayışımız böyle ...
00 Yorumlaulan ne var bunda bir dünya abaza var sana surtmesin diyedir aralarinda kalma diyedir ama bir okadarda ayakda kalayim bana surtsun diyen var bana neden yer verdn ulan diyen var icinden işte onlari bir göre bilsek salacagiz aralrina ama işte
10 Yorumla
+1 yılBence de yer vermek sacma. Sonucta o da bir genc ve ayakta durma gücü var. Oturmaya çok fazla ihtiyacı yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılbenden daha yaşlı birine yer vermeli bence
- +1 yıl
Bence de oyle yapmalı. Yer vermenin amacı zaten yılların yorgunluğu ile ayakta duramayanlarin yüklerini hafifletmek.
Soran+1 yılişte ben bunu deyince incelikten anlamayan kezban oluyorum.
- +1 yıl
Evet ve aslında bunu anlamayanlar hayattan da anlamayanlardir. Dikkate almamak lazım onları.
Şu an nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama genelde kucuk şehirlerde olur normal ama buyuk şehirlerde insanlar artık camdan dısarı bakma uyuma numarası yapmaya tenezzül bile etmiyorlar ne yazık ki
00 YorumlaSana aşık seni seviyo seninle evlencek hatta 😃 bir yer vermiş arkadaş bu nedir yaa
30 YorumlaKiz oldugun icin tabi hala toplumumuzda kadin korunmasi kollanmasi gereken bir varlik goruldugu icin bu tur olaylar yasanir
20 Yorumlaondan sonra erkekler neden ayı dimi? sn ginbi kızar yüzünden erkekler inceliğini kaybetti ve apaçi ddiğimiz olgular yaratıklar gün yüzüne çıktı. kız olduğun için vermemiş bence ince erkeklerin son örneklerindenmiş ama sen anlamamışsın
14 Yorumla
Soran+1 yılerkeğin inceliğine ihtiyacım yok. gitsin daha yaşlı birine yer versin
Soran+1 yıllaf sokamadın try again
+1 yılNe alakası var. Sana yer verdi diye senden hoşlanması mı lazım?
Belki seni yorgun, halsiz gördü. Belki kötü bir bakışını yakaladı. Belki inicekti vazgeçti. Ön yargılarınızdan kurtulun artık.01 Yorumla
Soran+1 yılBenden daha yaşlı kişiler vardı, onlara yer verseydi. neden bana yer veriyor?
+1 yılYaşka düşkünlükle ne alakası var? Bende kız kadın yaşlı hamile falan gördüğümde yer veririm. İstanbul'da trafik malum bir yerden başka bir yere gidene kadar haşatınız çıkıyor erkek olduğumuz halde bayanlaya yer vermek gerekir o yüzden
01 Yorumla- +1 yıl
hayır yer vermek zorunda deılız katılmıyorum bayansa bayan ne yapıyım bınsın taksıye o zaman gotu kıymetlıyse benım de gotum kıymetlı
ya ne olacaktı hiç bir erkeğe yer verenini gördünmü belki sende verirsin diye çocuk sana yerini vermiş
10 YorumlaE kibarlık yapmış kalkmış kalkmaması sorun sen neyi duymak ıstıyorsun anlayamadım beğenmişti bunu mu?
10 YorumlaO kadar mı iticisin hayatında ilk defa biri yerdi.. ee malum sasırman
20 Yorumlaımmm ıhtımallerı sıralıyım. Güzelsındır. Yanında dıkılen erkeklerın sana olan bakısları vede kotu dusuncelerını farketmıs olabılır.
10 YorumlaGeçen gün otobüste hamile bir kadın yer istedi, gebelik testi getirmesini istedim, otobüste herkesten dayak yedim.
21 Yorumla- +1 yıl
Rizeli güldürdün yine 😄
erkek ne yapsa asılıyor olur :D ayrıca yer verecek olsa böyle düşündüklerini bildiği için yer vermeyen de çok insan vardır büyütmemek lazım yemeğe çıkalım filan demediyse tabi.
10 Yorumlabir kız ayakta dururken ben oturcan böyle bir ihtimaş var mı ki tabi kıza sordum inicem falan derse ayrılır
00 YorumlaCentilmenlik diye birşey var kardeşim bilgin olsun :D Tabi sende haklısın ülkemizde centilmen erkek çok az bir sana yer veren arkadaş bide ben yani :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 663 cevap paylaştı. Bu hava nerden geliyor sana götün tavan yapmış.. bence kafanda sorun var senın sakat nıye dıyorsun o tür ınsanlara!
00 Yorumla
+1 yılAllah seni ya hiç güleceğim yoktu :) çocuk kibarlık etmiş sen öküzün altında buzağı aramaya kalkmışsın ;)
00 YorumlaBende yer veririm yaşı isterse 16 olsun toplu taşıma araçlarına çok sapık biniyor itis kakis tacize uğramasın diye yer veririm
00 YorumlaNezaketen bir bayana yer vermiş bazısı verir boşver :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar güçlü ben güçsüz müyüm alla alla 😃
+1 yılSizin gibiler yüzünden olması gerekenlerin adını iyilik yapmak koydular...
20 YorumlaKızların verdiği cevabı görünce bundan sonra hiç bir kadına yer vermeyeceğim ulann. Biz kadınlara karşı kibar olalım nazik davranalım diyoruz ama bunu bile haketmiyormuşunuz.
08 Yorumla
Soran+1 yılSizin nazikliğinize gerek yok. Otobüste daha yaşlı birine yer vermeniz daha mantıklı
- +1 yıl
ne kıbarlıgı ya kıza yer vermek zorunda deılım ben
- +1 yıl
sen erkeklerın yorumlarını okusana bı delı olmamak cıdden elde deıl hepsı abaza karı duskunu
- +1 yıl
kadın cıcek acıya dayanamaz demıs yukarda bırı oha artık ya goren de sakat zanneder hepsını
o yer veren var ya adam değil. Saydığın eksiklikler sen de olmadığı halde sana yer mi verdi? Ulan eşitiz diyorsunuzya eşitsek ayakta gitseydin niye oturdun
03 Yorumla
Soran+1 yıle cevaplara bak. çoğu kadına yer veriyormuş :D ne kadar doğru o da tartışılır, belki buradaki pembelilere göz kırpmak için öyle yazıyorlardır
- +1 yıl
ben sahsen kadına yer verıldıgını gormedım hepsının tek derdı abazalık kızlara asılma bence
+1 yılBende veririm arada siz narin varliklarsiniz size degerr
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı. valla bn yer vermiyorm kızlara otobuste yer bn durablyrsam oda durur hamile yasli lara sadece baska kimseye yer vermem
03 Yorumla- +1 yıl
ben de senın gıbı dusunuyorum ayakta durabılecekse neden yer vereyım
Bu çok normal. Kibar olduğu için. Sana ilk kez oldu diye öyle geldi bana çok oluyo sağolsunlar ayakta kalmıyorum:D :D
00 YorumlaBöyle genç kızlara yer veren erkeklere uyuz oluyorum hiç Samimi değil.
11 Yorumla- +1 yıl
hepsı yalaka
+1 yılYer vermek yanlış anlaşıldığı için yer vermeye çekiniyorum.
Bazen de iniyorum manası ile veriyorum.
Ama yorgunsam yaşlı hasta değilse umurumda olmaz.10 Yorumla- Devamını Gör (327)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar