Eşimi çalıştırmayıp, akşam eve geldiğimde yemeğimin çayımın hazır olmasını istemek kötü bir şey mi?

Eşimi çalıştırmayıp, akşam eve geldiğimde yemeğimin çayımın hazır olmasını istemek kötü bir şey mi?

Ben eşimin çalışmasını istemiyorum.. Yoğun çalışan biriyim. Bazen akşam 22.30'da geldiğim bile oluyor.. Yemeği yapmayı geçtim ısıtmak bile gözümde büyüyor.. Bu yüzden yemiyorum çoğu zaman..

Kadınımdan hem çalışmasını hem de bunları yapmasını istemek vicdanımı rahatsız eder..

Hem çalışıp hem de bunları yapan kadınlar var ama rahatsız edici bu beni.. Erkekten daha fazla yoruluyor o zaman.. Yıpranıyor..

Annemden biliyorum.. Daha bir de haftasonları temizliği var.. Bu yüzden kadın ayarladık, ayda 1 gelip evi dip bucak temizliyor..

20 yıldır çalıştığı için işi bırak desem de emekli olmayı bekliyor..

Bu yüzden çalışmayan eş istemek kötü bir şey mi?

#Vesselam

Güncellemeler
+1 yıl
Süper Soru 🔥
Güncellemeler
+1 yıl
Bu isteğime "hizmetçi arıyorsun" diyenlere cevap vermiycem.. Eşine yardımcı olmak, hizmetçilik değildir.. Ben onun maddi ihtiyaçlarına yardımcı oluyorum, o da benim ev ihtiyaçlarıma yardımcı oluyor.. Görev paylaşımı..