Eşime yemek yapıp önüne kadar götürmek eziklik midir?

Ben eşime yemek yapıp önüne kadar götürüyorum. Komşularım da sordular bana o sana aynısını yapıyor mu diye ben de hayır dedim eşim yemek bilmez mutfağa 2 dakika girse mutfakta kıyamet kopar dedim. Onlar da ayıpladılar hatta bir tanesi " evinin hizmetçisi olmak da gayet büyük başarı " dedi alttan alttan laf soktu. Yanı eşimle gayet iyi anlaşıyoruz. O bana istediğim kadar para verince , istediğim zaman alışverişe çıkarınca , öğrenciyken tüm okul masraflarımı üstlenince hatta hastayken basimda bekleyince hava hoş da ben iki yemek yapıp önüne koydum diye hizmetçi mi oluyorum anlamadım. Temizliğe de yardım etmiyor bu arada çünkü temizliği ben bile yapmıyorum kadın abla var o 2 3 günde bir gelip yapıyor yani. Eşim eve bana bakıyor dışarıda çalışıyor hatta benden temizlik gibi bir beklentiye de girmedi üniveriste mezunuyum bir süre çalıştım paramın hesabını bile sormadı tüm paramı aileme ve alışverişe harcadım üstelik işi bıraktım niye bıraktın niye çalışıp yardımcı olmuyorsun da demedi bana. Kendimi hiç hizmetçi olarak görmüyorum cidden. Haklı miyim?

Eşime yemek yapıp önüne kadar götürmek eziklik midir?