Ben çok yemek yaparım ve 1 hafta ile 10 gün sürer mesela baya 8 bardak pilav
ve koca bi tencerede dolu çorba yapıyorum ve yanına yine kocaman 3. çeşit yapıyorum ve her gün yiyoruz ama eşim rahatsız sizce erkekler neden kendisi yapmaz hiçbişey
Ben çok yemek yaparım ve 1 hafta ile 10 gün sürer mesela baya 8 bardak pilav
ve koca bi tencerede dolu çorba yapıyorum ve yanına yine kocaman 3. çeşit yapıyorum ve her gün yiyoruz ama eşim rahatsız sizce erkekler neden kendisi yapmaz hiçbişey
Bence yemek yapmaya devam edin ama neden rahatsız olduğunu anlamadım. Erkekler genelde yeme içmeye düşkün olurlar. Bir çoğu hatta yemek yapılmamasından şikayetçiyken soru biraz şaşırttı beni
Haklı ben tek yaşıyorum çalıştığım halde en fazla 3 günlük yemek yaparım oda pilav ya da bulgur pilavı yoksa çorba yeşillik ya günlük yaparim ya da 2 günlük. Elin baya bol mideniz bozulmadığıja dua edin. Bozulmuyor mu bu yemek? Yazık midenize yapmayın bu kötülüğü kendinize
Cevap
2Cevap
Yemek tabikide yapın ama daha az ölçüler kullanın ikinize yetecek şekilde olsun
Oldu her gün yemek mi yapcam gel sen yap
1 yemek 2 gün gider ama 1 haftalık yemek yapmayın yani😂
İğrenç 10 gün aynı yemek yenir mi
Çok konusma ya of
Saçmalamış ben bile bir iki tabaklık yapıyorum
@BaşbuğKürşad aferin sana
1 hafta aynı yemek yenemz ki adam haklı
Gel sen yap o zaman
Ben niye size yemek yapıyorum kızım. Soru sordun cevap verdik. Kaldıramıyosan sormayacaksın
Kocan seni boşasa haklı. Birde slk slk millete çemkiriyorsun. İnşallah başkasıbı bulur
Madem halimize üzülüyosan o zaman çözüm üret de gel yap dedim uzaktan konuşmak kolay
Yahu sanki bi derdin var hastalığın var da öyle diyosun. Ne çözümü olcak bunun. Ölçüsünü az koyacaksın.
@BaşbuğKürşad sen çok konusuyosun çok konusma gel yemek yap
Haline üzüldüğüm falan yok. Tembelin tekisin bir drfa yemek yapıp bir hafta yemek işinden kurtulayım demişsin. Evde bir tarafını büyüt benim sorunum değil
tadında ayarı bozma eşinle de ilgilen
Yok ya gel sen yap ilgilenirim
Gel bizim eve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?