Bu ara çok sık dışarda yiyoruz, uğraşma zaten çocuklar çok yoruyor seni diyor ama acaba yemeklerimde bir sorun mu var. Çocuklarla uğraşıyorum diye yemeler baştan sağma mı oluyor acaba. :(
Sürekli "dışarda yemek yiyelim" diyen eşim yemeklerimi beğenmiyor olabilir mi?
Merhabalar…☃️Öyle düşünmeyin bence. Gerçi kadınlar olarak hemen kötüyü düşünürüz ama sanmıyorum. Yorulduğunuzu görüp üstüne yemek yaparak daha da yorulmanızı gereçkten istemiyordur. O yuzden dışarıda yemek yemeye teklif ediyordur. İnsanlık hali her zaman ala yemekler yapamaz insan. Hastalık yorgunluk, dikkat dağınıklı olabilir bunlar. Yemeklerinizi yiyen eşiniz sevmediği için değil bence son zamanlarda sizi yorgun gördüğü içindir. Canınızı sıkmayın. Hatta bir ara bu konuyu sorun bence eşinize. Mutlu kalın😇
Senin yerinde olsam sorarım. Çocuklar olduğuna göre dışardan sürekli yemek sağlık değil. Onlara ayı yemek pişirip siz dışardan yeseniz hem onlarda illaki yemek ister hemde ekstra masraf demek. Bunun yerine oturup konuşmak gerekir . Konuşularak çözülmeyen sorun yoktur.
Sanmam öyle olsaydı tepki veya kibarca söylerdi bence sizi düşündüğü için diyodur bunu yoksa ya kaba dille ya da kibarva söylerdi sizinde sıkılıp bunalmamanız deşarj olmanız ve beraber harika vakit geçirmeye katkı olması bazından yapıyodur dışarıda yemekde vaktiniz nasıl geçiyor
İllaki yani neden hemen nötr kaplamaya fırsat veresin ki sana iyi gelmiyosa yemekte sıkıcıysa ve yaptığın yemeklerde kötü veya kibarca bile olsa negatif söz duyduysan bşr nebze derim ama bence olması gereken durumu imkanı doğrultusunda yapıyor keyfini çıkartın sizde lütfen 🙂
Bence öyle düşünme. Ben seni düşündüğü için öyle dediğine eminim. O kadar yoğunsan çocuklar yüzünden bir de yemekle uğraşma istiyordur diye düşünüyorum. Gerçi dışarda yemek yemek de çok pahalıya geliyor bana kalırsa azaltın. :D Belki eşin yemek yapmakta yardıma der sana. Ya da o çocuklara baksın en yemek yap falan.
Hayır bence sen çok yoruluyorsundur eşin seni düşündüğü için dışarda yemek istemiş olabilir. Her gün evde yemek yapıp yemekte sıkılıyor insan, biraz değişiklik olsun istiyordur hem senin için, hem kendisi için, hem çocuklar için, hep yemeklerini beğenirken birden böyle bir şey istiyorsa senin yorulduğunu artık fark etmişte olabilir.