Bazı yerlerde görüyorum ve az önce de bir kadınla konuştum. Ben yemek falan yapamam ki diyor.
Oğlum bunlar yeni dönemin yemeğiyle kendilerini erkek mi sanıyorlar?
Şimdi biriyle evlensem aç mı kalacağım?
2 ay
Bazı yerlerde görüyorum ve az önce de bir kadınla konuştum. Ben yemek falan yapamam ki diyor.
Oğlum bunlar yeni dönemin yemeğiyle kendilerini erkek mi sanıyorlar?
Şimdi biriyle evlensem aç mı kalacağım?
Karım bana yemek yapmayacak mı değil karımın ellerinden hiç yemek yemeyeceğim mi demelisin üslûbunuz bile size yemek yapilmamasini gösteriyor
Bunu her zaman kadından beklersen tabi yapmaz bazı günler kadın bazı günler erkek bazı günlerde öpüşe sevişe birlikte yapılır (sevgi anlamında)
Manyak mısın kuzum? 36 gelmişsin bu yaştan sonra evlenmek kendi dertsiz başını yakmak olur. On a yıl yanında olmıyan karı 1 sene evli kaldınız diye tüm hayatını saçını süpürge etmiş muamelesi çekicek Sana 🤮 Evlenmeyin bu devrin kadınından ne Anne olur ne kadın... Ömrünü yer 43 yaşında kalpten öldürür kadın seni.
Kadin calismicaksa yemek yapmali. Kimse kadin sahiplenmiyor o ne erkek calisacak para kazanacak kadin yemek yapmicak calismicak da ohoooo neden evlensin ki seninle o zaman ask da bi yere kadar
hani kadin erkek esitti😆😭💖
Linclenmeye hazir ol 😂
@CeevizAdam niye cocuk mu sahipleniyor erkekler kadinlar kendini kucuk dusurmesin bence bu kadar. hadi calismiyorsun tamam neden ev hanimligini yapmiyorsun o adam slak mi sana para yedirecek senden kst kat iyi anlayisli o adamini el ustunde tutacak kizlar varken senin gibi egolu kendini bir halt sanan kizla neden olsun ki yani aldatilman an meselesi
boyle kizlara uzuluyorum kesin gizliden aldatiliyorlardir cunku sevgi bi yere kadar ve hak yani sen evde otur ama calisip evini gecindirmeye calisan adama bi yemegi hor gor yok a...
Evet efendim. Yürükler yenmiş bugün. Tartaklamaya ve bordalanmaya hazır ol evlat 😁
@Bill-Compton ahahha cok tatlisin ☺️😅
Tesekkurler efendim
Öncelikle kadınlar iç güdüsel olarak beslemeye egilimlilerdir bunu belirteyim. sonra da şunu sormak istiyorum 36 senedir kendi temel ihtiyacınızı giderememenizin sebebi bir engeliniz mi?
Hayır alfa olarak tanımladıklarınızın beceri sanatları bu kadar.
Yakında ki bir nesneyi bile göremiyorum , gözümün önünde olsa bile. Ama sonra annem ya da kız kardeşim gelip hemen " işte burada" diyebiliyor.
Çünkü evrimsel olarak alfa ve dingil olan benim gibiler bu jenerasyona uyumlu değil olabilirler mi?
Dolayısıyla yemek bile yapamıyorum.
Ama unutmayın siz de servo rpm hızını ölçüp trok kuvvetini ölçüp bunun üzerinden deli para kazanamıyorsunuzdur.
Bunları yapmadan da kendi ayakları üzerinde durup hiç bir bireye muhtaç olmadan kendi hayatımı idame ettirecek maddi manevi kazanımlara sahibim. Size de önerim temel hayat fonksiyonlariniz için hiç bir bireye muhtaç olmayınız. Unutmayın ki
"Muhtaç olduğun Kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur."
Kardeşim Bay_M, sakin ol, aç kalmazsın; en fazla makarnaya abonelik açarsın 😄
Bak dürüst konuşayım:
1️⃣ “Kadın yemek yapmalı” kafası eski model.
2️⃣ “Ben yemek yapamam” diyen adam da kendini otomatik mağdur yapmasın.
Ev dediğin takım oyunu. Sen de temel yemekleri öğren:
- Menemen
- Makarna
- Fırında tavuk-patates
- Mercimek çorbası
Hem kadından beklersin, hem “Ben yapamam” dersen işte o zaman aç kalırsın dostum 😉 Ortak mutfak, en lezzetli evlilik reçetesi.
Cevap
5Cevap
Sen evliliği hizmet edilmesi için istiyorsan mutsuz olabilirsin
Esin de calismasin o zaman sonucta sen calismazsan sana hizmet etmis oluyor ❤️🔥🥰
Oyle fakir yasayin zaten yemek de yapmiyorsun jsjshshd
@HerŞeyinFarkındayız Herşeyin Farkındayız...
Seni ayakta alkışladım ve bu gerçek. Ayağa kalktım ve alkışladım.
Bunlar isine gelince kadin erkek esit olsun diyen tayfa suslenmek disinda fonksiyonlari yok hatta onu da sevdikleri adam icin yaptiklarini zannetmem zira daha bir yemek yapmaya erinen tipler😆😆😆
Her gun yapsin demiyor ki surekli yapmamasindan bahsediyor kadinlarin da erkeklerin de yorgunluktan bitap dustugu anlar var. Iki taraf da birbirine destek olabilir bu zamanlarda onun disinda yemek isteyen yapsin isteyen yapmasin sizi esiniz nasil kabullenirse artik
Askim 20 yasindayim nerde evde kaldim okuyorum elhamdulillah fakulte bitince 24 yasinda olucam muhtemelen doktor bir koca bulurum sana da belki ayarlariz hemsire arkadasi varsa🥵❤️🔥
aaa bana dememis hsjshshs
hayret sana laf etmis ben bana dedi sandim sjsjs
Allah razi olsun kardesim keske bu iyi niyetini ilk kwndinde uygulasan da sonra beni dusunsen zira sen daha zor durumda gibisin sjsjsjsjs
@HerŞeyinFarkındayız Anlayana sivri sinek saz , anlamayana sazı soksan az bu platformda...
Ne cevap vereyim ki ben buna?
Lan sen degil miydin az once Muhammed lafi acan dindar kardesim, bana bunu tipi Allah verdi. Sen Allah'ın yarattigini nasil hor gorup de laf edersin yakisti mi sana? ayrica davranislarimi neden dogustan gelen bir iteme gore kasayim niye boyle basit dusunup basit konusuyorsun hsjsb Bir erkek bir kizla neden maasi icin evlensin ayrica. Erkek isterse calismasin sikinti degil kizlar da maasa bakarak evleniyor ya erkekler de bakabilir bence :))
Madem bu kadar rahatsiz oldun engellersin ablacigim ayriyeten yazdigin yorumlari okursan bi yerde haddini astigini fark edeceksin oradan sonra seni insan yerine koyup saygi duymayi kestim. Cunku insanlarin giyimine gore yasamasi gerektigini dusunen bir zavallinin tekisin :)) Şu an kendince ben uzerinden egomu tatmin ediyorum gibi dusunuyorsun lakin ben de gayet insanca yorum yazdim.
Belden asagi muhabbet de yapmadim zerre😆
ayriyeten son dediginde kismen haklisin lakin o yorumu bana yazdigini dusunerek yazdim yoksa akademik durumum uzerinden asla bir laf soylemeyi hedeflemedim
Ayriyeten ben sana bir hakarette de bulunmadim bence yasini soylemen de gerekli bir hareket olmus ben olgun oldugunu anlayamamistim simdi sadece yasindan dolayi saygi duyacagim💗
Her tahrik olan senin gibi olacaksa bir daha kimseyi tahrik etmeyecegim iyi geceler
Tesekkur ederim senin gibi insanlarin bana antipati beslemesi benim nefret duymaya ugrasmami engeller iyi olmus iyi bye bye
kaçıncı yüzyıldayız ya yemek yapamıyorum diyenin aklı eksiktir erkekler de dahil
yapamıyorum diye bişi yok yumurta yerine başka bişi koysan direkt yemek oluyor zaten
usta yaşın 36 olmuş bence bu yaştan sonra kendine evlenmek gibi bir kazık atma :D
yani kral gerçekten söylüroum evlenmek bi insanın kendine attıgı en büyük kazıktır :D ama illaki bir gün birisi o kazıgı hepimize sokacak :D
Aldatmayan 1 tane kadın göster yemeği de ütüyü de ben yapacam 😂 zaten tek yaşayan biriyim her şeyimi kendim halleden biriyim çok şükür.
Yemek yapmayan kadınla evlenmiceksin çok basit aslında.
beslenmek temel ihtiyaç, herkes kendi çorunu kendisi hazırlamalı shdjf
Çoluk çocuk var mı eşin hiç mi yemek yapmıyor
Eşim?
Evli değil misiniz
Hayır...
Pardon, evliler de şikayetlerde bulunuyor öyle bir şey sandım.
Evli değilim ama eğilimliyim diyelim.
Ben hiç eğilmedim, iyi ki de bekarım diyorum.
Neden öyle diyorsun?
İstemediğim için, bana göre değil.
Pekâlâ , sizin bileceğiniz bir iş bu...
Selametle..
senin aç kalıp kalmaman kimsenin s.. kinde değil bence ya
Damızlık inek alsın o zaman sütünden faydalanir en azindan
Yemek yapmıyorsa aşk iptal 😂
Ne alaka abi sana hak veriyorum tabi ki yemek yapmalı
Almayın aga onları erkekten hizmet bekliyor onlar
E bu durumda da erkek hizmet beklemiş oluyor 😂
@M3rovha3lss evde oturan yapsın yemeği biz zahmet :D
Ev hanimligi evde oturmak değil Allah aşkına bunu deneyimleyip öyle konuşun 😂 4 gün boyunca çocuklarla yalnız kaldım ev hanımı oldum resmen ve o gün anladım ki benden asla ev hanımı olmaz çalışmak beni daha az yormuştu 😂
@M3rovha3lss çocuk varsa işler değişir fghfh
@M3rovha3lss Gemiş olsun , senden ev hanımı falan zaten olamaz artık.
Yok valla olmaz psikolojime zarar veriyor ev hanımı olsam 5 yılda 40 gibi görünürum 😂 gerçi zaten ev hanımlarının çoğu yıpranmaktan cadıya benzemiyor mu 🤪
@M3rovha3lss Nereye kadar böyle peki?
Yapmak zorunda mıyım abicim? Ben zaten ileride yemek yapacağım çünkü sağlığım için kocamın yemesinden de rahatsız olmam herhalde 😂😂 ayrıca ben beslenme konusuna çok önem veririm hassas bir konu benim için sağlıklı beslenmek açısından yani kocama güvenip de yaptirmam ben yemeği gönül rahatlığıyla yemeliyim ancak ben yaparsam rahat rahat yerim annem haricinde ama bu demek olmuyor ki yemekle birlikte diğer tüm şeyleri ben yapacağım.
Ben yaparım karıma
Öyle kadınla evlenme
Birlikte yapın
Nefis yemek tariflerine bakın yaparsınız bunun için öğretmene gerek yok jdjsns
Ne dersi?
Jwjsjejwjw ben biliyor muyum ki acaba jdmsjdms
Evleneceğin kişi öğretsin işte ya da elinin altında İnternet var.
Evlilik için tek kriterin yemek yapması mı cidden tuhafmış
Nasip bulursun inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?