Bir tartışma olsa kimi savunursunuz
Annem
Eşim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir tartışma olsa kimi savunursunuz
Ortadan bakan kazanır anneci erkek kaybeder, eşi haklı diyelim eşimin yanında olayım ama annemi de kırmayayım diyen kazanır. Ama annesini kıran eşini de tutacağım diye annesine saygısızlık yapan da kaybeder. Yani eşinin yanında durabilir ama annesini kırmadan ona doğru dille anlatarak. Annesi haklıysa da eşini kırmadan gene eşinin yanında durarak izah etmeli çünkü artık o adam evli ve ilk eşinden sorumlu
Hiçbirini. "Tarafsız olan bertaraf olur" lafını hangi totoş uydurdu acaba 🤔😂 Olayın saçmalığını anlatır arada benim olduğumu hatırlatır benim için birbirlerine saygı duymalarını söyler ve beklerim. Eşim olacak insan annemle tartışması imkansız fikir ayrılığı varsa saygı duy he de geç tartışmak neden?
Cevap
22Cevap
Eşim tabi ki de çünkü eş benim için her şey demektir annemi zaten sevmiyorum hatta keşke ailem olmasaydı diyorum. bu yüzden de aşık olduğum kadın benim için her şey demektir. zaten ben bir kadına aşık olduysam güveniyorum ve gerçekten de seviyorum demektir sonuç olarak eşim benim kendi ailem olacak ve bir ömür birlikte mutlu yaşayacağız. bu yüzden de bu tür bir karşılaştırma bile yapılamaz benim için. eşimi daha çok seviyorum
Tamda derdim bu. tamda bu konudan evliliğim bitiyo malsef. eşim annen laf sokuyo diyo anneme soruyorum oğlum ben iyi niyet açısından sormuştum diyo. gelde çık işin içinden
Aklı olan erkek araya girip taraf tutmaz, haklı olanın haklı olduğunu insan gibi söylesin diğerini atmasın.
Hangisi haklıysa onu tabiki bunun annesi babası eşi dostu yok
Yanlış cevap biliyorum ama annem hep haklı çıkıyor napim
Yarı yarıya büyükbaba ama biraz daha eş varsayımsal olarak
Annem tabiki türk kızları günümüzde hep kayınana ya düşman olmuş bunun sosyal medyada mizahi bile yapılıyor kayınana ne kadar iyi olursa olsun türk gelinlere yaranamaz
Kimin haklı olduğunu düşünüyorsam ama orta yolu da bulmaya çalışırım.
Kendimi savunurum. İşin ucu illaki bana dokunur.
Neden eşimi koruyim ki onun için beni büyüten yetiştireni sırtımı dönemm
Gelin kaynana arasına girmesin bence erkekler onlar çözer problemlerini
hiç karışmasa erkekler o işlere daha mantıklı
Hangisi haklıysa onu savunurum.
Kim haklıysa onu
Bana göre kim haklıysa onu savunurum.
Bırakırım tartışsınlar. Karışmam hiç izlerim 😅
Ben hakim olurum valla :D
Tartışmanın konusuna göre değişir.
her zaman ana
kim haklıysa onu savunurum
ikisinide savunmam tartışmasınlar
Haklı olanı savunurum. Avukat değilim.
Haklı olan tarafı savunurum
haktan yanayım haklı kimse onu
Hangisi haklıysa onu savunurum
Kim haklıysa onu savunurum.
Konuya göre değişir. Ben hep haklıyı savunurum.
Köprü olurum tarafları savunmam
Kim haklıysa
Haklı olan kimse onu
Haklı olanı
Haklı olanı
Haklı olanı
Haklı olanı
Kim haklıysa onu.
Haklı olanı
Kim haklı olursa onu
Haklı olanı
Haklı olanı.