tabiki annem ❣️😂
Eşinizle anneniz tartışsa kimin tarafında durursunuz?
tabiki annem ❣️😂
annemi el kızı için ezdirmem, sevdiğim kadını da eğer haklıysa savunurum ama ''ben mi o mu?'' ayrımına giderse beni böyle bir seçeneğe mecbur bıraktığı için annemi seçerim :)
Annen sinopluysa onun yanında dur.. ikiside sinopluysa karışma sen. karı koca arasına girme😉
Yalnız ben bu soruyu annenizle babanız tartışsaydı diye okumuşum. Ne yin kafasını yaşıyosam artık.😂😂
Öyle anladığını farkettim bozuntuya vermemiştim 😂
😉😉😉
karakteri düzgün olan, haklı olanın yanında olur ama anne kuzuları, annelerinin yanında olucaktır her durumda.
Yesinler birbirlerini zerre karışmam oturur sigaramı içerim ben☺☺
Hahahah 😂
Cevap
49Cevap
3 maymunu oynarım ben. Gelin bana girişin bir güzel, rahatlayın derim. İkisine de kıyamam. Biri canım anam, diğeri biricik eşimdir. 2 arada 1 derede bıraktın beni.
Haklının yanında olurum ama şöylede bir durum var eşimin yanında annemi tutarım annemin yanında eşimi öyle idare ederim :)
İkisinide susturur ayırırım meseleyi çözerim ama annemle tartışacak bir eşim olacağını sanmıyorum inşallah olmaz
Hangisi haklıysa. Prensip meselesi ikisi de hiçbir şekilde kendi yanına çekemez. Politik biri değilim
İki tarafında sakinleştiririm. Annemede nasihat veririm eşimede sükunetli olmasını tembihlerim. Yani öyle yapardım heralde
Annem yaşlı kadin üzülmesin ya. Ben sonra esimin gönlünü alırım 😅
Her zaman haklı olanın tarafındayım. Kadının tarafındayım diyen cinsiyetçi ve feministtir.
Kimin kabahatli olduğuna bakarım ikisiylede yanlız konuşurum halletmeye çalışırım
Hangisi haklıysa ama ortada anneme hakaret varsa işler değişir
Hmm politik davranırım. Annemi üzmem eşimi küstürmem :) ben bir yavşağım der kavgayı bitiririm :)
Kimsenin tarafında durmam meseleyi çözmeye çalışırım
İki kadının arasıma girmek intihar demektir... Aklı olan erkek bulaşmaz girmez o toplara :)
ikisininde tarafı olmam annemle eşim tartışamaz kavga edemez ikisininde kalbini kırarım acımam sağ gözüm sol gözümle tartışamaz o ihtimal yok
Gerçekten son zamanlarda duyduğum en saçma şey anneyle eş nasıl aynı kefeye konuluyor
Kimse ama kimse beni doğurup büyüten bu hayatı öğreten iyi ve ahlaklı yetiştirmiş anneme haksızlık edemez. Annem haksız bile olsa haklıdır. Nokta !!!
hangisine nazim geciyosa digerinin tarafinda dururdun
Annemle eşimi bir araya koymam eşi her zaman bulursun ama anneyi bir daha bulamazsın
Ben sadece kendime taraf oluyorum. Nasılsa sonunda bana patlıyor o iş
taraf tutmam tarafsız davranıp ortalığı yatıştırırdım tabi bu durum tartışma konusuna ve derecesine bağlı
Bence olaya adil girmek gerek ikisini de karşıma alır bakın uğruna çene çaldığıniz dünya bir ceviz kabuğu doldurmadi derim
Kim haklıysa, yanlış bir davranışı var ise annem olsa da tepkimi koyarım.
Annem dersem adaletsiz olurum ;) orta yolu buluruuz
Orta yolu bulmaya çalışırım. Yine de annemden yana olurum.
Sanırım o an acil bir işim çıkar muhtemelen 😂
Babamın tarafında.
Politik insanım böyle de.
Hangisi haklıysa tabi.😂
Haklı olanın tarafını tutarım
Aradan çekilirim ne halleri varsa görsünler.
aralarını bulmaya çalışırım
Eşimin. Her kimse artık.
Haklı tarafta olurum tabi..
Duruma göre
Yinede tartışmak çok saçma büyüğü ile
taraf tutmam iyi olan kazansın :P
Haklının yanında olurdum
Tartışma dinlemeyi sevmem ki
Hakli olan derim ama evli degilim
Daima annemden tarafa
anneme cevap vermesin sussun😒😄
Kim haklıysa onun tarafında dururum
Her daim annem haklıdır😃
Kızımın odasında dururum
Yiyin birbirinizi ya
Annemin tarafını tutardım
erkekse anne
kadınsa koca
Beyefendi inanciniz nedir bilmiyorum ama eger Muslumansaniz
Esinizin Allah'in emaneti oldugunu ayni sekilde cenneti de annenizin ayaklari altinda aramaniz gerektigini bilmelisiniz. Yani bir denge kurmak zorundasiniz. Alakali alakasiz herseyde karinizi atip annenizi tutamazsiniz. Ya da tamamen anneyi atip esinizi de tutamazsiniz.
Siz hakli olsa bile esinizi atacaksiniz ama esiniz annesi hakli olsa bile annesini atip sizi tutacak oyle mi?
@1Mütevâzı
Neyi kastettiniz peki? Bakin belki de siz kendinizi yanlis ifade etmis olabilirsiniz. Ben de bu yuzden soyledigim sekilde anladim. Onyargili olmak istemem tabi ki boyle bir durumda. Aciklamanizi rica ediyorum sizden.
Islami acidan bakarak soylemediniz yani. Kendi kisisel gorusunuz mu bu?
Beyefendi evet erkekler kadinlarin uzerinde yoneticidirm. Buna bir itirazim yok zaten. Sorun kadinin kocasini secmesi degil. Erkegin annesini tutup esine sahip cikmamasi. Sizin anne ve es arasinda tercih yapma hakkiniz yok. Ikisini de hos tutmak zorundasiniz. Bu da sizin imtihaniniz. Kadin sizi tercih edecek ama siz onu anneniz haksiz olsa bile arayi bulmak yerine annenizi tutup onu atacaksiniz. Oyle sey mi olur?
Yazdiginiz siteden ben de ogrenmeye calisiyorum Islami. Asagida da sizin attiginiz linkten bir parca var ve parantez icinde sizin icin de ayni seyin gecerli oldugunu soyluyor zaten.
Bir kadın, kocasını dinlemeyip anne ve babasının hukuku için onların emirlerini dinlerse
(aynı şey erkek için de geçerli)
bir ailenin dağılmasına sebebiyet verir. Dağılmış aile sorunu, yerine getirilmemiş anne baba hakkından daha küçük bir sorun değildir. Tam tersine anne baba hakkı bireysel olup toplumun bütününü kapsamaz.
Kadin sorumluluklarini yerine getirmek zorunda zaten. Esin razi olup olmamasi kendisine kalmis. Bir adami razi etmek bir kadini razi etmekten daha kolaydir bana gore.
"Kocasini razi eden kadin cennete gider." hadisi aslinda kadinlar icin cok buyuk bir kolaylik sagliyor.
@1Mütevâzı
Bana iyi davranan kavvamligi da dogru yapmaya calisan adama ne diye circir yapayim beyefendi? Aksine kral gibi davranirim.
Ama harama daliyorsa benim haklarima riayet etmiyorsa o zaman biraz circir edelim tabi
Annemm
haklı olanın
İkisininde tarafını tutmam
Haklı olanın tarafında olurum.
Ikisinin tarafini
karışmam yesinler birbirlerini der geçerim
kim haklıysa
Evi terk ederim ben
Hakkli kimse o
Orta yolu buluruz ama annemi seçerim
Ortada
Hakli kim ise onun tarafinda olurum