Diyelim anneniz eşinizi beğenmeyip eleştiriyor eşiniz de hakkını savunuyor kimi tutarsınız
1-Karım❤
2-Annem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben karımdan yana taraf olurum çünkü annem son derece kıskanç ve geçimsiz bir insan
Daha önceki iki geliniyle de arası iyi değildi ve hep de tartışmaları başlatan taraftı
Muhtemelen benim evliliğimde de böyle olacak
Kadın beni Hande Erçel'den bile kıskanıyor resmen 😂
Eskiden çok beğenirdi şimdi ben de beğeniyorum diye Hande Erçel'in dizilerini izlemeyi bıraktı
Aboo senin eşin yandı hele güzelse daha da yandı kardeş sen annenin olduğu şehirden taşın evlenirsen
Öyle yapmayı düşünüyorum zaten
Hatta yapabilirsem evlendiğimi haber bile vermem belki
salak sacma sorular sormayın. akıllı ınsan hakemlık yapar kımsenın hakkına gunahına gırmez ıkısıde can parcası bırı senı doğurdu buyuttu, otekı hayat arkadasın.
Bence orta yolu bulmaları lazim iki tarafında ezilmemesi adina.
Zira şimdi ki gelinlere hak versen, kaynanaya saygısı kalmaz, anneye hak verirsen tam kaynanalık yapar.
Çözüm basit, orta yolu bulmaya çalışsın
Kimse esimi haksiz eleştiremez izin vermem annem bile olsa
Çok haklısın inşallah böyle düşünen kişilerle evleniriz❤Annenin yanından çıkmışsın aryık eşin senin bütün hayatın onu korumalısın eğer haklıysa tabi
Kesinlikle 👍
Tesekkurler kuzu ❤
Cevap
36Cevap
Valla bizim ailedeki erkekler karılarını savunuyor annelerinin hatasını görebiliyor. Ama bizim ailedeki kızlara gelen erkekler anneci oluyor. Bize gelen erkekler anneci bizden giden erkekler karıcı oluyor anlamadım bende
Fiziksel begeniyse konu karimi tutarim cunku annemin degil benim karim, ama huy ve davranis acisindan elestirmisse durur bir dusunur ikisini de dinler bana gore mantikli olanin tarafinda olurum. anneler önemlidir çünkü dinlemek lazim
Evlenmişsem annem de benim gibi eşimi beğendiği için evlenmişimdir ondan dolayı bunun kavgası olmaz :) ikisi tartışıyorsa haklı taraf hangisiyse onu savunurum.
Hayır öyle değil mesela kızın ev temizliğini beğenmiyor kız da okumuş etmiş bu işlerden anlamıyor
İkisini de savunmam, haklı olsa da bir taraf, biri annem diğeri eşim yani, kimi savunursam savunayım aram diğeriyle açılır, o yüzden orta yolu bulmaya çalışırım.
Eşime kelime edeni s... Rim.. Ne ailem nede başkası farketmez benim canıma kelime edilemez.
Helal💪
Evli misin
Eşimi ben beğenmişim kime ne ister annem olsun yani umrumda olmaz kimse eleştiremez eşimi savunurum yani
Kim haklı ise onu. Ama annem bir başkadır benim için. Kesinlikle annemi savunurdum.
Kızlar kocalarını savunuyor ama
O neden ki. Elin insanı kim olacak da evlendik diye annemin yerini alacak. Herkes haddini bilsin. Valla o kadar aşmam kendimi bence. Anneme doğrusunu anlatırım eşime de doğrusunu. Araları düzelsin diye hoş tutarım gönülleri. İkiside ailem sonuçta.
Kim haklı ise o taraf olurum. Ama şu da var ikisi de boş yapıyorsa daha fazla uzarsa şu aptall kavganız ben giderim bu evden derim.
Adaletli olurum ama Sonradan hayatıma giren biri için doğduğumdan beri hayatımda olan birini karşıma almam
İki tarafı da dinler Hangi taraf haklıysa onu savunurum
İkisinide kırmadan aralarını düzeltirim napayım, biri canım ciğerim, diğeri hayat arkadaşım..
haklı olan taraf kim ise onu savunurum kimse kusura bakmasın
İkisini de savunmam, doğruyu soylerim, aralarini da düzeltmeye çalışırım
Orta yolu bulmak önemli bence. Kimseyi gücendirmemek lazım.
Arayı yapmaya çalışırım. Ortamı alevlendirmeye lüzum yok.
Savunan taraf değil ara bulan taraf olurum ve neyseki dünyanın en melek annesine sahibim
Arayı bulurum mavi boncuk misali yoksa işin içinden çıkılmaz
Haklı olanı savunurum diğer tarafı kirmamayada dikkat ederim
Tabikide kim haklıysa onu desteklerim şimdi eşim haksiz oldugu halde anneme kizacak halim yok ama eşim hakliysa da onla konusurum savunurum ne yüzden elestırıyor ögrenırım önce
kırmadan kim haklı ise mantık çerçevesinde açıklamasınıda yaparak haklı olanı savunurum
Sorumu bu? Tabi ki annem
Tüm dünya bir yana, annem bir yana
İlk önce karımı dinler sonra annemi dinlerim benim görüşlerime hangisi uygun ise ona göre konuşma yaparım ikisi ile de
Hangisi daha kalıcı? Hangisi daha önce gidici?
Tabi , ki de Annem soru mu?
Anneye niye kalp yok vicdansız!
Maç yarıda biter ve hakem maçı erteler.
Annemi, vardır bir bildiği :D
Tarafsız kalırım manyakmıyım
"Zulüm karşısında susan dilsiz şeytandır."
Hz. Muhammed (S. A. V.)
Ateistim git bunları başkasına anlat
Taraf seçmem. Yolunu bulurum
Yeni avrat bulunur yeni anne bulunmaz 😀
Allah belanı vermesin inşallah evlilik hayali olan kendini eşini adayacak kızlar senin gibi düşünenlerle evlenmez.
Beddua okuma yavrucum
Vermesin yazdım
inşallah evlilik hayali olan kendini eşini adayacak kızlar senin gibi düşünenlerle evlenmez.
Bu ne demek? 😀
Kendini onun gibi bin tanesi bulabileceğini düşünen birine mi adasın?
anneyi tutmaları gerek bence
O günler gelsin cevabımı yazarım
İkisininde korumam arayı bulmaya çalışırım
kavganın nedenine göre.
hem ikisini de kıramam.
Boşanın der yolu bulurum😂
Tarafsız olmak en doğrusu
Ölü taklidi yaparım
Kim haklı ise o.
Kaçarım oradan
Haklı olanı
Babamı