AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Neden sizde katılmıyorsunuz ki beraber eğlenmeyi deneseniz?
Sende onlarla vakit geçir. Yalnız niye oturuyorsun. Adamı çocuklu aldın alışman lazım.
Gencecik kızsın çocuklu kırkında adamla evlenirsen böyle olur.
Aynısını yazcktim
Aklın yolu birdir
Evet eşin hatalı bence olayları bu noktaya getirmesi doğru değil...
Yaş farkınız çok var eskiden olsa zamanın şartları derdim.. ama şu an öyle bişey yok cebi kabarıksa kızlar yaşa önem vermiyor.. görmezden gelmelisin madem bu durumu kabul ederek başladın ilişkiye
Her hafta sonu onlarlaysa uygun bir dille rahatsızlığını dile getirmelisin.
Evet
Çünkü adı üstünde çocukları herhalde zaman ayıracak
Yanlış çünkü bilerek evlendin. Ama konuşarak orta yolu bulabilirsiniz tabi.
Bende buna benzer bir durum yaşıyorum eşimin çocuklarını hafta sonu alıp gezdireceğimiz zaman çocukların annesinin talimatı ben onlarla olmayacakmışım sadece baba ve çocukları olacakmış
Öyle adamın taa. Mml
@DoraBaysan yok eşimin değil çocukların annesi sorun yaratıyor problemli kadın kapıya gidip çocukları aldığımızda ya da bırakırken arıyor küfür hakaret
O senin eşinin pasifliginden
Sen onla evlendiysen o cocuklar artık seninde sayılır, sende vakit geçir onlarla
Yanlis onun evlenip ayrılmış ve çocuğu olduğunu biliyordun
kıskanmayın sonuçta evlatları ile beraber bunu bilişyorsunuz
Çocuk yaşta olduğun için normal. Bu yaş farkı ile razı olduysan sesini çıkarma
Onlar onun kanından canından elbette onlarada zaman ayıracak kıskanmakta haksızsın.
Bilgisayar aldır oyun indir haftasonu baba evinde ki prenses gibi eğlen xksndkwks 20 yaşındayım babamla yaşıyorum haftanın 7 günü işte ve mesaiye kalıyor bana vakit ayıramıyor bende kendime ayırıyorum zaten haftanın 5 günü seninleymis 2 günde çocuklarla olsun sonuçta çocuklarda ilgi istiyor ve kıskanıyor sen o 2 günü tatil olarak kabullen ve eğlenmene bak
Sonuçta o çocuklar siz evlenirken de vardı, baştan kabul edip evlendiysen şimdi hiçbir şey diyemezsin aşırıya kaçmadıkça. Çocukların büyürken babalarına da ihtiyacı var fazlasıyla.
Yanlış
Sen kabul etmişsin en başta
O zaman eşinle beraber çocuklarla vakit geçir
Sadece yanlış kişiyle evlenmişsin o kadar üzüldüm senin adına
Bence yanlış aynı durumda sende olabilirdin o zaman neler hissederdin bence onu düşün
Senin çocuklu biriyle evlenmen başta hata ama olan olmuş en iyisi seninde eşinle birlikte gidip hep beraber vakit gecirmen ya da 2 günlerini ona vericegine bı gün sana bı gün onlara versin
Tabi ki doğru değil. O bir baba ve çocuklarına sahip çıkması kadar doğal bir şey olamaz
TABİKİ NORMAL AMA AŞIRIYA KACMADAN ONLARDA ÇOCUKLARI
Bunu biliyordun önceden bunu düşünmen gerekiyordu ama ister istemez kıskançlık olur
37 yaşında ki birde üstüne 2 çocuklu adamla ne işin var acaba? Dünya da başka adam mı kalmadı
Sana zaman ayirmayacaksa neden evlendi? Seninle sanırım tek etkileşimi cinsellik
Neden öyle bi hataya düştün kü yaşın genç ve ilk evliliğini boşanmış birisi ile yaptın
Bu durumu evlenirken hesap edecektin. Ayrıca ilgilenmesi lazim cocuklari ile bu kadar bencil olma o sabilerin ne suçu var
Kıskanman çok yanlış. Bak adam ne güzel kendi çocuklarını seviyor ilgileniyor mutlu olman gerekirken kıskanman absürt olur doğrusu.
Bence buradaki yorumlar modunu düşürmemeli. Biraz sabret bekle sakin kalmak her zaman olgunluktur. Sen bir şeyler yapmayı teklif et ondan bekleme
Bende 26 eşim 39 aynıyız özelden konuşabilir miyiz acaba soruna gelince bence normal değil ama bende öyleyim allahtan cocugu yok eski eşinden. Bir ara eski eşine dair kimlik bilgisi sakladığını gördüm o bile zoruma gitti.
Hafta içi zaman sana ayırıyorsa kıskançlık yapman egoistliktir
Öncelikle o bir baba, ayrıca hafta sonlarında onlarla olması normal çocukların da hakkı. Sende onlarla beraber vakit geçirmeye çalış, seni de bir anne ya da abla görsünler. Belki zamanla alışırsın sen onlara onlarda sana.
Sizin gibi kadinlar birde simdi cocuklari babalarindan da ayirir. Evlenmeden onlarin varligindan haberdardin, neden kiskaniyorsun ki. Tabiki zaman ayircak... gercekten sinir hastasi edersiniz insanlari. Yazik kocana da cocuklarina da
Bence canım çocuklarinla vakit geçirmen çok güzel onları bende çok seviyorum ama sen onlarla olduğun zaman ben seni çok özlüyorum bende size katılmak istiyorum diyebilirsin mesela. Ya sen senden 14 yaş büyük biri ile neden evlendin kıtlık mi vardı.
Kıskanman yanlış ya da doğru diyemem ama azından 1 hafta onlara bir hafta sana ilgisini gösterebilir. Merhametli babaymış en azından öyle düşünmek lazım.
Evlenmeden önce düşünecektin onu şimdi bundan dert yakınman tuhaf yani
Kıskanman yanlış lakin bunu bilerek evlenmiş olsan da kıskançlık her insanın içinde var.
E hep birlikte vakit geçirin çocuklar da seni biliyorlardır herhalde evli bir adamın kendine ait bir düzeni olması çok normal biraz ayak uydurmaya çalışmalısın sanırım
Kıskanmakta haklısın ama onlarda belki zorluk cekmıslerdır sana anlatılmayan bısey vardır eskı esını sevmıuodır emin ol ama çocukları zaten canından kanından sevmek zorunda
Sadece 2 gün, lütfen anlayışlı olun. O çocukların da babalarıyla vakit geçirmeye ihtiyacı var. Sonuçta evlenirken durumu biliyordunuz. Eğer onu bu konuda sıkıştırırsanız üzülen siz olursunuz.
Onu anlamaya çalış hep beraber vakit geçirin çocuklarına arkadaş olursan eşin seni daha çok sever
Açıkçası çocuk olmasa canım derdim ancak iki çocuk var onlara 2 gün ayırması çok güzel
İkincisi ; arada ki yaş farkını göz ardı etmen de saçmalık.
3. Kendin bul beyin fırtınası yap 😂
Kıskanma onlar da onun evlatları aksine eşine teklifte bulun beraber aktivite yapın mesela Bi haftasonu de eşine çocuklarını da al benide tak koluna bir yere götür hep beraber vakit geçirelim de
çocuğu olduğunu bildiğin halde neden evlendin? zaten evlenerek her türlü sorumlulugu kabul etmişsin… kıskanılcak bi durum olabilir ama hakkın yok bence
Genç yaşını, ömrü bitmiş bi adamla geçirmeyi düşünüp evlenirsen böyle olur :)
Kıskanma sen de onlara ablalık yap. İnşallah sen de anne olursun.
Kıskanmak değil bence seninki. Bence onunla konuş. Birde ne diye taaa anin yaşında adamla evlisin allah aşkına
Adaletli olması gerekir , hem size hem onlara vakit ayırmalı, hepiniz birliktede olabilirsiniz
YAW SAL ADAMI BIRAK. COCUGU ONLAR ELBETTE BAKACAK. GÖREVİ O. BİR BABANIN YAPMASI GEREKEN ÇOCUGUYLA ILGILENMEK. SİZ DE BIRAZ DESTEK OLUN.
Açıkçası anlıyorum sizi ama çocuklar açısından babalarıyla çok az beraberler. Arada sizi de dahil etseler güzel olabilir.
Abla niye kiskaniyorsun cocugu sonucta onlarla da vakit geçirmeli bütün hafta senle zaten bırak hafta sonsuz geçsin
Yani tabiki onlara da vakit ayırması gerekiyor ama aynı zamanda sana da vakit ayırması lazim bence kıskanman gayet normal
Sende onlara katılmak istediğini belir it sadece benimle vakit geçir dersen yanlış anlaşılırsın
Neden 2 çocuklu bir adamla evledin tek sebepi aranızdaki sevgi miydi bununu onunlada konusa bilirsin senide aralarına alabilirler
Neden evlendin o zman bunlarin olacagini az cok tahmin etmis olman gerek
beraber aktivite yapın..
cocukların sizin varliginizdan haberi yok galiba
Bende olsam kıskanırdım buradakilerin sana dediklerine bakma kıskanman doğal sonuçta o çocuklar senden değil bir başkasından ama yinede belli etmemeye çalış
Çocukları olduğunu biliyordun sonuçta ve mecburen eski eşi ile de vakit geçirecek kıskanmakta haksızsın gerçi yaşıma bakacak olursak sende çocuk sayılırsın ama neyse
Bunu bilerek evlendiysen senin şikayet etme hakkın yok oda onun evlatları
Tabiki gayet normal sende inşallah yakında bir çocuk yaparsın