2 yıldır evli kardeşim var 1 yaşında yeğenim var kıskanıyor gelinimiz çocuğu görmemi ve istemiyor belli ediyor istemediğini kardeşime De söylemiş gelmesin diye ona mı gidiyorum sanki ben kardeşimle yeğenime gidiyorum istemiyorsa gitsin odaya kapasın kendini kardeşim De diyor abla ne diyim esim diyor ne yapacağım gelin hanım kaşınıyor ne yapayım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yalnız gittiğin ev sadece kardeşinin evi değil. Senden rahatsız oluyorsa, evlerine gidip durmak yerine adabınca onları kendi evine çağırırsın ve hasret giderirsin. Kardeşini zor duruma sokup, yuvalarında huzursuzluk çıkarmanın bir anlamı yok.
Niye gitmiyim evin kirasını kardeşim ödüyor tsbiki gidicem oyle birsey mi var gelin istemiyor diye onun keyfi ne gitmicem onun ailesi gelecek oyle biseu yokk gidicem tabiki de oda insan olsun çayımı getirsin güler yüz davransın da sevelim iki gulsun
Kardesimi onun ailesine tek mi bilecekler yanliz değil kardeşim bunu bilcekler
Evin kirasını kardeşin ödüyor diye, insanları rahatsız etmenin mantığını anlayamadım. Kardeşin senden önce ailesini düşünmek zorunda. Çok seviyorsan, çayı kendin yapar kendi evine çağırırsın, gelinine hizmet edersin. Bu kafaları anlamak istemiyorum. Kardeşini çok seven biri nasıl böyle davranır? Belli ki eşi sizden hoşlanmıyor. Zorla sevgi olmaz ama saygı olmak zorunda. Sen saygılı davranırsan, karşı tarafın da davranışlarında çeki düzen olacaktır.
Nee birde geline hizmet mi edeceğim yok artık daha neler pes
Benim için bu konuşma bitmiştir ahdhdhd teşekkürler, size hayatta başarılar.
Su yazeiklarinizdan hak ettiğinizi çıkardım umarım yaniliyorundur
Nerden çıkardınız hak ettigimi
istemek zorunda değil
İstemek zorunda benim kardeşimin evi benim yigenim istick mecbur isticek hizmetimi de edicek. O istemediği için inadına her gün gidecm
kadında sana bi dayak atar
O kim ki öyle bir şey yapsa kardesimden yer dayağı oturur o kim ki gorumcesine dayak atacak çocuğunu alırım elinden
hapsi boylarsın o zaman
az yapmış sana
Yo niye hapsi boylayim çocuğunu dövüyor derim iddia ederim zaten o şekilde devlet ondan alır cocugu sonra ömür boyu derki ben bu gorumceme böyle yapmasaydım keşke der ayaklarıma kapanır sa affederim
idda üzerine girmiyor darp raporu olması gerek
akılda yok
Napcam soyle ozmn beni istemesi için napcam ayaklarına mi kapancam hayatta yapmam hayatta beni oyle de böylede isticek mecbur istememe sebebi yok neymiş çocuğuna meme verdim birkere kendi mememi veremezmisim Bende anne yarisiyim ne var verdiysem sonra yanında sigara içiyor muşum sanki cocuga ıciriyorum sigarayı bide kardesimin yanına oturtmadim ben evdeyken başka koltuğa geç ben oturcam dedim oda şakaydı zaten ne var yani
månyak mısın ulan sen
rezillik resmen
Ne diyor sun ya ne var bunda
tövbe yarabbim ya insanı katil eder
Sende beni kıskandın heralde bizim gelin gibi
gelin sana az yapmış hapse tıktırmadığına şükret
Yo bana hak verenler de var. eskiden gorumceler neler yaparmış benim yaptığım da bir şey yok ne var bunda
onların zaten yaşamaya hakkı yok
ben olsam diri diri mezara sokardım
Büyük konuşma kiz benden daha beter gorumcen olur elinden bisey gelmez cocuklarin için mecbur kalırsın ozamn gorursunn
kimse bana üstünlük taslayamaz doğduğuna pişman ederim onu
Kocandan bol bol dayak yersin ozaman sende sonrada bosanir ortalarda kalırsın harcanirsin
kocayı da gömerim o zaman
alırım silahı vururum kafasından kelepçelerim
He he çok yaparsın hiç bisey yapamazsın boş konuşma cocum
gerçek mi değil mi haberde görürsün
tamam canım sana cezaevinde don getirirler 😀 cocuklarinda ortada kalır sokaklarda buyur
çocuk umrumda değil
ceza evinde de fazla kalmam rüşvetle çıkarım
Kiz sen hayal dünyasında yasiyon heralde uyan uyan gerçek dünya öyle degil
2 kızı öldüren katil bi serbest asıl sen uyan
Şiddete karşıyım. Ama dayağı hak etmiş
Kim dövecek ki kardeşim Ortalığı ayağa kaldırır cirkeff
Ailesini toplar uzerimize
Al karşına kızım senin derdin ne? De
Cok çirkef suratsız surat beş karış ggorsen
Sen de çirkef olacaksin başka yolu yok ya kardeşine de ki adam ol ailenin de degerini bil ve bilmesini sağla ya da sen de ona onun gibi davran