İki çocuğumuz var. Eşim bir tane daha kıskançlığından beni eve bağlamak için mi istiyor?

Evlendiğimizde çok geçmeden hamile kaldım ve bir bebeğimiz oldu. Bu yüzden çalışmaya ara verdim çok işime düşkün olduğum halde. Daha sonra eşim yaş farkı çok olmasın bir tane daha yapalım diye yalvararak beni ikna etti ve bir bebeğimiz daha oldu. Şu sıralar şakayla karışık üçüncüyü yapalım bizim bebeklerimiz çok tatlı oluyor diyor ama ben hemen şaka bile olsa karşı çıkıp inkar ediyorum işe geri dönmem gerek eve hapsolup körelmek istemiyorum diyorum bozuluyor sen bebeklerimizi ayak bağı olarak mı görüyorsun diye. Artık işe geri dönmek istiyorum bir şekilde bakıcı vs ya da eşimin annesine emanet edip. Bıktım sürekli evin içinde bebek bakımıyla uğraşmaktan. Spora başladım ona bile eşim arada laf ediyor kavga ediyoruz. Üçüncü çocuğu kıskançlıktan beni eve bağlamak istediğinden yaptırmak istediğini düşünüyorum. Haksız mıyım?
İki çocuğumuz var. Eşim bir tane daha kıskançlığından beni eve bağlamak için mi istiyor?