Evlendiğimizde çok geçmeden hamile kaldım ve bir bebeğimiz oldu. Bu yüzden çalışmaya ara verdim çok işime düşkün olduğum halde. Daha sonra eşim yaş farkı çok olmasın bir tane daha yapalım diye yalvararak beni ikna etti ve bir bebeğimiz daha oldu. Şu sıralar şakayla karışık üçüncüyü yapalım bizim bebeklerimiz çok tatlı oluyor diyor ama ben hemen şaka bile olsa karşı çıkıp inkar ediyorum işe geri dönmem gerek eve hapsolup körelmek istemiyorum diyorum bozuluyor sen bebeklerimizi ayak bağı olarak mı görüyorsun diye. Artık işe geri dönmek istiyorum bir şekilde bakıcı vs ya da eşimin annesine emanet edip. Bıktım sürekli evin içinde bebek bakımıyla uğraşmaktan. Spora başladım ona bile eşim arada laf ediyor kavga ediyoruz. Üçüncü çocuğu kıskançlıktan beni eve bağlamak istediğinden yaptırmak istediğini düşünüyorum. Haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAdam güzel. E belli ki kadın da güzel. Öyle olunca çocukta güzel oluyo. Adam bi yönden haklı. Ama 2 çocuk kafidir. Bebeğin sütten kesikir kesilmez tekrar iş dünyasına dönmelisin bence. Hem tek maaş geçinmek zor. Hem belliki bu ev hanımliğı modları sana göre değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunalıma girmek üzereyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
+1 yılKesinlikle işine dönmelisin bence eve bağlanırsan maddi özgürlüğün de olmaz o bakımdan kesinlikle çalış
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet dönmeyi düşünüyorum
+1 yılEsinmi dogurcak esinmi buyutecek esinmi tasiyacak ayar oluyorum soyle erkeklere. Yapma kardesim korun sen soyleme onada.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yıliçten içe bana da öyle geldi
02 Yorumla
Soran+1 yılBana da :(
- +1 yıl
sen istemiyor isen yapma
Haklısın bence daha çocuk yapma mk
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yapmam
- Bebek Bakımı konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılne iş yapıyorsun
017 Yorumla
Soran+1 yılFizyoterapistim
- +1 yıl
hmm okumuşsun kadınsın nie engel olsun ki kıskançlığı var mı belirğin bir sekil de
Soran+1 yılEvet çok kıskanç
- +1 yıl
eve tıkmak amaç. Ama güzelce konuş. İncindim de
Soran+1 yılSöylüyorum çok bunaldım diye spora döndüm zaten çocukları annesine bırakıyorum belirli günlerde. İşe dönmek istediğimde tepki veriyor ne istersen izin veriyorum sıkmıyorum diye abartıyorsun el kadar çocuklar napsın sen işteyken diyor
- +1 yıl
kaç yaşındalar?
Soran+1 yılBüyük üç yaşına girecek küçük 6 aylık
- +1 yıl
3 neyse de 6 aylık anneye muhtaç biraz daha bekle
Soran+1 yılZaten iş bulmam 4-5 ayı bulur işte bunu anlamıyor
- +1 yıl
pandemi var ha diyince iş bulabilir misin ülke durumu malum
Soran+1 yılBen iş ararken çocuk da biraz büyümüş olur bilmiyorum ne yaparsam
- +1 yıl
o 6 aylık bebek biraz daha büyüyene kadar bekle sonrası ALLAH kerim. o zaman bu pandemi de azalmış olur rahat olursun sende
Soran+1 yılEvet tabii öylesi mantıklı ama ne zaman beklesem sonu gelmiyor artık adım atmak istiyorum
- +1 yıl
bekle biraz daha pandemi azalsın en azından çocuğunu düşün.
Soran+1 yılBeklemekten yoruldum :(
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok o bebeği düşüneceksiniz
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılNe güzel işte
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Bebek Bakımı > Sorular > İki çocuğumuz var. Eşim bir tane daha kıskançlığından beni eve bağlamak için mi istiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat