Kaynanam eşimi ve çocuğumu benden kıskanıyor?

1 yıllık evliyim kaynanam başlarda çok iyiydi zamanla degismeye basladi ayri evlerde yasiyoruz fakat cok yakin oturuyoruz nerdeyse hergun gorusuyoruz beni delirtmek icin elinden geleni yapiyor bunlari yaparken disardakilere farkli gosteriyor kendini herkese gore cok iyi gelinini cok seven sadece onun iyiligini dusunen birisi gibi gorunuyo oynuyor resmen 3 aylik bir kizim var hamile kalmama katlanamamisti doktora her gittigimizde yok dimi gibi sorular soruyordu banada öldü mü sakat mi gibi kelimeler kullaniyordu ayrica bulantilarimin oldugu donemlerde surekli mutfaga sokup bir seyler yaptiriyordu ama buna ragmen takmamaya calisiyordum dogum yaptigimda annemin yanimda kalmasina katlanamadi annem kaliyor diye o da kaldi ve hic biseye faydasi olmadi anneme ve bana dunyayi zehir etti cocugumu kucagima aliyorum hemen benden aliyor annesi zannetsin diyor emzirmek icin aliyorum annesi mi emziricek ben emziriyim diyor ve bunu ciddi ciddi diyor esimle sohbet ettigimizde hemen konuya dahil oluyor kapi dinliyor esimle konusamiyorum cunku annesine ona gore bir melek sadece ona gore degil aslinda herkese gore cunku cok guzel oynuyor kadin ve daha bir suru sey biktim artik boyle olunca esimden de soguyorum evliligim kotuye gidiyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim sizce ne yapmaliyim?
Kaynanam eşimi ve çocuğumu benden kıskanıyor?