Benim hiç çocuğum yok ilk evliliğim 23 yaşındayım eşim 37
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇocuklarıyla kaynaşmaya çalış benim babamın eşi benimle arkadaş gibi olmuştu ben 10 yaşında falandım hep gülümseyerek konuşurdu çocuk dilinden konuşurdu o yaşa uygun şekilde o şekilde önyargilarimi kırdım şimdi 22 yaşındayım hala konuşuruz babamla telefonda konuştuğumda onunla da konuşup sohbet ederiz mutlaka, yılda iki kez evlerine giderim kalırım babam işteyken biz gezeriz kahve içeriz sohbet ederiz
O şekilde düşünebilirsin kıskanmak ve görüşmelerini engellemek eşinle aranı bozar unutma evlat herşeyden kıymetlidir. Babamın eşi de akıllı davrandi ve bu şekilde babamla arası çok iyi.
Benm de sevgilimin çocukları var ve 34 yaşında yarin obur gün evlenirsek falan ben hiç müdahale etmem görüşmelerine tabii ki bana ve benimle olan çocuğumuza da (daha yok ama) eşit davrandığı sürece. Eşit davranmassa o zaman konuşurum ve müdahale ederim tabii ki00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Neden kendini soyutluyorsun ki eşinle beraber sende çocuklarla zaman geçirebilirsin. Bir önceki bunu eşi sorun yapmayacaksa hiçbir sakıncası olamaz bu durumun. Sen eşinden ilgi beklerken tüm boş zamanını her hafta sonu çocuklara ayırıyor olması tabikide sende kıskançlık yaratır bu çok normal ama sakıncalı bir durum. Kıskançlık zamanla evrimleşerek başka duygularada neden olabilir. Durumu eşinle paylaşmalısın ve beraber zaman geçirmelisin.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın. Ben o yüzden evlenip boşanmış biriyle çocuğu yoksa evlenilebilir ama çocuk varsa iyi düşünün diyroum hep. Çünkü eski eşle bağının kopmayacagi anlamı taşıyor çocuğun varlığı.
Bu durumu dengelemesini iste. Bir baba olarak elbette çocuklarıyla ilgilenecek ama madem tekrar evlilik tercih etti o zaman sana karşı olan görevlerini de ihmal etme hakkına sahip değil.
20 Yorumla
+1 yılTanışmadan, konuşmadan, düşünmeden yapılan evlilik yıpratır sen genç bir anne adayı olarak çocuklu birini kabul ettiysen sartlarıda kabul etmiş olursun hee şöyleki eğer etraflıca konuşulup ortak kararlar aldıysanız ve bu kararları eşin yerine getirmiyor ise sen haklısın ama çocukların burada günahı yok.. elbette genç bir kadın olarak seninde gönlünün hoş tutulması gerek.. mutlu olmak herkesin hakkı.. konuşarak bir birinizin eksiklerini tamamlayın iyu günler
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
108
Cevap
86Cevap
Ben anlamıyorum ya böyle 20’li yaşların başındaki kızların35-40 yaşındaki adamlarla evlenmesini, üstelik bu adam 2 çocukluymuş, kendisine 3. çocuk almış gibi yanlış anlamayın da.
yaşı yaşına uyan,2 genç çift olmak varken neden 15-20 yaş farkı?
Tamam ben de zamanında kendimden büyük kadınlarla takıldım ettim ama evlenmedim yani, çok farklı şeyler.1026 Yorumla- +1 yıl
sübyancılıkla ne alakası var ? ota boksa sübyancı diyorsunuz peygamberimiz genç yaşta evlendi hz hatice 20 bile değildi 15 16 14 diyenler var ha sen ateist ya da dinsiz misin orasını bilemem ama ninelerimiz de 20yi geçmezdi evlilik yaşları bir birlerini seviyorlarsa isterse 60 yaşındakiyle evlenir.
- +1 yıl
@UDixon2 konunun dinle bir alakası yokken konuyu dine getirip üstüne müslüman birine ateist misin bilemem demek ayrı saçmalık olmuşta neyse 😂
Peygamber efendimiz s. a. v’in evliliği savaş durumundaydı oradan örnek vermekte saçma olur, şu an savaş durumunda öyle ters bir durumda değil insanlar, senin gibi düşünecek olursak 5-6 evlilik yapalım o zaman. isteyen istediğini yaşar zaten ona da lafımız yok sen kendi kendine yorum yapılmasına karşısın. Üstelik bu sitenin amacı bu. - +1 yıl
@UDixon2 Evlilkte, aşkta sınırlamalara ve önyargılara ben de karşıyım. Küçük bir düzeltme yapmak istiyorum. Hz. Muhammed zamanındaki arap toplumu kız çocukalrını, kadınları bir mal gibi görüyordu. Kız çocuklarının doğduklarında öldürülmelerine dair adetleri vardı. Bir de bize barbar diyorlardı. Neyse; bilmediğimiz diğer bir adetleri de, kız çocuklarının yaşlarının hesaplanması. Genelde ilk adetinden itibaren yaş sayılırdı. Bunu, küçük yaşta kızla evlilik yaptı diyenler için yazıyorum...
- +1 yıl
@Captain_M kanka ben de karşı değilim kendimi anlatamıyorum galiba ben, ben de aşkta yaşmış, statüymüş vs vs. Her engel görülen şeylere ben de karşıyım zaten, kendi yorumumu yaptım ben sadece, ben aşık olarak evlendiklerini falan da düşünmüyorum o yüzden. Benim de başıma gelmişti mesela böyle ilişkiler, karşı olsam ben kendimde yaşamazdım. Aşk sınır tanımaz ki. Neyse daha fazla bu konu ile ilgili yazmak istemiyorum.
- +1 yıl
takıldın ama evlenmedin mi? özür dilerim ama senin gibi bir erkekle gerçekten evlenilmez. O kadınlar senin onlarla evlenmediğin için çok şanslılar. Yazık çok yazık!
- +1 yıl
@Mafyanınavukatı benim nasıl bir erkek olduğumu biliyor gibi yorum yapmışsınız.
- +1 yıl
sen nasıl bir erkek olduğunu kendin yazmışsın. Ben de yazdığından çıkarım yaptım. Bütün suç senin. Bana niye çıkışıyorsun?
- +1 yıl
@Mafyanınavukatı ağır yorum yapıyorsunuz, gerek yok bence. Özel hayatımın detaylarını anlatmadım ben burada.2 cümle okuyup yargılamayın lütfen 🙏
- +1 yıl
Sen soru sahibinin iki cümlesini okuyup yargılarken bir şey olmuyordu ben senin iki cümleni okuyup yargılarken mi sorun oluyor?
- +1 yıl
@Mafyanınavukatı çıkışmak falan yok zaten, ben neden yanlış anlaşılıyorum acaba?
- +1 yıl
@Mafyanınavukatı soru sahibi için değil ben genel olarak yazmıştım gerçekten. Ayrıca soru sahibi detay vermiş yani benim yazdığım yorumda detay yoktu. Ben evli falan değilim, zamanında yaşamış olduğum şeylerle ilgili yazdım.
- +1 yıl
"Tamam ben de zamanında kendimden büyük kadınlarla takıldım ettim ama evlenmedim yani, çok farklı şeyler."
Bu cümleleri yazan siz değil misiniz? - +1 yıl
@Mafyanınavukatı ya böyle okuyunca şimdi demek istediğinizi anladım, demek istediğim o değildi yani, nasıl anlatsam bilemiyorum ki, kullanıp atmak gibi olmuş yorumum, öyle bir şey yok ama. Ben öyle bir insan değilim.
- +1 yıl
Sorun bir tek bununla alakalı değil ki. Siz eleştirdiğiniz şeyi kendiniz yapmışsınız. Yani kendinden yaşça küçük kadınla birlikte olan adam sübyancı oluyor fakat sizin kendinden yaşça büyük bir kadınl olmanız sorun teşkil etmiyor çünkü siz o kadınla evlenmediniz. Evlilik ve takılmak iki farklı şey. Bir şeyi eleştirebilmeniz için bunu önce sizin yapmamanız gerekir fakat siz aynı şeyi yapıyorsanız ve karşı tarafı eleştiriyorsanız bu ne oluyor biliyor musunuz? RİYA. Üzgünüm ama sözlerinizde riya var.
- +1 yıl
@Mafyanınavukatı lütfen ön yargılarınızı kırın bence biraz, ne insanlar var evli olduğu halde neler yapıyorlar, ben gibi sadık-sahiplenen-kıskanç birisi hakkında neler yazdınız. Ben de evlilik için uygun değilsem kim uygun acaba bu dünyada?
- +1 yıl
@Mafyanınavukatı ya siz beni anlamıyorsunuz ki, ben kalkıpta lanet olsun bu insanlara, neden kendilerinden yaşça büyük insanlarla evleniyorlar, kimse böyle bir şey yapmasın falan gibi bir şeyler yazmadım.
Öylesine genel bi yorum yapmıştım sadece, son zamanlarda çevremdede çok görüyorum-duyuyorum, burada da çok okuyorum öylesine yazmıştım yani, neden riyakar olayım ben? Sübyancı olayını da itiraf edeyim adama sinir olduğum için yazdım. Yoksa öyle bir düşüncem de yok yani. - +1 yıl
Burada takıldım nokta sizin ilişkinizde takındığınız tavır değil ki? Hanım efendinin kocasına dolaylı yoldan sübyancı dediniz. O halde bütün bunlar göz önüne alındığında sizden büyük olan sizinle ilişkiye giren o kadınlar da sübyancı olmuyor mu? Siz onları sübyancı olarak görmeyip onlarla birlikte olurken hanım efendi neden sizin psikolojik şiddetinize maruz kalıyor? Niçin eşi sübyancı konumuna düşürülüyor? riyakar birisiniz. bunu kabul edin. size göre siz her şeyi yapabilirsiniz fakat bir başkası sizin yaptığınızı yaparsa eliştirinize maruz kalır. bana göre insanlara bu şekilde yaklaşan bir adam evlenilecek biri değil.
- +1 yıl
@Mafyanınavukatı öyle bakarsak toplumumuzda yaşça büyük erkek küçük kızla evlendiği zaman, bir şey yok ama büyük kadın küçük erkekle evlendiği zaman ters gözle bakılıyor yalan mı? Ben riyakâr değilim gerçekten, yaptığım şeyi söylerim, arkasında dururum. İnkâr etmem asla, evet haklısınız sübyancı falan o tarz bir şey yazmamam gerekiyordu. Haklı olduğunuz konuyu kabul ediyorum ben zaten. Evlenilecek adam konusunda da yine önyargılı düşüncenizi yazmışsınız, diyorum ya ben değilsem kim uygun acaba? Tanımıyorsunuz beni ama neden böyle Ağır yorum yapıyorsunuz? Ben gerçekleri yazıyorum, lafı dolandırma, kıvırma vs yok yazdıklarımda. Öyle olsa sübyancı olayında haklı olduğunuzu kabul etmem, kendi yorumlarımın doğruluğunu savunurum sonuna kadar.
- +1 yıl
söz ağızdayken insanın esiri olurmuş. Ağızdan çıktığında ise insan onun esiri olurmuş. O yüzden neyi nasıl söylediğimize her zaman dikkat etmeliyiz. Sizin nasıl bir insan olduğunuzu bilemem. belki de yazdığınız gibi bir insansınız ya da yanlış yazdınız. Bunu da bilemem. Bu benim sorunum değil. Ben sizi yazdığınız kadırıyla bilirim. O yüzden burada sizin dikkat etmeniz gerekir. Sizin ne yazdığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinizi en doğru şekilde yansıtamayan sizsiniz. Ben sizi yazdığınız şeyle yorumluyorum.
- +1 yıl
Yani diyeceğim şu. Eğer böyle biri değilseniz neyi nasıl yazdığınıza dikkat edin. Bana da o fırsatı vermeyin. İyi akşamlar!
- +1 yıl
@Mafyanınavukatı olsun, siz de çok önyargılı ve Ağır konuşuyorsunuz sonuçta. Ben en azından öyle yapmadım değil mi? Doğru yorumlarınız var ama bu yüzden ben de sizi dar görüşlü bir insan olarak görüyorum. Anlamadan dinlemeden yargılıyorsunuz siz de. Daha hafif şekilde de yazabilirsiniz mesela yazık sana, riyakâr demek yerine, ilk başta neden evlenmedin diyebilirdiniz, sadece yanlışları olan ben değilim. Çok iyi bir insan olmama rağmen insanlara karşı neden bilmiyorum ama böyle bir bana güvenmeme durumu oluyor zaten ben de anlamıyorum, çok samimi olduğum kişiler falan hariç. İnsanlar ön yargılı. Siz de öylesiniz.
+1 yılŞöyle düşün kendi çocukların olsaydı babaları onlarla ilgilensin isterdin dimi bir çocuğun baba ilgi sevgisine her zaman ihtiyacı vardır ilerde sizinde çocuğunuz olursa onunla ilgilendiğinde de kocam benimle ilgilenmiyor mu diyeceksin sen de o çocuklardan kocanı kıskanmak yerine bunu kabullen o çocukların babalarına ihtiyacı var üvey annelik duygularını bırak gerçekten mesafelide olsa benimse ve sev abla olarak yaşın daha gençmiş zaten çocuklarla sende vakit geçirmeye çalış hep birlikte vakit geçirmeye çalışın eşinin de sana karşı hatası şu olabilir bunuda onunla konuşmalısın durumu sakince izah ederek haftasonları madem çocuklarına çok ilgili hafta içi de yorgunum demeyecek o eksiğini giderecek ya da haftasonu planlarına seni dahil edecek edemiyor çocukları bundan rahatsızlık duyuyorsa dengeyi koruyup zamanını paylaştıracak senin ilgisiz kalmanda ne sana ne eşine ne de evliliğinize hayır getirir bir evlilikte kadın mutsuzsa adamda mutlu olamaz
10 Yorumla
+1 yılAynı zamanda seninle de zaman geçirsin çocuklarını senin yanına getirsin onlar da senden habersiz mi yani hep beraber olun yani ayrı ayrı zaman geçirmeyin sonuçta onun o adamın yani yeni ailesi sensin çocukları da aileden sayılır yapacak bir şey yok eşine söyleyeceksin hep beraber vakit geçireceksiniz ya da hayatının sonuna kadar kıskanmaya devam edeceksin
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHafta sonu çocukları ile görüşürken seni evde tek bırakıyorsa gücenmen veya kıskanman normal Sen de git onlarla beraber zaman geçir. Ama şunu unutma Hem babanın hem de çocukların Hakkı beraber zaman geçirmek onları ayırmaya hakkın yok. Dördünüz beraber zaman geçirin
10 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 825 cevap paylaştı. Kıskanman gayet normal. Sana uygun bir eş seçememişsin. Kendine ait hiçbir occupation yok yani uğraş, aktivite. Sürekli eski cahil kadınlar gibi kendine güvenmeyip her haltı erkekten beklersen işin zor. Kendine gel. Silkelen! Bu hayatta kimseden bir kuruş bir şey isteme. Ezdirtme kendini. Haklarını savun...
01 Yorumla- 1 yıl
Ben de seninle hemen hemen aynı durumdayım eşimi çok seviyorum onuda üzüyorum kendimize çocuklar yaptıklarıyla zil çalıp oynuyorlar bu hep böyle olacak eşimin çocukları onun için çok kıymetli ya bu deveyi güdeceksin ya da bu evliliği bitiriceksin içindeki güzelliklere odaklan hep bir eksik arama mesela başta ben böyle yaptım 2 yıldır evliyim şuana kadar inişli çıkışlı geldim ama evlilikte sabır önemli her şey dört dörtlük olmuyor birde burdan bak bakalım 🤘
+1 yılYanlız unutma onlar kendi çocuğu sen elin çocuğusun adamı kendi kanından canından kıskanacaksan neden evlendin ayrıyeten bi çocuk gelişimci olarak o babayı kutluyorum herşeyin telafisi olur ama çocukluğun asla çocuklar aileleriyle geçirdiği hiçbir saniyeyi unutmaz eğer onları ihmal ederse o boşluğu ilerde kapatamaz biraz merhametli ol haftasonu onlar ne etkinlik yapıyosa sende katıl kıskanmak yerine
10 Yorumla
+1 yılBoşanmış ve çocuklu biriyle evlendikten sonra kocanızın çocuklarıyla geçirdiği zamanı kıskanmanız çok egoistlik, empati yapın o çocuklar sizin de olabilirdi babalarının çocuklarınızla zaman geçirmesini istemezmiydiniz, boşanmış bir Anne babanın çocukları oldukları için pisikolejileri çok iyi değildir Babaları da bu açığı kapatmaya çalışıyordur
10 Yorumla
+1 yılİşte çocuğu olan ve daha önce evlilik yapmış kişilerin ikinci evlilik yaparken eş seçimi üstünde çok durması gereken bır konu.. Seni eleştiremem çunku kadın ılgı ıster. İlgisiz kaldıgında solar. Lakin sanki siz flört aşamasında birbirinizle bu konuları hıc konusmqmıssınız gıbı geldı sorduğun sorudan bunu cıkardım.. İletişim problemi var konusarak cozebılırsınız.
10 Yorumla
+1 yılE yani tabi ki yanlış. Çocuklarına da vakit ayırmalı. Üstelik evlenirken çocuğu olduğunu biliyordunuz, ne umdunuz çocuklarını sallamayıp kendini sizin mutluluğunuza adayacagini mi?
Zaten aranızdaki yaş farkı bile korkunç. Siz evlenirken mantıklı yaklaşan bir yakınınız yok muydu yazık ya...
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle İslamda kıskanmak iyidir.
Delili: Hadis: "Bir insanın eşini kıskanması imandandır. Eşini kıskanmayan erkekte de kadında da hâyır yoktur." Lakin bu kıskanma kine ve nefrete dönüşmemeli.
Eşinizin çocuklarıyla vakit geçirmesi normal, çünkü oda onların babası sonuç itibariyle.
Lakin Eşiniz tamamen sizi bırakıpta onlarla vakit geçiriyorsa bu tamamen yanlış,
Onlara vakit ayırdığı gibi size de vakit ayırmalı.
Eğer herhangi bir konuda şikayetiniz varsa erkeğin veya kadının bir birleri ile oturup konuşmalı ve anlaşmalılar.
Evlilik sadece akşam gelip yemeğini yiyip sadece televizyon izleyip kadınıyla veya erkeğiyle ilgilenmeden gidip yatmakla olmuyor.
Birbirinizin eksiğini tamamlamalı, televizyon veya boş işler yerine birbiriniz ile vakit geçirmelisiniz. 😊00 YorumlaHayirda sorun değil aslında ama bu durumda haklısın kiskanmaktada şöyleki bazıları bunu bilerek evlenmişsin demiş evet bilerek evlendin diyede eşinin senide ihmal etmesi gerekmes eşinin bu konuda dengeyi kurması gerekiyor tabiyki çocukları ile gorussun ama sizide ihmal etmesin yani bunu eşinizle güzel bir dille konuşabilirsiniz ya da sizde onlara katılabilirsiniz esinizde bunu isterse sonuçta o çocuklar hep hayatinİzda olacak sizede alissinlar sizde onlara alışın ve sevmeye bakın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçten içe kıskanırsın tabi ama sorun sende yaşın daha çok genç gidip o yaşta adama kendini layık görürsen üstüne evlenmiş boşanmış 2 çocuklu adamı !! Tabi bunlarla karşılaşırsın şimdi burada ağlama. Bekar evlenmemiş adam bulamadın mı? İnsanın çocuğu her şeyden önce gelir. Ne çocuklarıyla bağlantısı kesilecek ne eski eşiyle çocuklar var sonuçta arada.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun böyle olacağı belliydi sizin için çocuklarından ödün vereceğini mi düşündünüz doğru olan çocuklarına zaman ayırması zaten siz bunları bilerek evlenmişsiniz ileride sizinde çocuğunuz olduğunda daha çok kıskanacağınızı düşünüyorum evlenmeden önce etraflıca düşünseydiniz keşke 14 yaş çok fazla 23 sizin cıvıl cıvıl olduğunuz bir yaş eşiniz ise hayattan çıkarımını yapmış eğlencesini geçmiş olgunluğa girdiği bir yaşta kusura bakmayın ama aşkta falanda yaş olur hata yapmışsınız gencecik biri olarak ilklerini başkasında yaşamış birini seçmişsiniz gençliğinize yazık etmişsiniz ama sizin açınızdanda genç biri olarak bazı şeyleri beklemeniz ilgi istemeniz doğal haklısınız belki bana düşmez ama seçiminiz yanlış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi de bunu bile bile evlenmişsin tabi ki çocuklarına ayıracak sende onlara katıl eşin seni istemeyecek değil ya sonuçta ya da bir hafta hepiniz olun bir hafta yalnız eşinle ol eğer her haftasonunu çocuklarına ayırıyorsa biraz sıkıntı olabilir haklısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl23 yaşında 37 yaşında bi adamla evlenmeyi nasıl göze alıyorsunuz anlamış değilim. Memlekette genç nesil tükendide bizim mi haberimiz yok e tabiki yaşanılan zaman farkından böyle sorunların olması normal.
Para çok diye girdiğinden çoğu bu tarz işlere ama sonuçlarınıda göze almalısınız yani.
Bence baştan yanlış bir seçim.00 YorumlaEvlenmeden önce düşünülmesi gereken bir durumdu bu geçmiş olsun artık çok geç sizin için. Ama eşinizi seviyorsaniz eski eşinden olan cocuklari da sevmek ve benimsemek zorundasınız. Eşinizden bir parça gibi görmelisiniz onlari
00 Yorumla
+1 yılÖlçülü olmasını sağlayarak sabırlı olmalısın. Çocukların büyüme dönemlerinde ilgilenmesi gerektiği gibi, seninle de aynı şekilde ilgili, alakalı olması gerekiyor. Dengeyi bu şekilde sağlayın.
🌹00 Yorumla
+1 yılSenin öncü olman lazım. Kıskanıp öf pöf etmek yerine daha uyumlu git. Sen rahatsız olursun diye belli ki dikkat ediyor. Sadece çocukları ile ilgileniyor ise sende yanlarında git mesela. Yardımcı ol. Hem eşinde daha mutlu olur.
00 Yorumla
+1 yılKıskanıyor olabilirsiniz ancak eşinizin çocukları sonuçta. Çok doğal bir durum. Yerinizde olsam kıskanmak yerine ben de eşimin çocuklarıyla iyi geçinmeye, onlarla vakit geçirmeye, kendimi sevdirmeye çalışırdım. 🌸
00 Yorumla
+1 yılSende onlarla vakit geçir. Sana alışmalarını sağlarsın böylece. Ayrıca çocuklu bir adamla evleniyorsan, baştan bunları düşünmen gerekirdi. Adam, her şeyden önce "baba", kendi sorumlulukları var. Sen de buna alışmalısın.
00 YorumlaYanlış. Kusura bak ya da bakma, sen o çocukları kabul ederek onların hayatına dahil oldun. Tabi ki ilk planda çocukları olacak. O yüzden sende bir şekilde çocuklarla iyi anlaşmaya çalış, hafta sonunu hep beraber geçirirsiniz zamanla. Kıskanman çok yanlış. Tamam sanada değer veriyordur ama öncelik çocukları.
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 987 cevap paylaştı. Bunları bilerek evlendiğin icin yersiz bir kıskançlık. Hergün senin yanında olan bi kaç saatini çocuklarına ayıran bir adam kıskanılmaz. Aksine destek vermelisin
10 Yorumla
+1 yılBu konuyu evlenmeden önce konuştunuz mu?
Evlilik öncesinde konuşmuşsanız ve eşiniz bunun dışında davranıyorsa ona konuşmanızı hatırlatın.
Konuşmamışsanız, en yakın zamanda, eşinizin çocuklarına zaman ayırmasına olumsuz söz söylemeden, kendinize de daha fazla zaman ayırmasını istediğinizi belirtirmeniz olumlu olacaktır.10 Yorumla
+1 yılSenin şu an acilen doktora gidip gaffana gaffana biseyle vurdurman lazim. Eğer o çocuklarla ilgileniyor ben kiskaniyorum diyosan ve evlenirken cocuklari kabul edip evlenmissen rica ediyorum kendini bi sorgula lütfen. Onları sahiplen yoksa benim üvey annem gibi olur sonun. 😡
10 YorumlaBilerek evlenmedin mi?
Eşini seviyorsan ona ve onun değerlerine de değer vermen lazım. Sende onlarla vakit gecir zaman gecir. Esinin gözünde değerin artar10 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok işte bu yüzden çocukla olan insanlarla hiç evlenmemiş insanlar ya da çocuğu olmayan insanları evlilik yapmasın diyoruz bu gibi sorunlar olabiliyor
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil. Eşin onların babası.
Seninle evlendi diye onları ihmal edemez.
Ayrıca sen o çocukları bilerek geldin. Şimdi kıskanma hakkına sahip değilsin.10 Yorumla Kesinlikle eşinle konuşmalısın. Çocuklarıyla birlikte vakit gecirmek istedigini, onlari tanimak istedigini soyle. Ayrica sensiz geçirdiğim haftasonundan keyif almıyorum de
10 YorumlaSen bunu bilerek evlendin ama. O çocukların sağlıklı bireyler olabilmeleri için babalarının yanında olmasına ihtiyacı var.
20 YorumlaO çocuklar ikinizin şaheseri bence bunda kıskanılacak bir şey yok
Kocanız başka kadınla konuşsa kıskanmanız normal olur ama kocanız altı üstü çocuklarınızla konuşuyor yani ne var bunda anlamadım02 Yorumla- +1 yıl
Cocuklar onun degilmis bacim
Unutmayın ki o 2 çocuğun babası ve ne olursa olsun babalık görevini yapmak, onlarla ilgilenmek zorunda. Öbür türlü o dünyaya getirilen 2 çocuk için acımasızlık ve saçmalık olur vakit ayırmaması.
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış. Sonuçta o adam senin kocan olabilir ama aynı zamanda o çocukların da babası. Bir çocuğu babasından ayırmaya hakkın olduğunu düşünüyor musun gerçekten?
00 Yorumla
+1 yılBunları göz alarak evlendin o çocukların en doğal hakkı babalarıyla buluşmaları. Eşinle çocuklarla birlikte vakit geçirebilirsin onunla konuşmalısın.
00 Yorumla
+1 yılKeşke bunu evlenirken göz önünde bulundursaydınız
Eşin 2 çocuğuna vakit ayırmak zorunda sen mecbur hafta içi 5 günle yetinmeye bakacaksın
Kıskanmakta haksızsın bu senin seçiminin bedeli00 YorumlaSeninle empati yaptığımda evet bende kıskanırım ama bununyenmek için aralarına katılırım o çocukları diğer eşinden çocukları gibi değil kendi evladın gibi benimsediğinde bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum keza zaten en başta sen bunları kabul ederek bir yuva kurmuşsun bu adamla :)
00 Yorumla
+1 yılŞöyle ki ben o çocuğun yerindeyim ve çocuk açısından büyük haksızlık olur kıskanman çünkü o kendi isteğiyle seçmedi o anne babayı onun da hakkı babasıyla zaman geçirmek yaşı kaç olursa olsun ha kıskanma konusun da ise minicik küçücük kıskanman normal ama şunu unutma ki çocuğuyla görüşüyor eski eşiyle değil :)
00 YorumlaEn başta biliyordun sonuçta bunların yaşanacağını da bilmeyecek yaşta değilsin cocukta değilsin kıskanman çok saçma yaşamak istediğin şeylere göre seçimini yapsaydın onlar çocukları adamın tabiki vakit ayıracak ayırmazsa sıkıntı var demektir hatta çocuguna sahip çıkmayan adam sana mı çıkar sonuçta valla kabul etmişsin bu hayatı şimdi kıskanmak falan gereksiz
00 YorumlaElbette çocukları ile ilgilenecek aslında bu güzel de bir şey belki ilerde sizin de çocuklarınız olacak. En azından birazda olsa ilgili bir baba olduğunu gösterir.
00 YorumlaSen de çocuklarla vakit geçir bi ablası olarak. Kıskanmana gerek yok çocuklarını bırakıp gidicek karakterde olsa bir gün seni de bırakıp gidebilir. Böyle olması daha iyi. Eski eşiyle de demek ki birşeyler yürümüyormuş bitmiş. Sen politik davran çocuklarla aranı iyi tut onlar da eşinin bir parçası sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılSeninle ilgilenip ilgilenmeme konusu hakkında bi yorum yapamam fakat evlenirken bu çocuk meselesini oturup her seçeneği düşünmen gerekiyordu ve evlenerek bu durumu kabul etmiş oluyorsun zaten
00 Yorumla
+1 yılHep beraber birşeyler yapmayı deneyebilirsiniz siz zaten kabul etmişsiniz çalışan insanın bir gün izninde çocuklarını görmesi çok doğal onlarında baba sevgisine ihtiyacı var...
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılNiye millet çocuklu, dul adamları tercih etmiyor sence?
Bu yüzden olabilir mi... çocukları olduğu müddetçe sen ikinci plandasin.
10 Yorumla
+1 yılBunları bilerek evlenmedin mi? o yaştaki adam senin ne enerjine ne de isteklerine yetebilir. Aranızdaki fark uçurumdan beter.
10 Yorumla23 yaşında çocuklu adamı ne yapacaksın ki sen millet kocasıyla gezer sen de bön bön bakarsın işte sjjs
12 Yorumla- +1 yıl
Xjwkjsbdhej canım bu soran kişi xjwjnd
- +1 yıl
bu soruyu *
Çocuk & Ebeveyn konusunda 9,4b cevap paylaştı. O çocukları sende benimse birlikte geçirin tatili
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle
Kıskanmak değil de açıkça bunu onla konusmalisn onlarla vakit gecirdg kadar seninle de geçirmeli
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 594 cevap paylaştı. Kıskanmakta haklı olsan da, o da haklı. Gene de her ikinizi memnun edecek bir yol bulabilmelisiniz...
00 Yorumla
+1 yılHer haftasonu bunu yapıyorsa tâbi ki de doğru değil sanada zaman ayırmalı madem öyle ilk evliliğini bitirmese imiş
00 YorumlaDİĞER GÜNLER PEKİ? digər günlerde de sana vakit ayırmıyormu?
Sorulacak çok soru var. Olduğun duruma göre değisir00 YorumlaÇok haklısın neden daha önce hep boşanmış biriyle evlenirim ama çocuğu olan birini istemem sorusunun cevabı gibi
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunları evvelce konuşmanız lazımdı.
Bilerek evlendiniz. Kabul etmeniz lazım.
Siz de onlara katılmayı deneyin.
00 Yorumla
+1 yılGörüp görülebilecek en saçma kıskançlık sebebi..
Zaten bunları bilerek evlenmişsin.. Öyle bir hakkın yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu bilerek evlendin. O çocukların da babaya ihtiyacı var zaten 5 gün görmüyorlar bunu en başından düşünecektin mesela ben olsam öyle biriyle evlenmezdim. Çünkü bu durumu on görüyorum sende gormeliydin. Babaları ile o çocukları ayıramazsın.
00 Yorumla
+1 yılOnlar evlatları tabiki ilgilenecek ve bunu bilerek evlendin sende onlara katılmayı denesen senin içinde eşin içinde güzel olur aslında
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizin çocuklarına zaman ayırması çok normal kıskançlık tepkiye yol açar esinhzin yanında olun çocuklarda size saygı duyabilir ?
00 Yorumla Keşke dengine göre biriyle evlenseydin. Kıskanman normal, haklısın da ama o da haklı. Yine de bir hafta sonunu da senin için ayırmalı.
00 Yorumla
+1 yılIyi iştee 5gün de sanA kalıyor ne güzel belki haftasonu nun 1. günü nü de sana ayırsa iyi olur, ben öyle yapardım mesela
01 Yorumla- +1 yıl
Adamı kıskandım ne şanslı ymış😊
+1 yılBunu göze alarak evlenmişsin. Yani onun çocukları kıskanmalık durum yok çünkü baştan sen kabul etmişsin bu durumu.
00 Yorumla
+1 yılSenide ihmal etmemesi lazım ama boşanmış çocuklara bakması lazım ilgilenmesi lazım baba ilgisi olayan çocuklar kötü
00 Yorumla
+1 yılDoğru banada olsa çok kızarım. Tamam çocuklarınla ilgilen ama. Karın en önde gelir
10 Yorumla- Devamını Gör (134)
Devamını Gör(179)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşimin önceki eşinden 2 çocuğu var. Hafta sonunu onlara ayırıyor, benimle bir şey yapmıyor. Kıskanmam yanlış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler