Merhaba, avrupada yaşıyorum Danimarka diye bir ülkede. Hayatim boyunca arkadaşlıklarda zorlanmış biriyim, orta okuldan beri çok yakin bir arkadaşım vardı, ve tek arkadaşım. O baska bir ülkeden gelmiş ve buralar ona çok yabancı gelmişti, ben Danimarkada doğdum. Neyse biz orta okulda birbirimize tutunduk birbirimizin herseyi olduk ve arkadasligimiz 5-6 sene sonra sona erdi. Sebebi de benim Turkiyeye tatile gitmem oldu, yaz tatilinde ben turkiyeye gittim ve 5-6 hafta boyunca burada yoktum, döndüğümde hic bir şey eskisi gibi olmadı olamadı. yokluğumda yerimi doldurmuş, onu çok aradım konusmaya calistim Turkiyede tatilde olmama rağmen. bu olay yaklaşık 2 sene olacak ve ben hala unutamadım, baska arkadaslarla takılmadım degil takıldım ama hic bir şey onunla olan arkadasligim gibi olmadı. hersey çok bos ve samimiyetsiz geldi, o kız gittiğinden beri benim icimde bir boşluk olustu, kaç senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi ve bir anda baskalariyla arkadas oldu ve unuttu beni. bu 2 yıl içerisinde çok kavga ettik onunla, eskisi gibi olmak icin. ama olmadı o onları seçti ve ben ortada kaldım, kiminle yakin olursam olayım eskisi gibi olmuyor. onun icin okul bile değiştirmiştim daha yakin olalım diye, sürekli gezerdik, bir suru anilarimiz var. Ama onun icin hic bir degeri yokmuş gibi baska bir kızla en yakin arkadas oldu değişik değişik ortamlara yollara girdi. onu her gördüğümde icim daha fazla parçalanıyor, bir zamanlar en yakin arkadaşım olan kızla artık iki yabancı olmusuz ve bu çok zoruma gidiyor. icimde öyle bir boşluk oluştu ki gun geçtikce dahada kötüleşiyorum, o bana sarildiginda o icimdeki boşluk gidiyor ve iyi hissediyorum. Ama artık o yok, ve ben yalnız kaldım. sınıfta okulda hep yalnızım tek basimayim. her zaman herkes beraber oturur ama ben yalnız. denemedim degil, çok denedim aralarına girmeyi ama beni bir turlu kabul etmediler. Şu an bunları yazarken sınıfta herkes beraber otururken ben yalnız oturduğum yerden yazıyorum bunları. Artik okula gelecek mecalim kalmadı, hayat çok ağır ve zor geliyor ve artık ne yapacağımı bilmiyorum. Avrupa diyip gecmeyin, Turkiyeyle kıyaslanamaz, çünkü sizin orada arkadas ortamı diye bir sey var. burada tek anladıkları şey partiler ve birbiriyle iliskiye girmek, ve ben bunları yapmadigim icin farklı görüyorlar. Boyle okuldan sonra carsiya çıkmak, dolasacak veya kahve icmeye gidecek bir arkadaşım yok ortam yok. Turkiyede oldugum zaman gittiğimiz yerde arkadaşlarım var ve ordakiler burdakiler gibi degil, Turkiyedeki arkadaslarimla öyle konuşmuyoruz gittigim zaman takiliriz. aradan yıllar gecse bile konuşmasak gittigim zaman hala arkadaşız ve gezeriz iceriz. ama burası öyle degil bir turlu burada kimseyle yakin olamıyorum, icimdeki o boşluk gittikçe beni dahada karanlık bir kuyuya düşürüyor.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olsun yine de sabret. Okulu bitir. Univde her şey farklı olur
Üniyi zaten turkiyede okumayi düşünüyorum, 1 sene kaldı lisenin bitmesine dayanmaya çalışıyorum
Az kalmış.
gecmiyor zaman
Oyun oyna birileri ile online muhabbet et bul bi şey.
o kadar bos geliyor ki umudumu tamamen kaybettim, tum gun evde oluyorum odamdan cikmiyorum, gecen sene öyle bir depresyona girmiştim mi yüzümde çıkmayan yara kalmamisti, Şu an düzeldi bazı izler kaldı evet ama düzeldi yüzüm. sadece icimdeki o boşluk gitmiyor o icimdeki boşluk öyle bir sey ki nasıl anlatacagimi bilmiyorum
Gecer hepsi gecer merak etme. Sadece biraz sabret
Deniyorum
Benim de hiç arkadaşım yok ama gün geçtikçe kötüleşmiyorum tek takılmak her zaman iyidir
iyidir bazen evet, ama bazen insanin birine ihtiyaçi oluyor. kotu oldugumda kime ve nereye gideceğimi bilemiyorum ortada kalıp ağlıyorum, çok kotu bir sey.
Evet kötü bir şey yalan yok ama düşünsene bu zamanda kimseye güven kalmadı yani bir arkadaşın bir arkadaşı satması artık çok kolay bir şey olmuş kimseye güvenilmiyor hani demişler ya babana bile güvenme diye aynen öyle
Çok haklısın gerçekten, yalnızlığın iyi ve kötü yanları var.
Danimarka'da türk çok ordan bir arkadaş edinmek zor olmasa gerek
evet çok ama bir turlu olmuyor ne yapsam olmuyor
Neden peki kendini bu kadar içe kapanık olmamalısın
o arkdasimdan sonra çok denedim, ama hic bir arkadaşlık öyle samimi gelmedi. zaten bu ülkede arkadas edinmek imkansızla eşit.
Neden imkansıza eşit
burada yasayanlar anlar, disardan avrupa cennet gibi duruyor ama cehennem gibi bir yer. İnsanları ortamları o kadar değişik ki, bir iki arkadas olsa raziyim zaten daha fazla istemem kucuk ve güvenilir bir cevre yeter. ama bulamiyorum
Ta k ip edebilir misin
Sen en iyisi bir sevgili yap
var zaten ama oda turkiyede yaşıyor
Uzak ilişki olmaz Danimarka’dan birini bul
1.5 sene olacak, zor evet birbirimizin yanında olamıyoruz yazları görüşüyoruz ama imkansız degil
Sen flört yap oradan takıl eğlen
olmuyor öyle iste
Kral eğlenmen kafa dağıtman lazım böyle yalnız olmaz
arkadas olsa zaten eglencem ama biriyle flört felan olmaz sevgilim var
Oo zehr gut
Aldır beni Danimarka'da dost gör ondan sonra
Aga beee