+1 yılKorkutur. Çünkü erkeklerin doğalari gereği kendinden güçsüz olanı koruma içgüdüsü vardır. Zaten güçsüz görünen kadınları isterler hayatlarına Çünkü bu onlara daha da erkeksi yönlerini ortaya çıkardığı için kendilerini iyi hissetmelerini sağlar.
Kendi kendine yetebilen kadından korkmayan erkek ise güçlü bir erkektir. Aslanlar yanında aslan ile gezmek ister. Wuuuhhuuu ne laff beee 😄82 Yorumla- +1 yıl
🦁🦁
- +1 yıl
Guclu kadindan korkmam ama bana ustunluk taslayan kadindan hoslanmam pek
En İyi Cevaplar
2i de. Bunu geç öğrendim bir az ama öğrendim. Şöyle ki, evet kadın kendi kendine yetmeli ama erkeğe de imkan sağlamalı ki, erkek kadının ihtiyaçlarını karşılasın, korusun ve güvende hissettirsin. Bu kadın büyüler. Ama eğer bunlarda da kadın kendi kendine yetiyorsa ve erkeğe hiç ihtiyaç duymamış gibi gösteriyorsa kendini işte o zaman kadın korkutmaya başlıyor.
10 Yorumla
u +1 yılErkeğe göre bu değişen bir şey. Eziklik psikolojisi yaşayan erkekler, kadınların başarılı ve üstün olmasını tahammül edemez. Ancak güçlü bir erkek ;kadının gücüyle güçlenir, gözlerinde dahi o kıvanç, takdir edilme okunur. 🍁
12 Yorumla- +1 yıl
Cevap için teşekkürler. 🌹🌹
- +1 yıl
Rica ederim. 🌈🪁
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni büyüler yani ben güçlü kadınları seviyorum. ama ülkemiz de özellikle erkekleri korkutur çünkü erkekler kendine bakamayan ayda erkeğe muhtaç ıkadınları ister ki böylece sorun olduğu zaman boşanmasın ya da tartıştıklarında hep erkeğin dediği olsun. ama ben sevdiğim kadının kendi kendine de güçlü olmasını isterdim çünkü hayat zor bir gün ölebilirim.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılYarı yarıya olabilir diye düşünüyorum bunu çünkü bazı kesim erkekler doğu arap kafasındalar bunlar korkar çünkü kadını istedikleri gibi kontrol edemeyecekleri elde edemeyecekleri için.
Modern erkekleri ise büyüleyeceğini düşünüyourm.
Cinsiyet farketmeksizin herkes kendi ayaklarının üstünde durabilmeli.
40 YorumlaKendi kendine yetebilen kadınlar sadece erkekleri korkutmakla kalmaz, aynı zamanda büyüler de! Çünkü ne kadar bağımsız ve güçlü olurlarsa o kadar çekici ve etkileyici hale gelirler. Ama tabii ki, herkesin kendine özgü cazibesi ve çekiciliği vardır. Kimileri kendi kendine yetebilirken, kimileri de birlikte oldukları insanlarla tamamlayıcı bir ilişki kurmayı tercih eder. Her durumda, herkesin kendisi için doğru olanı bulması önemlidir.
10 YorumlaKendi kendine yetebilen kadınlar mı?
Dostum;
*Depremde vinçleri kullananlar erkek..
*İnsanları enkazdan cikaran erkekler
*Ulkeleri koruyanlar erkek
*Yollari binalari yapan isciler erkek
*Koprulerin kaba isciliklerini yapan yine erkek..
*Genleri bir sonraki nesile aktaran erkek
-Daha uzar gider bu...
Atlasi (dunyayi) sirtlayan meshur heykel bir erkek.
Siddetten koruyan yine bir erkek...
Kendi kendine yetebilen kadin? garip... burada kim kime muhtac biraz arastirmak lazim...
Bence bu tur fikirler insanlari birbirinden ayristirir... kimseye gereksiz ozguven vermemek lazim.
(Sahsi fikrim)..11 YorumlaBilmem erkeklere sormak lazım mesela size soruyorum siz cevaplayın 😅
31 Yorumla- +1 yıl
Burada soruları ben sorarım 🤣🎿🤣
Kişiye göre değişir, benim hoşuma gider. Elimden gelen desteği veririm.
14 Yorumla- +1 yıl
"Kendime yeterim. Senin desteğine mi kaldım" derse 🤣🤣
- +1 yıl
Canın sağ olsun, ben yokken de sen vardın. Hayatta başarılar der giderim. Herkesin 1 şansı var, o da ilk kullandığı... Ukalalar uzak olsun. Yalnız o sözden sonra benden alacağı 1 damla suyla hayatta kalacak olsa, kadın erkek fark etmez. Çay kaşığına koyar altında çakmak yakarım. :P
- +1 yıl
Ukalalık yapmasa çok şey değişebilirdi. Kendi kaybetti.
🤣
+1 yılErkeğe bağlı, genel bir şey söylemem. Yani söz konusu erkek, kendisine yetemeyen bir çocuk mu istiyor yoksa kendisinin hayat yolunda yanında olacak, desteği olacak bir yetişkin mi istiyor?
20 Yorumla
+1 yılKorkutur. Çünkü her erkeğin ilkel düşünme şekline göre, onların görevi kadınları korumak ve onlara bakmaktır. Ancak bir kadın zaten bunu kendi kendine yapabiliyorsa ve kendine yetebiliyorsa erkek kendini işe yaramaz hissedecektir. Bilinçdışı düzeyinde bu korkutucu bir durumdur ama bazı erkekler bilinç düzeyinde bunu çekici bulduklarını söyleyebilirler. Kısaca içten içe her erkeği korkutur vjfnfjnfgj
10 Yorumla
+1 yılKendine yeten kadınların son nesli annelerimizdi artık kendine yeten kadın yok kaslı uzun boylu zengin erkek görünce kendinden geçen kadınlar var sadece...
10 YorumlaHer ikisi de değil bence. Erkekler genelde -dicem şuana kadar gördüklerime göre- çok da takmıyorlar böyle şeyleri
10 Yorumla
+1 yılZeki, güçlü kadın her zaman tercihimdir. Gerekirse benden de güçlü olsun, benden de zeki olsun. Hiç farketmez.
10 Yorumla
+1 yılBeni etkiler ama zekasından ve kabiliyetinden dolayı etkilenirim. Yoksa kendi kendine yetiyo diye üstüne iş yığmak istemem.
10 YorumlaErkeklerin ilgisini çekip içlerinde merak duygusu uyandırırlar.
20 Yorumla
+1 yılGenelde oylelerine pek bakmazlar feminist der gecerler
20 Yorumla
+1 yılerkekler genelde yöneten olur; fakat eğer yöneten bir kadın olursa erkek, kadının ne yapabileceğini kestiremez... bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Sence mi? 🌹
Erkeğine göre değişir o. Kadının üzerinde hükğmranlık kurmak isteyen adamı rahatsız eder misal.
10 Yorumlagüçlü adam güçlü kadın ister aga net.. özgüveni zayıf adamda güçsüz karı ister.
10 YorumlaKadınlarda çok biliyormuş gibi hep korkutur demişler 😂
10 Yorumla
+1 yılÖzgüveni yerinde medeni bir erkeği korkutmaz. Şahsen öyle kadınlardan hoşlanırım.
10 Yorumla
+1 yılAksine daha çok hoşuma gider evde pisirik pisirik yatan kadinlardan iyidir
10 Yorumla
+1 yılBir insanın asgari müştereğe sebat ediyor olması üzücü bir durumdur bence.
10 Yorumla
+1 yılErkekler aciz, erkeğe ihtiyacı olan kadın sever genelde
10 YorumlaBen Güçlü Fit Ve Fitneese Giden Bir Kadınla Evlenmek İstiyorum Çok Çekiciler Ve Güçlüler👑💪💪❤💞
10 Yorumla
+1 yılbüyüler. kadın kendi kendine yetsin! güçlü olsun! kendini ezdirmesin! çok yaşa maskülizm!
10 Yorumla
+1 yılKendi kendine ayakta kalan ekonomik özgürlüğe sahip üretken kadınlar buraya yumruk havaya
10 Yorumla
+1 yılGaliba çekip çevirecekleri tipleri tercih ediyorlar
10 Yorumla
+1 yılMerkel detayı süper bu arada dünyanın en güçlü kadınlarından biriydi :D
10 Yorumla
+1 yılBen büyüler dedim ama genellikle erkeklerin bazıları korkuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlgun erkegi buyuler. Avanak erkeği korkutur bence.
10 Yorumla
+1 yılKim8simi büyüler kimisini korkutur
11 Yorumla- +1 yıl
: )
+1 yılKadın erkeksiz asla yeterli değildir, erkeksiz kadın istediği kadar iyi olsun erkeksiz eksiktir... onun cesaret aldığı bir erkeğinin olması şar👍
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerkel ne alaka anlamadım gitti başka birini bulamadınız mı
12 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka mı? Alman diye mi?
Cevap sahibi+1 yılSaçma nene hatun varken
+1 yılGöreceli bir kavram ama buyulemeli bence
20 Yorumla
+1 yılKorkutur bence çoğunu
20 Yorumla
+1 yılErkek söylemek istemese de güçlü kadın ister !!
10 Yorumla
+1 yılkorkutur o zaman erkeğe ihtiyaç kalmaz
10 Yorumla
+1 yılBence bana yeten erkek mutlu olur
10 Yorumla
+1 yılbüyüler
yetersizleri ancak korkutur10 Yorumla
+1 yılKadın karakterine bağlı olarak değişir
10 Yorumla
+1 yılAptal erkeği korkutur
10 YorumlaEn sevmedikleri kadin turudur
10 Yorumla