Ailemden çok farklıyım ve bu beni sürekli kırıyor?

Ailem çok dindar, başarılı olmaya çalışmaya namaza niyaza kapalılığq önem veriyorlar. Sigar içiyorum namaz kalmıyorum kafam açık. Sürekli dürüst konuşuyorum dobra olmamdan hoşlanmıyorlar. Babama karşı çıktığımda benden deli gibi nefret ediyor gibi bakıyorlar. Yan yana olduğumuzda hemen ortamdan kaçmak istiyorum. Düşüncelerimden hoşlanmıyorum hayallerim hedeflerim ya da hobilerim onlara boş geliyor. Harcadığım paralar vurdumduymazla geliyor. Oysaki sadece kendimi mutlu etmeye ve sevdiğim şeyleri öğrenmeye çalışıyorum. İki ablam var onlar karşı çıkmıyor iyi laf biliyor ve istediklerini elde ediyorlar Kapalı ve namaz kalıyorlar sürekli beni bu konu için darlıyor. Sigaram için öğüt veriyorlar. Bunaldım konuşsam fikirlerim heyecanlarım örtüşmüyor. Kendimi ait hissetmediğim bir yerde boğuluyor gibi hissediyorum. Buna nasıl çözüm bulmalıyım sizce 24 yaşına geldim hala bulamadım kendimi onlardan uzak tutup izole ediyorum bu sefer de içeride ne konuşulduğunu bilmediğim için kendimi yapayalnız hissediyorum bu yaşıma kadar az buçuk yardımları oldu Allah var iyiliğimi istediklerinden şüphem yok ama onlarla iletişim kuramıyorum bir öneriniz var mı
Ailemden çok farklıyım ve bu beni sürekli kırıyor?