Babam 70k maas alır annem serbest meslek bazen 100k bazen 50k alır eve baya para girer yani ama ben kyk alıyorum? çünkü her seyimi kendim karşılıyorum babama söyleyince sorun çıkartır annem param yok der mesela bi çanta beğendim 200tl çok bisi değil kendimde alabilirdim o an anneme dedim alır mısın sevdim diye param yokta bu ay zaten zor getiriyorum ay sonunu falan dedi okey dedim iki gün sonra bi arkadaşı için 600tl ye bileklik aldı telefonumun ön camı baya kırılmıştı babama dedim herkesin içinde bıktım senden bana masraf oluyosun diye bağırdı (bisi aldırıp etmem masraf olduğum bi şey yok) onuda 1.5 verdim kendim yaptırdım tekrar yks ye hazırlanmak istedim bıraktım okulu bıraktığım gün benden bir şey bekleme dedi dershane deneme paramıda 6k ödedim taksitle neyse işte sonrasında kyk aldığımı öğrendi çok kızdı ne istiyorsunda vermedim diye dalga geçer gibi öyle diyo bide amacı o değil paramı neye harcıyorum nereye gidiyorum bilmiyo ya ona sinirleniyo sonra birikim yapmıyosun boş boş harcıyosun demeye başkadılar her ay en azındna gram altın alabilirmişim fiyatlardan haberleri mi yok aq anlamıyrlum ki kyk 3k gram altın 3k küsür bi ayda tüm paramı versem bile alamam birikim mi yapmam gerekiyor şu an anlamıyorum
boş yaşıyosun bi halta yaramıyosun arkadaşın yok kimse senş sevmiyo diyor söyle diyim bi kere arkadaslarımla olduğumu gördüğünde bida görüşmiceğimi söyleyene kadar dışarı çıkartmamıştı beni hem böyle yapıyo hem arkadaşın yok diyo çıldırcam artık bu yaptığı en ufak şey böyle yaşamak çok zor 😣
boş yaşıyosun bi halta yaramıyosun arkadaşın yok kimse senş sevmiyo diyor söyle diyim bi kere arkadaslarımla olduğumu gördüğünde bida görüşmiceğimi söyleyene kadar dışarı çıkartmamıştı beni hem böyle yapıyo hem arkadaşın yok diyo çıldırcam artık bu yaptığı en ufak şey böyle yaşamak çok zor 😣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani diyecek söz bulamadım. Gerçekten cimri ailelerle hayat çok zor. Allah hesabını sorsun ne diyebilirim ki başka 😄
sorun cimrilik değil değil ki
Bi’ an önce onlarla bağını koparmaya bak. İleride bunun pişmanlığını emin ol duymayacaksın.
gitmeyi düşünüyorum zaten babam sürekli defol git evimden diyip duruyo görmek istemiyorum seni rahatsız ediyosun beni diyo üniversiteyi eskisehirde okumayı düşünüyorum yapabilir miyim bilmiyorum şuanda her şeyimi kendim yapıyorum ama ev kirası ödemiyorum sonuçta ihtiyaçlarımı almak farklı ev geçindirmek farklı kyk da kalırım yazları napcam ev arkadası desem en iyi ihtimal okuldan bulsam ilk sene bes aydır tanıdığım insana güvenip nası aynı evi paylaşıcam kafam çok karışık napcağımı bilmiyorum
Kendi yolunu çiz yoksa ailen ile ömür degil 1 hafta bile geçmez inşallah hayatın huzurlu, mutlu geçer
Ağız dolusu küfür etmek istiyorum onlara
annemle olan tartışmalarından ayrı bıktım geçen tartıştılar yine annem asla aldatıcak biri değil annemin iş yerinin kamerasından annemi izliyo manyak annemde bi iş arkadaşıyla normal olarak konuşmus burdanda aldattığını çıkarmıs aksam evde bi bağırış çağırıs üstüne yürüyodu annemin önüne geçtim aldım annemi içeri götürdüm sonra salondan silah çekme sesi geldi aklım çıktı bizi vurcak diye biraz kapının önünde bekledi sonra çıktı gitti gelmedi bi süre falan btw geçen gördüm 2. bi telefonu var kendi aldatıyo annemi :) dayanamıyorum artık.
Sen nasıl ebeveynlere denk gelmişsin anlamak mümkün değil ama ilelebet böyle sürecek değil bir an önce sürekli gelir sağlayacağın işe girip onlardan uzaklaşman çok doğru olur ama izin verirler mi bilmem ve şu gayet kesin psikolojik sorunları var ağır olarak
abi işe girmeme asla müsade etmez benim malımsın sen kendi ayakların üzerinde duramazsın çalışamazsın diyo ve kızım ben okumam lazım simdi kurtulxam diye okumayıp çalışmak çözüm değil bi kaç sene daha tahammül edicem yani benşmde biraz iyi değil psikolojim erkek arkadaşım var 1.5 senedir beraberşz o çok yardımcı oluyo mesela bi kere babamla baya görüşmemistim ablamın kafasını saçma sapan bi sebepten duvara çarptığı için o sırada yemek yemeye falan gitmiyodum çıkmadım odamdan hiç o da bana marketten sevdiğim seylerş aldı bi ay boyunca nuggettır döner sandıvıç falan o psikolojimi bşrazda olsa düzeltiyo ve yaşamak için bi nedenim oluyo..
Sen gayet sağlıklı düşünüyosun bu iki rahatsızın arasında onlara anlam yüklemeye çalışma insan olmakta başarısız olmuş iki insan olarak gör onları
Psikiyatri bölümüne hasta hazırlıyorlar sanki 🫤
bana diyolar küçüksün daha doğrusu böyle yaşamak (20yaşındayım) sende büyüksün bu mu doğrusu babam sanayide çalışmamı istiyo kızım bide napcaksam sanayide yapmıyorum diye her allahın günü laf yiyorum küçük kardeşimi sanayiye verdi parasını alıyo beni 4 sene boyunca tehtitle tesettüre soktu istemeyince kıyafetlerimi kesmeye çalıştı
Üzücü gerçekten onların çocukları olduğunuza emin misiniz?
mlsf ki evet ablamada aynı şekilde davranır geçen ablamla konuşurken dalmışız yemek yanmış tamda o sırada geldi sinirlendi nası yakarsınız diye geldiğinde sofra hazır olmak zorunda çünkü bizim hiç birimizin işi gücü yok zaten kendide bos bos gezer evde 3 tane kız varken ben mi yapıcam der neyse dedi bundan sonra benşm dediğim saatlerde görüşceksiniz ablamda deşd saçmalıyosun konuşmak istemiyorum Şu an seninle kalkıp gitti sonra babamda arkasından gitti kartı ablamdaydı kartımı ver dedi ablamda kırdı yüzüne attı paradan başka bi halt sağladığı yok o da canın isterse dedi babamda kafasını duvara geçirdi ben aldım elinden kapıyı kilitledşm daha fazla zarsr vermesin diye ablamın kolu falan morardı çok yoruluyorum psikolojimi koruyamıyorum artık evde olduğunu bilmek beni rahatsız hissettiriyo sesini duyumca kalbim sıkışıyo bedenime yanısıyo herhalde artık
bizimkilerde aynı