Bende mi sorun var ailem mi anormal ben mi anlamıyorum?

Babam 70k maas alır annem serbest meslek bazen 100k bazen 50k alır eve baya para girer yani ama ben kyk alıyorum? çünkü her seyimi kendim karşılıyorum babama söyleyince sorun çıkartır annem param yok der mesela bi çanta beğendim 200tl çok bisi değil kendimde alabilirdim o an anneme dedim alır mısın sevdim diye param yokta bu ay zaten zor getiriyorum ay sonunu falan dedi okey dedim iki gün sonra bi arkadaşı için 600tl ye bileklik aldı telefonumun ön camı baya kırılmıştı babama dedim herkesin içinde bıktım senden bana masraf oluyosun diye bağırdı (bisi aldırıp etmem masraf olduğum bi şey yok) onuda 1.5 verdim kendim yaptırdım tekrar yks ye hazırlanmak istedim bıraktım okulu bıraktığım gün benden bir şey bekleme dedi dershane deneme paramıda 6k ödedim taksitle neyse işte sonrasında kyk aldığımı öğrendi çok kızdı ne istiyorsunda vermedim diye dalga geçer gibi öyle diyo bide amacı o değil paramı neye harcıyorum nereye gidiyorum bilmiyo ya ona sinirleniyo sonra birikim yapmıyosun boş boş harcıyosun demeye başkadılar her ay en azındna gram altın alabilirmişim fiyatlardan haberleri mi yok aq anlamıyrlum ki kyk 3k gram altın 3k küsür bi ayda tüm paramı versem bile alamam birikim mi yapmam gerekiyor şu an anlamıyorum
boş yaşıyosun bi halta yaramıyosun arkadaşın yok kimse senş sevmiyo diyor söyle diyim bi kere arkadaslarımla olduğumu gördüğünde bida görüşmiceğimi söyleyene kadar dışarı çıkartmamıştı beni hem böyle yapıyo hem arkadaşın yok diyo çıldırcam artık bu yaptığı en ufak şey böyle yaşamak çok zor 😣
Bende mi sorun var ailem mi anormal ben mi anlamıyorum?