Ailemin sorunlarından çok sıkıldım?

Hepsi ayrı dert hep onların birbirleriyle arasını yapayım derken kendime öncelik vermemişim. Küçük kızım hep alttan alan herkesin arasını yapmaya çalışan kişi benim ama artık aşırı sıkıldım ablamın sorumsuzluğundan habersiz oluşundan içtiği şeylerden okulunu bi dondurup açmasından mezun olup saçma sapan erkekle kendine zarar vermesinden. Ablam böyle diye hiç gece dışarı çıkmadım okul ev okul. Farklı şehirde olmama rağmen. Sınavdan çıkar sınava girerim annem 3 saat konuşur ablam hakkında iletişimsizliği hakkında. O kadar yoruldum ki. Erkek arkadaşımla buluşurum kırk yılın başı anlamsız insanı bastırmaya çalışır kaç yaşında kızım ne var yanımda erkek varsa? Kendime bakıyorum pasif ezik bi kız olmamı istemişler hep artık hiçbirşeye katlanmıyorum hiçbir şey umrumda değil ne gelecek hayalim kaldı ne yaşama isteğim çok bunaldım normalde başarılı bi öğrenciyim yetenekliyim güzelim çok fazla isteyen erkek var kızlar arasında da çok beğeniliyorum aileden kurtulmak için zengin erkekler de var veya erkek arkadaşlarım ücretsiz gel evim var diyo güveniyorum tabi ki ama içimde hiç birşeye ilgi ve istek yok. Çok sevdiğim şeyler bile artık bana uzak geliyo. Ne işimi yapmak ne bakım yapmak ne dışarı çıkmak ne kedi sevmek istemiyorum yataktan çıkmak istemiyorum ne yapmalıyım?
Ailemin sorunlarından çok sıkıldım?