Evliliği beceremiyorum evlilikten nefret ediyorum anneyim çocuğuma bakmak istemiyorum yetişemiyorum?

Yoruluyorum çabuk uyuyorum aslında iş de yapmıyorum yapmak istemiyorum kimseye hizmetçilik yapmak istemiyorum evi temizlemek istemiyorum sinirden stresten kilo aldım 140 a yaklaştı kilom herkes benden birseyler bekliyor bana göre değilmiş evlilik çocuk çok sıkıldım yaşadığımı her şey kabus olsa keşke çocuk bakmayı sevmiyorum önceden uyumazdım şimdi uykusuz yapamıyorum dayanamıyorum kaçmak istiyorum kocamın arkasını toplamak istemiyorum yemek yapmak bulaşık yıkamak istemiyorum sürekli evi kirletiyorlar ahım gitti vahım kaldı bıktım artık ne diye evlendim ben kimseye hizmet etmek istemiyorum sadece kendime hizmet etmek istiyorum şu yemeği yap bunu yap oldu bulaşığı kendi yıkıyor sanki

Beni aieleme şikayet ediyor pislik ona göre kadın onun hizmetçiliğini yapar çünkü kılığıma kıyafetime çok karışıyor ben gelemem böyle şeylere ne diye evlendim b*k vardı sanki cahil kafası işte görücü usulü evlendim

Kendi başıma yaşasaydim kimsenin pisliğini temizlemezdim sabah alarm gibi çocuğum uyandırıyor çok bıktım kaçsam kurtulsam

Beceremiyorum yastıklarım kirli yün temizlemekmidir nedir bilmiyorum onu kocama yorganları yastıkları yıkatmacıya verelim diyorum razı olmuyor hergün tatlı istiyor beyfendi uğraşamam bulaşık çıkıyor

Diyet yapcam beyfendi yemek bekliyor bana ne senle mi uğraşayim diyetlemi şimdi ev dağınık bıktım be bulaşık var yıkanmayı bekleyen keşke evlenmeseydim çocuk doğurmasaydım kafamı bir güzel dinlerdim beceremiyirum evliliği beceremiyorum herkese yetişmeyi

Yilarca beni boşamakla tehdit eden bir adama katlanmak istemiyorum

Evliliği beceremiyorum evlilikten nefret ediyorum anneyim çocuğuma bakmak istemiyorum yetişemiyorum?