Yaklasık 5 senedır evliyim , soruda sordugum durumu yasıyorum ve sadece onu arkadas gibi görüyorum kaybetmekte istemıyorum asırı ıyı bir ınsan ama o konu da asırı geriliyorum nasıl çözebilirim bu durumu , ayrılık dogru bir karar mı olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani evliyseniz olması gereken şeyler var..
Ama sadece arkadaşım olsun
işte o evlilikte sadece o mümkün değil sosyal bir arkadaşınız değil o kişi sizin hayatınızı birleştirdiğiniz kişi
Ve evliliğin temel direklerinden birisi de münasebet kurmaktan geçiyor
özetle eğer bu yoksa..
boşanmak en mantıklısı00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Durumun iyi değil ama sonuç şu olacak ayrılacaksın aradan bir zaman geçecek tekrar geriye birleşme kararı alıcaksınız haberin olsun... belli ki sen bazı şeyleri tam oturtmadan karar vermişsin işte buraya kadar gelmiş sakın ha durumumuz düzelir mi acaba diyerek çocuk falan yapmayın ki bi günahsız sizin probleminizin bir parçası olmasın...
00 Yorumla
Psikiyatrist hekime görünüp bu durumu tetikleyen nedeni öğrenip buna uygun hareket planı yapabilirsiniz. Belki basit bir hormon replasmanı veya terapi ile çözülecek bir durumdur. Profesyonel destek probleminizi kolaylıkla çözmeniz de yardımı olacaktır.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Bu senin için oldukça zor bir durum. Zaten bu olay senin hayal ettiğin gibi olmaz, ya sen vazgeçeceksin bu isteğinden ya da o insandan vazgeçeceksin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık yanlış bir karar olur. Senin düşündüğün dinen de caiz değil. Bu bizzat doğal bir durum. Bunu istememenin altında fizyolojik bir sıkıntı yoksa toplumun bastırdığı cinsellik duygusu var. Bir psikologa gidip tedavi görebilirsin. Çünkü bu gerçekten normal bir durum değil. Bütün evli insanlar bunu yaşıyor, bunda anormal bir durum yok. Kaldı ki cinselliği bozulmuş bir evliliğin sarsılacağını da aldatma tarzı şeylerin olacağını da birçok uzman söylüyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Galiba yanlış yorum yapmışım, eşinizi sevgili, eş olarak değil de arkadaşl olarak gördüğünüz için böyle oluyor.
- +1 yıl
Yorumları okuyunca daha da netleşti durum. Eşinin aşırı mantıksal davranması seni rahastız etmiş, ama böyle iyi bir adamı bulduysanız yuvayı yıkmayı hemen düşünmeyin. Bir evlilik terapistine gidin. Durumu düzeltmenin, ilişkiyi kurtarmanın yollarını arayın. Hemen ayrılık düşünmeyin.
Artilar eksiler senin bilecegin ama cinsel. konu ile. ask ayri bir olaydir. Aşik. olabilir sevebilirsin ama seks konusunda vasat olursa bu konuda eksiklik yasarsin. Bu konuda senin için evlilikte onemiyle alakali. Duruma göre eksi artına bakar boşanir ya da boşanmazsin
00 YorumlaTabiki ayrilip günahına girmemen lazim 5 yil baya uzun sonucta
sonucta insanlar ev arkadas olmak icin evlenmiyor evlenirken karsilikli alacaginiz sorumluluklari onaylayip oyle evet diyorsunuz ama sen en temel ihtiyac olan evliligin temelini yerine getiremiyorsan daha fazla haksizlik etmemen gerek esine..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKar/zarar gözet. Yani evliyseniz dişini sık biraz, olmaz öyle ben yapmıyorum demek eğer çok yaşlı değilseniz. ya da boşan açıkça konuşarak ama o düzeyde tiksinti oluşturabilir mi evlendiğin adam bilemiyorum gerçekten. Belki denesen o kadar kötü olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yıl30 yasındayım maddı olarak da kendı ayaklarım uErınde durabılıyorum , cocugum da yok yanı tum sartlar Şu an bu sekılde
Cevap sahibi+1 yılKararını vermişsindir muhtemelen. Cesaretli ol o zaman, öyle veya böyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşırı iyi bir insan bulmuşsun ve evlenmişsin. Daha ne istiyorsun konu ne yani? Bence sen kaşınıyorsun, iyi insanlar size yaramıyor kullanıp bir kenara sizi sallayacak tipleri istiyor canınız. Yürü git kaybol gözüm görmesin seni.
16 Yorumla- +1 yıl
Belasını istiyor böyleleri
- +1 yıl
@cllyp kendizi avutmayı bırakmaya davet ediyorum sizi
Soran+1 yılBela ıstemek degıl olay sadece uyum vardır evlılık bı takım gıbı ya da beklentıler karsılanmadıkca tek basına ıyı olmak neye yarıo ,
- +1 yıl
Sonra kötü bir adama denk geliyorsunuz
Ya kötü davranıyor
Ya aldatıyor sonra üzülüyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle iyi bir insan bulmak zor bu hayatta.. kaybetmemelisin.. tabi iyi insan iyi bir eş ya da baba anlamına gelmez..
cinselliğe gelince eh buda gülün dikeni gidi düşünmelisin..02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an napıcagımı bılemıyorm sankı bıreysel daha mutluyum cok garıp bı hal aldı durum
- +1 yıl
mutlaka temelde bir yerlerde bir hasar vardır yara alınmıştır.. onu bulup tamir etmek gerek tek başına değil tabi.. ya da zamana bırakıp kabul bağlamasını akışına bırakmak gerek
Erkek cinsellik ister yarın dışarıda 2. Bir kadınla olabilir ondan çocuk yapabilir sorunlar başka boyuta gider eğer cinsellik yaşamayacaksan bu noktada evliliği sürdürmemen en doğrusu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılhakkın olanı alamayacaksan neden evli kalasın ki. bir kez geldik bu dünyaya... aşk iyilik filan lazım tamam ama, diğeride laım. bende aynı durumdayım ve rahatsız ediyor bu beni.
010 Yorumla
Soran+1 yılYani cevremızde hatta Şu an bıle su sorunun altına garıp garıp yorum yapanlar olacak belanı mı arıyorsun vs dıye olay sadece iyi olmakla olmuyormus ne yazıkkı
- +1 yıl
işte bende bundan bahsediyorum. iyilik te bir yere kadar. olacaksa tam olsun. valla bende bunaldım bu durumdan. artık farklı şeyler yapacağım dürüst olayım
Soran+1 yılSız yınede esınızle konusun , bızım toplumumuzda adamın ıckısı karısı kızı yoksa harıka bı evlılık hayatı olucakmıs gıbı bı ımaj var halbukı olay bı tek bu degıl aynı pencereden bakmıyoruz hayata çok ıyı olması bısıyı degıstırmıyo dqha da kendımden nefret edıorm bole oldukca kendı aılem bıle belanı mı arıosn dıyebılıo , dort duvar arasında ne oluo ne olmuo bılmıo kımse , sallıolar böyle bol kepçe
- +1 yıl
aynen öyle 4 duvar arasıında olandan kimsenin haberi yok. konuşacak bişiyde kalmadı gereken tüm konuşmaları yaptım. sizde bi an evvel çözümünü bulun. ayrılın ayrılamıyorsanız elbette bi şekilde ihtiyacınız olanı alacaksınız. maalesef ama böyle
Soran+1 yılGalıba ayrılıcam cok cıddı sekılde düşünüyorum sırf ıyı dıye nasıl gecer ömür bılemıyorm cunku
- +1 yıl
iyi diye ömür mü geçer... ot gibi. insanız sonuçta. ben herşeyi göze aldım
Soran+1 yılSizin de mı sorununuz bu sekılde
- +1 yıl
Evet... Ama benimki sizin kadar iyi niyetlide değil. siz daha şanslısınız.
Soran+1 yılBı evladınız yoksa sızde yol yakınken dönün , benım tek sansım Şu an cocugum yok ve bu son cıkıs benım ıcın
- +1 yıl
buyrun gelin. dertleşelim. sizi en iyi ben anlarım... Lütfen. rahat olun
+1 yılBöyle sürmez , sende bu boyuta geldiğine göre bişiyler yaşamış olmalısınız çabasız günler geçmiş ki soğumuşsun kendin için en iyi olanı seç
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Benim anlayamadığım o zaman niye evlendiniz? çok iyi birisi, arkadaş biri görürken niye evlendiniz? o konuyu psikolog ile çözebilirsiniz ama ayrılırsanız çok incinir hassas bir eşiniz var.
00 YorumlaBunu vakit kaybetmeden onunla konuşmalısın onun hayallerini daha fazla yıkma bence 5 sene olmuş ve o artık baba olma hayellerini kuruyo olabilir bunu onunla konuşmalısınız eğer ortak sonuca varamazsanız ayrılmak en mantıklı çözüm olacaktır zorla güzellik olmaz sonuçta :)
00 Yorumlaya vajinusmus ya da siz de cin var. her ikisininde tedavisi mümkün. esinize zulmetmeyin bir an once tedavi olup eşinizle karı-koca olun. ama esiniz ya cok sabırlıymis ya da sizi gercekten seviyor
00 Yorumla
+1 yılyani sorunun içeriğini tama olarak bilmeden evet ayrılık doğru karardır demek, doğru bir yaklaşım olmaz
00 YorumlaCinsel arzunuz mu yok yoksa eşinize karşı mı birşey hissetmiyorsunuz?
016 Yorumla
Soran+1 yılEşimle olmak ıstemıyorum yanı bagdastıramıyorum ona karsı bı his de yok ozellıkle bu konuda
Soran+1 yılSanırım haklısınız , cunku toplamda 11 yıl da hayatımda bu adam , bes senesı evlı gectı ve ole aman aman bı evlılık degıl cocuk bıle dusunmek ıstemıyorum sırf bu yuzden
Soran+1 yılZaten cok sma cok uzun yıllar sevgılı kaldık heyecan kısmı orda tukendı gıttı esımde asırı mantık adamı duygusal seleri var mı supheye kapılıorum bazen
Soran+1 yılİllaki kaybedınce buyuk bı travma yasıcam oda yasıcak cunku hersyden önce alıskanlık var , 11 sene de az degıl , fakat aman aman bı ıletısım dolu dızgın bı ask ve evlılık hayatımız olmadı hep 80 yasında dede gıbı davrandı yınede ınsan emegıne uzuluo cok garıp bı belırsızlık
Soran+1 yılNasıl bı sureç bılmıyorum ama kendıme de asırı kızıyorum artk aynaya bakınca bı kadın degıl asırı mutsuz kaybolmus bı kadın göruyorm
Soran+1 yılOnları da denedım ne bılım karsımdakı adam sankı dedem gıbı ne nese ne hayat sevıncı var ıcım kararıyor benı de aldı bu moda soktu
Soran+1 yılIkımızde çalısyoruz durumumuz kötü degıl hatta ortalama uZerınde , yanı o bensız yoluna muthıs devam eder cunku gelırı cok ıyı subay cunku ,
Soran+1 yılValla ne yansıdı bılmıorm ama keske hıc bıseyım olmasaydı da hızurum olsaydı öyle kötü kı huzursuzluk
+1 yılAllah Allah garip yani ortak alanlarda zaman geçirin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılEşin ile temiz bir sayfa açmalısın hatalarınızı konuşmakla başlayabilirsiniz
10 Yorumla Sen onu sevmiyosun bi arkadaş olarak görüyorsun o belli. Bence ayrılmalısın öyle ömür geçmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Başkası ile ilişki yaşa o zaman. Mutlu edemiyormu seni yatakta. Yaşlarınız kaç
05 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendı ben olayı baskasıyla degıl esım acısından sorguladım ve danısıyorum bahsettıgınız olayı yasıcak olsam bı sorun olarak gormezdım bu durumu , cok gereksız bı yorum yapmıssınız
Soran+1 yılEvet yanı sırf yazmak ıcın yazılmıs mıde bulandırıcı bı yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılaşmak zor bir şekilde etkilenmişsin ondan tiksinme soğuma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yanintam sorunları bilmeden bişey demek zor destek alın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılan ilk gece iyi geçmemiş söyleyeceksin ona başka çaren yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSoguduysan hiç cocuk yapma
Ya bi kaç gün tek yaşa dene
Özlersen boşanma özlemediysen kararı ver00 Yorumla
+1 yılCinsellik evliliğin bir parçasıdır sen geri çevirirsen gözü dışarı kayar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Nasıl çözecen ak adam karısınıda s*kmezse kimi s*kecek
00 Yorumla
+1 yılOlmayan ne aciklayici birşey yazmamissin yaklasimlari mi hosuna gitmiyo istedigin gibi mi davranmiyo konusulacak seyleri konusun ama konusup sonuc alamadiysan ve ayrilmayi dusunuyosan da o konuyuda konusup istişare edin.
10 Yorumla
+1 yılKaybetmek istemiyon ama hayatı paylaşıp onu baba yapmak da istemiyon ve 5 yıl sen salakmısın adamı neye yoruyon mk arkadaş gibi görünüyor Muş söyle adam ayrılsın da adam gibi seven biriyle evlenir senin gibi nankör bir insanla ömrünü karartma adamın
11 Yorumla- +1 yıl
😂🤣
iyi insan olması her şeyi hallet miyor maalesef neyini sevmiyorsun peki mesela yani neden onunla bir şeyler yaşamak istemiyorsun ne bileyim fantezilere kafalı biri mi ya da aşırı mı fantezi düşkünü ya da başka bir şey mi var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki başkasına karşı istiyor Musun yoksa eşine karşı bir durum mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet istek olarak bı sorun yok ama onu istemıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence ayrılmalısınız sen mutsuz o mutsuzolacak cınsellık olmayınca gergınlık olacak yol yakınken bosanın bırıyle sırf ıyı oldugu ıcın evlılık surdurulmez
00 Yorumla Eşine münasebet yaşayacağı birini önerirsen o da sana saygı duyar
00 Yorumla
+1 yılBuna bencillik denir. Senin duygularını tatmin etmesi için (iyi biri olması) ona bu şekilde davranamazsin. Evlenmeseydin. Birinin daha hayatıyla neden oynuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette ki, bu şekilde evlilik her türlü kanuna dine vs aykırı
00 Yorumla
+1 yılistemediğin biriyle ilişki tecavüze uğramaktan farksız ama bu kocan çok garip bi ironi bir sürü iyi insan var boşanmalısın bence
00 Yorumla
+1 yılOhaaa 5 yıldır yaşarsan zaten aşk süresi dolar ve aile kardeş gibi görmeye başlarsın zamanla bu normal bir durum
00 Yorumla5 senedir aynı sorunu mu yaşıuorsun? Neden istemiyorsun eşini
02 Yorumla
Soran+1 yılBazı kırgınlıklar yasadık öyle agır seyler degıl ama soguttu kendısınden simdi de toparlayamıyorum , uzun zamandır bu sekıldeyız ben ayrılığı da cok dusundum ama yanlıs mı dusunuyorm çözebilir miyiz bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam gibi soru sorcam. İyi bir insanla seks yapasınız neden gelmiyor?
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmıyorum aslında bu konuda uyumsusuz , bıde bagdasmıyo demekkı ıyılıkle seks
Cevap sahibi+1 yılAnladım o yüzden 26 yaşıma geldimde hic seks hayatım olmadı. Hep iyi oldugum icindi
Cevap sahibi+1 yılO zaman ben bu sekilde evlenirsem benimde evliligim bu sekilde olup birkaç sene sonra bosanma olcak?
Soran+1 yılValla evlılık akıl oyunları gıbı bısey ya saglıklı besleyemezsen böyle oluo yanı ıletısım en basta olması gerekn durum odun gıbı bı adamsan gecmıs olsn
Cevap sahibi+1 yılYa sevdigim insanla konusmayı cok severim ben illa bi konu bulurum romantiklikte var ama karakterim iyi anlıyonmu? Sırf iyi diye benden vazgeçermi?
+1 yılNiye evlendin o zaman bacım istemiyosan arkadaş kalsaydın.
00 YorumlaO iyi insanda sen karaktersiz kisiliksiz adam insan olmadik bir mahlukatsın bunu bil ona gore davran
04 Yorumla
Soran+1 yılKarakterimi ve kişiliğimin analizini mi yaptınız , önyargınızla siz be oluyorsunuz bu durumda peki insan müsvettesi mi
- +1 yıl
Bu soruyu soran ben değilim bunu yapıpta zaten kendine ben adamım insanım karkaterliyim kişilikliyim deme ben insan müsvettesiyim ben olacam da seni yanımda durduracam o adam bilmiyor biliyorsa yine de kıyamayip yaninda tutuyordur seni ama buyük bir ihtimal bilmiyor yoksa yaninda durdurmaz bu zaman da saf salak insan bulmak zor iyi desen bir yere kadar bir de eksilemissin eksileyince benim soylediklerim yanlış olmuyor
Soran+1 yılİyi de iyi ınsan olması bızım ılıskımızı etkılemıo ya da ben kotu bı kadın degılım , duggular bıtebılıo bılmıorm hıc duygusal bagın oldumu da bu kafayla ıhtımal vermıyorum
Kafanı çok duvarlara vurursun sonra
Macera peşinde koşma evine ve yuvana sahip çık00 Yorumla
+1 yılaranızda sevgimi bitti
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl biliyorsan öyle yap
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence konuşmalısın eşinle
10 Yorumla Gündüzleri kavga bahanesi yaratıp ayrı uyu😏
10 YorumlaCinsel azgınlaştırıcı kullan.
14 Yorumla
+1 yılİstememenin nedeni ne ve ve istiyor mu?
10 Yorumla
+1 yılBir uzmana danismalisin
14 Yorumla
Soran+1 yılUzmana da danıstım hatta terapılere de gıttım artık arkadasa baglamıssınız dedı
- +1 yıl
Esin ne diyor bu konuya
Soran+1 yılOda bı sure zaman tanıdı , ama bu konuyu asıcak gıbı degılım hıc tahammul edemıyorum
- +1 yıl
Allha yardimcin olsun ama Esin ne kadra idare eder bilemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. en dogrusu ayrılık gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılAmcaoğlu durumu yaşıyosun, çaresi yok, boşan
00 Yorumla O konuda kimde sikinti var kim isteksiz
00 Yorumla
+1 yılHehecani bitmis bence heyecanli olaylar baslatin
00 Yorumla
+1 yılboşanmaktan başka çözüm yok neden istemiyorsun ki
110 Yorumla
Soran+1 yılGecmıste bazı sorunlar bızı uzaklastırdı bırbırımızden bıde cok uzun zamandır ılıskımızı besleyecek bısı yapmadık bütün duygularımız köreldi
- +1 yıl
tekrar canlandırmayı denediniz mi
Soran+1 yılAslında terapıye zorla da olsa götürdüm fakat bazı ılıskılerın sanırım bı kapasıtesı bi karakterı var ve bızım kı de uymuo galıba bu formata
- +1 yıl
o ne düşünüyor peki seninle böyle bir şey yaşamak istiyor mu sürekli
Soran+1 yılO istiyor ondansorun yok ben ıstemıyorum artk yanı sankı ona karsı bitkisel hayatta gibiyim
- +1 yıl
eskiden farklı mıydı senin durumun yoksa o sorunlardan sonra mı böyle oldu
Soran+1 yılEskıden ben farklıydım daha pozitif özverili neşeli ve en onemlısı asıktım ona
- +1 yıl
çok ciddi sorun yaşamışsın onunla anladığım kadarıyla ama bu sebeple evliliğe dair bir his kalmamış içinde. muhtemelen onu bir erkek olarak bile görmüyorsn
Soran+1 yılKanka gıbı goruorm resmen arkadas olsak keske dıye ıcımden konusuyorm ona bakarken böyle sacma bı hal
- +1 yıl
yani önündeki yollar belli aslında. sen sadece seçim yapacaksın. çok fazla uzun uzun düşünmelik bir durumun bana kalırsa yok
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılOna karşı yaptığın haksızlık bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde evliyiz bizde de öyle oldu oturduk konuştuk
03 Yorumla
Soran+1 yılDüzeldi mi durum bende cok konustm ama yok yanı olmayıncada olmuo
Cevap sahibi+1 yılDurum düzeldi sorunlar ne tek tek konuştuk
Cevap sahibi+1 yılNe gibi çözümler buluşuruz diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirken bunun farkinda degil miydin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzelden konusabilirmiyiz eğer musaitseniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık ilişkiye geçmek lazım o zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı. Kocanda bunu anlayamıyor yani tuhaf. 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. istediğin sevişmeyi yapmıyomu
00 YorumlaÇocuk var mi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle gitmez zaten
10 Yorumla - Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyim ve eşimle bir münasebet kurmak, yaşamak istemiyorum. Bunu nasıl atlatabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler