Akıl verin lütfen çok acil annem çok kötü ne yapmalıyız
Çok acil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne kadar ağır kime göre neye göre
Cevap
1Cevap
Çok normal her ailede oluyo bunlar keyfinize göre yaşayıp hayatınıza bakcaksınız
Bugüne kadar öyle yaptık ama bu söyledikleri annemin hastalığına kadar laf atması bunlar çok acımasızca bize bu hakaretleri yapan kadın bizimle yaşıyor her şeyimizi söylemiş nasıl güvenicez nasıl yaşayacağız bunla
O zaman durumun farklı ama sizde onunlini yayın
Anlamadım
Babanla paylas atın evden huzur evine gitsin
ses kaydını sil. hayatı kontrol edemezsin. bırak onlar düşündükleri ile kalsın. sizin aile sanırım pek sağlıklı değil. birileri dedikodu yapıyor, birileri ses kaydı alıyor... açığa çıkartmak daha da sağlıksız aile çatışmaları getirir.
Ses kaydı almam doğru değil bunun vicdan azabını yaşıyorum ama almamın sebebi bana inanmamaları
bırak güzelim. yaşın kaç bilmem ama inan ki başkalarının içinden geçenleri bilmek yahut bi şekilde öğrenmek hiç iyi değil. youtube a bak bi video serileri var. hayatın hakikatten hiç de böyle alengirli şeylere değmeyeceğini hatırlattı bana. youtube a yaz. genç bi çoçcuk var videolarına bak. ''EE NE OLDU ŞİMDİ?
''
22 yaşındayım ama bu yaptıklarından dolayı huzurumuz kalmadı babamı anneme düşman etti artık onların nefretiyle baş edemiyorum
Pekii şimdi birde olaya başka bir açı ile bakalım.. Kendi inancım üzerine gideceğim..
Okyanuslar, içindeki sayısı bilinmeyen yaratılmışlar.
kuşlar, karıncalar, sinekler, ağaçlar, bulut, yağmur, gezegenlerin dönüşü,
8 milyar insanın sindirim sistemi, her birinin her saniye nefes alıp vermesini, her birinin kalp atışını takip eden bir kuvvet bir yaratan var. sen kendi böbreğinin ne zaman neden ne kadar çalıştığını bilmez iken 8 milyar insanın böbreğini, alyuvarlarını, saçının uzamasını, tırnağının uzamasını kontrol eden birisi var iken...
şimdi sen diyebilirmisin? o senin beğenmediğin akrabalarının ne yaptığını bilmiyor yaratan? hayat bir sınav, annen kaynanasını sevmiyor. peki ya babaannen? sevmediği el kızı olan gelini ile nasıl yaşıyor? huzursuz bir şekilde... o onun imtihanı ve sınıfta kalması, annenin sevmediği kaynana ile yaşaması da annenin imtihanı... senin imtihanın ise... bunu da sen bulacaksın.
insanoğlu bir hata yapıyor.
konuşurken: dil oynar, alt çene oynar, üst çene oynar. nefes alıp verme sistematik bir şekilden çıkar cümlenin biteceği duruma göre ayarlanır. beyin çalışır bir sonraki kullanacağı kelimeyi seçmek için... bak ne kadar meşakkatli bir iş..
Peki ya susmak? SIFIR. sadece hiç bir şey yapmamak.. neden zoru tercih eder ki insan?
Kibir...
Babaannen anneni sevmeyebilir ama senin hakkında kötü bir şey dediyse üzücü
boş ver laf taşıma
Kolay değil senden annenden kardeşinden hatta babandan nefret eden evin her sırrını taşıyan biriyle yaşamak
Kolay değil ama laf taşımak uygun değil
Onların dedikodumuzu yapması ne kadar uygun sıradan dedikodularını hep görmezden geldik ama bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?