Eşimin annesiyle olan konuşmaları?

Kayınvalidem yüzünden boşanma aşamasına geldik. İki bebeğimi kaybettim şu an 10 aylık bir oğlum var. Çekişmeli boşanma aşamasındayken çok kötü bir durumdaydım bebeğimle annemin evine sığındım. Eşimi hala çok seviyordum ve babasız bir şekilde çocuğumu büyütmek beni çok üzüyordu. Velhasıl bir şekilde boşanmaktan vazgeçtik ve barıştık. Ama son zamanlarda eşimin tavırları ve konuşmaları bana karşı çok değişti. Yapmamam gereken birşeyi yaptım ve telefonunu karıştırdım. Boşanma aşamasındayken annesiyle olan konuşmalarını okudum. Eski sevgilileriyle olan resimlerini annesine atmış. Anneside bu çok güzelmiş bu hala evlimi birisiyle konuşuyormusun sonra kalkmış o kızlardan birinin numarasını atmış eşime. Kalkmış demiş ki şuraya bak hepsi birbirinden güzel ama sen gidip en çirkin çirkef olanını buldun demiş. Ve o boşanma aşamasındayken aileme karşı gelip sırf oğlunu gelsin görsün diye kavga ediyordum ben. Buraya gelirken de annesi demişki bu resimleri sil görmesin. Eşimde demiş ki telefonumu karıştıramaz relax. Yani ben bunları okuyunca okadar utandım ki sabah 3-4 gibi okudum ve hiç uyuyamadım saatlerce ağladım. Ve başından beri beni zaten kayınvalidem hiç istemedi. Bunca olanlara rağmen eşim hala annesiyle görüşüyor. Oğlumu annesi görsün diye götürmek istiyor. Resimlerini annesine atıyor. Katlanılmaz bir durum ve bu saygısızlığı hazmedemiyorum. Nasıl konuşucam bilmiyorum

Eşimin annesiyle olan konuşmaları?