Ailem anlar mı sizce annem kaç kez dile getirdi ne yapabilirim daha iyi saklamak için, konuyu detayda anlattım?

Annem bana yeterli harçlık vermediği için (haftada 50₺ veriliyordu) ben de kyk kredi almaya başladım. Ama haberleri yok öğrenseler çok kızarlar. Geçen sene almamı istemediler ne gerek var diye bu sene de habersiz aldım, mecbur kaldım. Yazın çalışayım dedim ne gerek var hanfendi marketlerde çalışacakmış, her istediğin olmuyor mu sanki dediler.

Özellikle annem elime para geçmesini istemiyor gibi geliyor. Kişisel ihtiyaçlarımı bile gideremiyorum. Tamam harçlık istemiyorum ama bari çalışmama izin ver.

Herneyse birkaç aydır kyk yatıyor. Fazla harcamam yok ama kendime kahve ve süt tozu almıştım, kişisel ihtiyacımı falan alıyorum. Onları görmüş babama diyor ki “buna para veriyorsun kendine kahve, cips falan alıyor” Babam da “yok vermiyorum” dedi. Annem de diyor ki “e nasıl alıyor bu o zaman” falan
Sonra babam şey dedi “okula giderken kartına para yüklesin diye vermiştim işte” dedi

Bir kere daha geçti bu konu. Noodle almıştım. Babam o zaman da pek vermiyordu harçlık. Annem söyleyince babam da sordu işte Nasıl alıyorsun dedi ben de baba aldığım şey 5 lira bi şey zaten demiştim de

DİKKATLERİNİ ÇEKİYOR GİBİ BABAM GÖRMESE DE ANNEM GÖRÜYOR İLLA EVDEKİ ÇÖPÜMÜ DIŞARI GİDERKEN ATAYIM DİYE SAKLIYORUM ONU BİLE BULUYOR
NE YAPMALIYIM
Güncellemeler
+1 yıl
Yok kartıma yüklemek için vermişti bu arada banka kartı vs değil. Onu belirtmemişim
Ailem anlar mı sizce annem kaç kez dile getirdi ne yapabilirim daha iyi saklamak için, konuyu detayda anlattım?