Annem bana sen çık özel bişey konuşcaz dedi ne suçum vardı?

Çok sinirlendim hayır yani benim bilmediğim ne gibi bi özeli olabilir ki oturuyoruz kuzenim bizde annem onun yanında dedi ayıp ya bu zamana kadar her şey yanımda konuşulurdu kesinlikle azımdan laf kaçırma gibi bir huyum yok çık dedi çıktım dinledim birazını abimin eski görüştüğü o r u s p u l a r d a n bahsediyor kızlar yollu olduğu için böyle söylüyorum biriyle görüşüyordu kendiyle aynı meslekten kız düzgündü sadece biraz fazla açık giyiniyordu bize olmadı abim kızı seviyordu sonuna kadar denedi ama olmadı annem zaten kızı istemiyordu baştan tavrını net koymuştu abimle bizim kuzen yakın arkadaş bizde kardeş gibiyiz kısacası abimin her b o k u n u bilir annemde kuzenime oğlum o kızla bitti değil mi tamamen diyor abim konuyu yanımda zaten konuştu kalkıpta böyle basit bir konu için beni çıkarması zoruma gitti hani küçük çocuklar olur ya büyükler bişey konuşurken hep çık denir onlara aynı bende kendimi o küçük çocuklar gibi hissettim ama anneme azının payını vericem yaptığı terbiyesizlik söz konusu bana yapılan bir haksızlık olduğunda annemi bile tanımam geçerim

Annem bana sen çık özel bişey konuşcaz dedi ne suçum vardı?