Eve gelen misafirleri sevmiyorum gelsinler istemiyorum ondan dolayı tartışıyoruz sürekli bıktım huzurumu bozup gidiyolar diye kavga ediyorum onlar benden üstün cikiyo 24 yaşındayım sevmek hizmet etmek zorundamıyım tartışırken böyle dedi bana insan çocuğuna beddua edermi tansiyonumu çıkartıcan yine benim dedi bende ölüceksen öl sende rahatla bende rahatliyim dedim ama sinirle söyledim o an babamında dişi şişmişti patlasın onunda dişi patlasın dedim sinirlendim anneme dediğim için çok kötü hissediyorum öyle içimden her gün onun için Allah'a ömür versin sağlık versin diye dua ediyorum oysa onu dediğim için çok kötü oldum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yeni neslin bu şımarıklığı nerede son bulacak merak ediyorum. Artık ne anneye ne de babaya dahi saygıları kalmamış
Sinirle olduğunu anlar. Anneler kıyamaz evlatlarına. Gönlünü al
Cahil insanlar derdini anlamiyolar anlamak istemiyorlar misafir sevmiyorum istemiyorum dedim mi kıyamet kopuyor o zaman kimseyle konuşmayalım etmeyelim kendin gibi oluyim istiyosun benide diyo ben kimseyle konusmiyim gitmiyim kapımızı kimse açmasın diyp
O da misafir ağırlamayı seviyor demek ki.
Ya çok iyiler herkese iyilik yapıyolar laf anlatamıyorum dediğim an deliriyolar insanlara bu kadar iyilik yapmayın millete iyilik yaramiyo diyorum ikiside aynı cildirmamak elde değil bu evde çekip gidicek biri olsa giderdim bazen çok boğuluyorum ama elimde değil hiç onlardan uzakta durmadım şimdiye kadar
Anne babaya bu tavırları asla doğru bulmuyorum.
Ama çileden çıkıyorum bende seninde böyle herkese iyilik yapan ailen olsa sende çıldırırsın
İyilik yapmak kötü bir şey mi?
Emin ol iyi niyeti suistimal eden akrabalara yapılırsa kötü ama onlar bunu anlamıyor asla anlatmaya çalışıyorum anlamiyolar
Sence iyimi herkese yapılmaz iyilik ama sırf akraba oldukları için laf ettimmi kavga patliyo
Onlarda bizim işimizi görüyor yoksa kimse yüzümüze bakmaz diyolar
Misafir ağırlamak istiyor olabilirler. Her zaman sizin istediğiniz gibi yürümeyebilir işler. Bence bu konuda da hata yapıyorsunuz. Misafire gelme denilmez
Gelme diyen yok ama onlarla misafir geldi diye kavga ediyorum diye hep suçlu evin huzurunu bozan ben oluyorum
Sinirle demişsin takma kafana
Ama gerçekten çıldırdım anlamiyolar misafir sevmiyorum akraba sevmiyorum istemiyorum dedimmi kıyamet kopuyor biz akşama kadar senin için çalışıyoz saygı vicdan diye bişey kalmamış diyolar gözün kör olsun diyo sen benim evladım değilsin diyo
Her misafir gelsin o gün kıyamet kopuyo diyolar
Baya tartıştık herkes yattı odasına şu an
Bende öyleydim bir zamanlar o yüzden çok kavga ederdik sonra pişman olurdum kavga ettiğim için seni çok iyi anlıyorum ama ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi konuşur barışırdık
Biz
Aynı durum ertesi gün hiçbişey olmamış gibi normale dönüyoruz cidden anlamıyorum en önemlisi psikolojin bozulmuş diyolar
Gözlerinden belli kötülüğün için demiyorum doktora gidelim diyo ya istemiyorum misafir sevmiyolar işte önceden böyle karşı gelmezmisim bu sene olmuş böyle bunaldım cidden
Ya benim psikolojim bozukta sanki sizin çokmu normal diyorum uzadıkça uzuyor kavga istediğini alıyoruz ediyoruz yavrum kuzum diye konuşuyoz yine yaranamıyoruz yeterki bi misafir gelsin o gün kıyamet kopuyo diyor böyle uzuyo
Misafir geldiğinde yanlarına gitmek onlarla oturmak zorunda değilsin odanda otur sende annen ilgilensin hem böylelikle aranızda kavga falanda çıkmamış olur
O zamanda kocaman kızsın bizimle birlikte oturuyo diye söyleniyor
Ben napiyim şimdi çocuk değilimki cekiliyim odaya
Aman boş ver ne derse desinler koskoca kadınlarla takılacağına odanda tek başına oturursun daha iyi kimin ne dediğini umursama
Gidecek sevgilim olsa çoktan basıp giderdim yanına gerçekten ama yok maalesef
Oda olur zamanı gelince illa ya birisi sana bir şey dediği zaman canın sıkkın olduğu zaman tak kulaklığı müziğini dinle bak keyfine kim ne demiş ne düşünmüş umursama