Feminist gacılar öte dursun.
Ne yana dönsen dedikodu, haset ve kıskançlık. Aralarındaki savaş Büyük İskender'i kıskandıracak ölçüde. Öte yandan bakıldığında şeker şerbetler aynı kadınlar birbirleriyle. Entrikalar, ihtiras kurbanları.

Feminist gacılar öte dursun.
Ne yana dönsen dedikodu, haset ve kıskançlık. Aralarındaki savaş Büyük İskender'i kıskandıracak ölçüde. Öte yandan bakıldığında şeker şerbetler aynı kadınlar birbirleriyle. Entrikalar, ihtiras kurbanları.

evet kadının en büyük düşmanı yine kadındır ya fitne fesat veya yalan dostluğu ile ya da oğlunu bir kıza düşman gibi zalimce büyüterek yani anlayacagimiz kadının en masum hali annemiz olmasıdır başka türlü olmaz kadından kadına dostluk... istisnalar vardır elbet ama onlarda bizi bulmaz inan...
Dost görünüp kıskançlıktan ne yapacağını şaşıran çok kişi gördük. Kadına ne kadından dost olur ne erkekten, tek dostu kendisidir. Elbette iki yüzlü hemcinslerimi istisna olarak ayırıyorum bir tarafa.
Kesinlikle öyle. Yüzyüze canciğer olup arkasından atıp tutan kadın oldukça fazla. Ve benle kankam bu bataklıkta açmış çiçekler gibiyiz 😃
Bataklık gülü diyorsun :) Kankaya hürmetler.
Dünya zaten bi bataklık değil mi 😏 ayrıca bataklık gülü benzetmesi de hoşuma gitmedi 🙄
İngilizceden çevrilmiştir-Bataklık gülü Rosa palustris, doğu Kuzey Amerika'nın çoğuna özgü gül ailesinden bir çalıdır. Kuzeyde Nova Scotia ve New Brunswick'ten, güneyden Florida'ya ve batıdan Arkansas ve Ontario'ya kadar bulunabilir. Kör sfenks güvesi ve Coptotriche admirabilis'in ev sahibidir.
Bu arada benzetme sana aitti :)
Evet farkındayım pişman oldum sonradan dikkat etmediğini düşünmüştüm ama olmadı 🙄
Yanlış anlaşılmalara çok mahal vermem ben, anlatmak istediğin gibi anladım rahat ol.
Pekala teşekkürler:)
Ben teşekkür ederim.
Rica ederim ya lütfen 😃
Valla olmaz ayıp ediyorsun :)
E tamam madem 😃
:)
Kadının en büyük düşmanı yine kadın olsada, destek konusunda da yine hemcinsini koruyan da kadındır...
Varsa yoksa kadındır :)
Aynen öyle.😌
Kadınlar baş tacı. Daha iyi gibisin
2 gündür biraz daha iyiyim.😌
Geçmiş gitmiş olsun. Hayırlı kandiller. :)
Amin inşallah, size de hayırlı kandiller rabbim tekrarına erdirir inşallah.🙏😌
İnşallah hocam :)
Teşekkür ederim. 😊
Rica ederim, iyi akşamlar.
İyi akşamlar...🙏
Cevap
10Cevap
Evet kadınların düşmanı yine kadınlar oluyor yeri geliyor sırf erkeklere yaranmak için birbirlerini kötülüyorlar ya da buna gerek bile yok kıskançlık çekememezlik kadınlar da çok var
Aslında evet erkekler yanlış anlamayın aynı kafa dengine sahip olmadığımız dan tabiki ama erkekler bize göre saf kalıyor. Herkes herkesin dedikodusunu yapıyor ve bu hep böyle ben yanlızlığı seçen biriyim bu yüzden kendimi ayrı tutuyorum ama kızlar objektif olarak herşeyi gördüklerinden direk yargılıyıcak çok şeyleri oluyor
Kadını düşmanı yine kadındır yani Sonuçta her iki yetiştiren bir kadındır erkek anasına bağlı olarak geçiyor ya
ben hiç bir alanda sevmem kadınları. kadınların düşmanı kadınlarmıdır bilemem ama çok güzel çirkefleşebildikleri kesin.
Kadınlara en büyük zararı yine kadınlar veriyor feministler de bunu kabul edecektir
Akıllı kadınların düşmanı olmaz , düşmanı yanında tutmak zeka gerektirir 😎😎
Ne sandın?
Kadınlar, kendi hemcinslerine verdiği zararı hiç kimse veremez
Tek düşmanları değildir kendileri ama mutlaka bir kadın düşmanları da vardır..
Kadın kadının kurdudur. Kadın yeri gelir birbirine yardımcı olur yeri gelir kanlı bıçaklı. Kadınlar arasında kıyaslama yapmak çoktur.
Kadınların düşmanı kendi egoları bence 🫡
Kadınlar birbirine düşman olmazlar herhalde
Hemcinsler tehlikeli olabiliyor aynen 😄
ben hiçbir hemcinsime böyle bir duygu beslemem
Kadınlar birbirlerine karşı çok tehlikelidir.
tabikii
Bence de öyle
Kesinlikle öyle.
Evet
Elbette
Aynen öyle
Elbette
Evet öyle gorünüyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?