Biz erkeler çok düz yaratıklarız korkmayın.
Sosyal ortamlarda veya sokakta yanında hatunu olan adama bakılıp tek başına gezen veya oturan erkek kardeşlerimize bakılmaması da ayrı ironi.

Biz erkeler çok düz yaratıklarız korkmayın.
Sosyal ortamlarda veya sokakta yanında hatunu olan adama bakılıp tek başına gezen veya oturan erkek kardeşlerimize bakılmaması da ayrı ironi.

Erkeklerin de düşmanı erkekler. Evli erkekler de konusan kadınlar var ama evli kadınlarla konusan erkekler de çok. Kadınlar adamların karılarını dikkate almadıkları gibi erkeklerde kadınların kocalarını dikkate almıyorlar. Hatta o varken beni seçti diye bundan mutluluk bile duyuyorlar.
Katılıyorum kadın doğasında vardır çekememezlik arkadan dedikodu kendi hemcinsine zulmü ama karşı cins olunca süt dökmüş kedi misali olurlar iki yüzlü şeytan izlenimi veriyor bana öyle kadınlar 😾
Cevap
3Cevap
Bence de zaten bir kadın bir kadının neden düşmanı olur cahillikten sanırım
Çok şükür kadın kafalılarla muhatap olmuyorum fazla benim bir tek @HeartofFire bebeğim var onu bu konunun dışında tutucam 😅
Canımsın yavrum 😄💋💋 hiç öyle saçma hırsların içine girmedik, hiç bir zaman da girmiycez ❣️❣️🥂
Hayır... Bu hayatta leş karakterde erkekler de tanıdım, leş karakterde kadınlar da... Düşman cinsiyete bakmıyor.
Kadin erkege de kadina da dusman seytan bu karilar
Bir zevkimiz var ona da karışmayın..
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?